reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny my po spacerku zimno okropnie.
DOROCTKA GRATULACJE I SUPER ZE MALA NIE MUSI BYC W SZPITALU SZKODA KRUSZYNKI.

reklama
Nic nie mów...sama jestem wkur...

A co do ciaży to ja jeszcze ewentualnie mogę nosić ale moze ktos by za mnie urodził:confused:

Macie racje dziewczyny chc powiem Wam ze ja byłam w Instytucie i mialam lepiej niz prywtanej klinice wykupilismy sale komercyjna z pielegniarka i oczywiscie opieka mojego lekarza i było super. Pokoj sliczny z łazienka kolorowa posciel dla dziecka wsystko pielegniarka opiekowała sie mna i małymbyła na kazde przyslowiowe skinienie no i sama cesarka super troszke komplikaci po ale wiadomo nie mozna było tego przewidziec. Nie miałam po cesrace nawet stanu podgoraczkowego rany nie widac wcale jak poszłam po tygodniu do rodzinnego i mowie zeby dal mi skierowanie na badanie bo musze zrobc takie zaleceie było to nie wierzyl ze jestem 6 dni po porodzie a nad ranka to kazdy mlaszcze ze ak slaiczna i mała moe brykac w bikini tym bardziej ze nie mam nawet jedengo rozstepu na brzszku.
Za to PODZIWIAM I NISKO CHYLE CZOŁO PRZED TYMI KTORE RODZIŁY NATURALNIE . JESTESCIE WIELKIE

Nie no to chyba zarty z tymi zamknietymi:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Fajnie i wszystkie nasze tajemnice;-)mozna spokojnie poczytac....

Z tymi zamknietymi to myślałam, że otworzyłyście je dla "nowych" mamuś... Rozumiem, że stało sie inaczej i mam nadzieję, że problem niedługo sie rozwiąże. Może tylko w ramach krótkiego wyjaśnienia- prosiłam Czarną o dostep do zdjęciowego, dlatego powklejałam tam foteczki Adasia rano... Mam nadzieję, że sie nie naprzykrzam...

Anai to nie chodzi o Ciebie czy o inne nowe dziewczyny Ale dokladnie tak jak pisze Magda teraz wszyscy ludzie maja dostep do tego watku :-(

U mnie coraz gorzej z M ja juz na niego patrzec nie moeg Jestesmy dla siebie oboje wredni Jejku ale mam nerwa na niego i najlepiej ze ten nerw mi wcale nie przechodzi

fak fak fak nie wiem co jest grane z tymi wątkami. Już pisałam do admina i czekam!!!!!!!!!!!! Hugo wie dlaczego się otworzyły!!!!!!!!!!!

reklama
Witam mamuśki!
Przepraszam,że się nie odzywałam kilka dni ale musiałam jakoś zorganizowa sobie to wszystko:-) i myśle, że już jakoś pomały mamy rytm utarty:tak:
W pracy z dnia na dzień coraz bardzie mi się podoba:tak: poznaje coraz więcej koleżanek które jak narazie są miłe ale wszystko wyjdzie w praniu:baffled:
Nocki przetrwałam dzielnie :tak: nawet spać mi się nie chciało taki zapierdziel tam jest:-pale dobrze czas przynajmniej szybko leci:tak:
Teraz siedze w domku bo dzis drugi dzien wolnego po nockach a jutro na rano i o 5 musze wstac a to będzie bolalo:-:)blink:
mąż w pracy a ja w domku to mi doskwiera ale co tam wczoraj spędziliśmy miły wieczór przy winku:-p;-)
Dzieciaczki chodza do szkoly i przedszkola choroby poszly w sina dal mam nadzieje ze na długo!!!
Wika ukonczyła pierwsze pólrocze z BDB ocena:tak:

Nie wszystko nadrobie za co PRZEPRASZAM
Dorka co wyszlo z tym gosciem??bo nie moge znalezc postu na ten temt wiesz jak net dziala bo masz ten sam problem:-( A za Oliwcie i jej wyniki trzymam kciuki:tak: ja z Matim i Wika mialam to badanie i oboje chodzili do nefrologa chyba ok 2 lat ale wszystko było ok i juz po badanie okazało sie ze nie cofa sie mocz ale bakterie trzeba bylo zwalczyc co tak dlugo trwało:baffled:

Blond tez tak czasem mam z tym nosem:angry:
Wanilia i jak z okiem??

Do góry