reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

CZESC OLIWIA spala od 22,30 Po 1 obudzila sie na marmienie M ja nakarmil a ja spalam dalej do po 6 Wtedy ja jej dalam mleczko A teraz ona jeszcze spi a my nie bo ja buszuje po alllegro i zaraz trzeba sie szykowac do szptala Mam nadzieje ze jak poczekamy to ktos wyjdzie do domu i nas przyjma i zaczna niunie badac M ma dzis z tego powodu wolne wiec warto aby nas tez dzis przyjeli Przynajmniej pomoglbymi przy malje

Ze mnie @ leje sie jak z kranu Tabletki od soboty zaczelam brac Mam nadzieje ze po nich nie przytyje Dam wam dziewczynki znac czy zostajemy dzis w szpitalu czy nie Ja bym wolala zostac majcie kciuki

reklama
Witam z rana.
4 miesiąc skończony :tak::-).

U nas niestety nocka kiepska :-:)no:.
Młoda budziła się co ok, 1,5 - 2 h :sorry2:.
Teraz leży pod karuzelą i marudzi, :dry:,a mi się oczy zamykają żywcem.. :-(

Dorotko - Mam nadzieję, że Was dzisiaj przyjmą. Ściskam kciuki, za pozytywne wyniki Oliwci i jej jak najszybszy powrót do zdrowia ;-).

Do później..

CZesc dziewczyny witam poniedzialkowo. U nas chlodno ale słonecznie. Weekend minał bradzo szybko . W sobote imieniny w niedzile imieniny ale tylko jedne bo maly strasznie marudny bł nie chciał spac nie chciał jesc ale jakos przezylismy.
KATE 28 to faktycznie moze 2 dziecko ja tez mysle o tym!!!!!!!!!!!\
Czarna jak przeprosiny wieczorne?
Dorocia super ze juz jestescie po i wszystkigo najlepszego dla Olivci. Mam nadzieje ze zostaniecie w szpitalu i zrobia badania i weszcie zaczna ja laczyc.
Ja biore sie za sprzatanie i płacenie rachunków.
Miłego dzionka i serdecznie pozdrawiam wszystkie mamuski.

Witam i ja.
Pogoda ... no właśnie ... niby słoneczko ale chłodno.
Na spacerek wyjść musimy.
Ja jakoś dziwnie spałam dziś - takie głupoty mi się śniły, że szok.

Mały marudzi więc zmykam do niego.
Miłego dnia.

Wow! 10 stron!
Nie mam szans nadrobić, najwyżej pozostałe wątki :tak:
Egzamin zaliczony, nawet się 5 udało... Więc mam ferie!
Teraz trzeba się na chrzciny przygotować. Nigdy jeszcze tylu osób na raz nie gościłam! :szok:
Może mi ktoś streści... co się działo :-D
No ale teraz już będę regularnie czytać!

Miłego dnia!
Aha! Wyrwaliśmy się w sobotę, zostawiając Dzidzię u dziadków!
To była 11 rocznica, odkąd zaczęliśmy się z M. spotykać.
Jak ten czas leci...

Ostatnia edycja:
Gratuluję zdanego egzaminu.

A mnie dzisiaj od raza ciary przechodzą...przyśnił mi sie mój zmarły szef...u nas też tyle zmian, myślę że czuwa nad nami.

Kawa wypita i czas dokonczyć porządki ale nie chce mi sie....

Co do kabli ja też mam ich mase za biurkiem ale mój M się nie przejmuje nimi. Mam nadzieje, zże sie dorobimy kiedys laptoka i sie skonczą sprawy kablowe;-)
A co do obiecanek...miał skonczyc remont do konca roku...no fakt, nie pwoiedział którego.

Cześć, i ja się witam. U nas nocka kiepska... już dawno takiej nie było.. Po północy zbieraliśmy się z M do spanka, jak obudził się Szymek.. cyc, kupa i rozbudzony strzelał uśmieszkami, gaworzył a jak zgasiłam światło to ryk..i tak godzinka..potem o 4 pobudba i o 8.... Znowu ma 37.5... mocz zawieziony na badanie na posiew a ja już od zmysłow odchodzę :-(

Dorotka, trzymamy kciuki!!

Anna to udanych zakupów zycze. Gratki dla Majeczki za ukonczeni3 4 miesiaca
Małaulka podziwiam ja bym waliła (sorka za wyrazenie) caly ten rytm dnia dla mnie swieta to podstawa ze z familią. Ale u nas coraz częsciej jest nas coraz mniej (swoje rodziny praca itp)i juz mnie tak nie cieszą a powinny bo mam już swoje dzieci ale tak jakoś wyszło
Dorotka powodzenia na badaniach
Malena bravo za zaliczone egzaminy. Ty kujonie na 5 lecisz:)))
Ania moze faktycznie zbadajcie mu mocz.

Przeprosiny zostały przyjęte:))) Ja mam chwilunie dla siebie bo potem idu z dziecmi do Bajlandii niech się Laura wybawi. Zawsze to jakaś odmiana:) A teraz czas na bb i herbatke

reklama
Mlena81 - Gratuluje zaliczonego egzaminu :tak::-).
Czarna -. Mam nadzieję, że M wkrótce wstanie i będziemy się pomału zbierać , bo już się doczekać nie mogę :-p.
Kaka83 - U nas są dwa laptopy( co by się nie kłócić ;-)), ale dopóki nie kupiliśmy routera, to kable wiły się po całym mieszkaniu :tak::-). Ciągnęliśmy je za sobą od salonu do sypialni, a bywało,że i do kuchni.. :szok:. To musiało dopiero tragicznie wyglądać.. :szok::tak:

Idę zrobić sobie małą kawę, póki moje Wrzeszczadełko śpi :-pi mam chwilę wytchnienia ;-)

Do góry