reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ppatqa my też staramy się do trzech godzin pospacerować, chyba że wieje to krócej; tak od kwietnia będę chciała inaczej ustawić dzień żeby były dwa spacery rano i popołudniu o stałych porach
blond ja używam tych huggies Super Flex, ale tych tańszych nie miałam więc nie mam porównania
Ula ja jakoś nie zwracałam uwagi na uszka ale mała śpi na wznak, z głową na boczek i na razie ok
Magdasf zdrówka dla Zosi, żeby jak najłagodniej przeszła ospę, Seba też załapał w przedszkolu i dość dobrze to znosił, tylko swędziało, no i też nie miałam go myć :tak: za to gorzej było ze mną, zaraziłam się od niego i jak to ponoć dorośli, przeszłam bardzo ciężko i długo mi się ciągnęło coś jak ospa z najgorszą grypą połączona
Marma nie martw się ja też nie mam jeszcze @ i znam dziewczynę która karmi teraz 7 miesiąc i nie ma a lekarz mówi że wszystko ok

u nas dziś też szaro-buro i wieje wiatr, kiedy to się zmieni wreszcie

reklama
Slyszalyscie ile kosztuje szczepionka na wirus jakis tam, zapomnialam nazwe, ale ktory zakaza rakiem szyjki macicy...1200zl, skad zwykly szary czlowiek ma wziasc tyle kasy na szczepionke!!!!

tak, oglądąłam na TVN - przegięcie z tą ceną :szok:

marma - moja koleżanka karmiła syna przez 2 lata i 2 miesiące i dopiero potem dostała @ (i zaraz zaszla w ciążę, bo chciała); ja tez nie mam jeszcze

tak sobie pomyślałam, że teraz są ferie, zbliża się majówka, a potem lato - moze wątek o fajnych miejscach do polecenia na wyjazd?? co Wy na to?

U nas dziś znów deszcz ze sniegiem, ale wybralismy się na gozinke na spacerek, bo cały dzień w domu z Adasiem to można zwariować... Wczoraj ledwo dałam radę...Co do szczepień to cwilowo stawiamy na angielska służbę zdrowi;;a (Adaś wstawił właśnie te średniki hihih), nawet pani doktor w Polsce powiedziała, że tutaj lepiej, bo więcej szczepień w standardzie. Teraz idziemy w poniedziałek na aż 3 kłucia, ale jakoś damy rade.... Męża może zabiore na pomoc, chociaż ostatnio przy 2 igłach obeszło sie bez większej histerii :)

Witam popołudniowo , Nie nadążam z czytaniem tak duzo piszecie. My szczepilismy tylko płatna 5w1 ale były powikłania wiec co teraz pediatra zrobi to sie okaze. Szczepionki nie moglismy kupic bo tylko te ktora maja w Klinice innymi nie chca szczepic. Zastanawiam sie nad innymi szczepionkami bo skoro te tak ciezko przechodzi to bardzo boje sie innych.
Teraz nasz Tolo spi zobaczymy jak długo.
Zadzowoniła do mnie kolezanka ze poroniła i poprosiła aby przyszła do niej w odiwedziny z Antosiem. Nie wiem jak sie zachowac nie wiem czy cos mowic czy wspólczuc ? :baffled:
Jutro wreszcie weekend a my mamy 3 wizyty imieninowe - 2 zalegle i 1 obowiazkowa TESCIOWA .

...Zadzowoniła do mnie kolezanka ze poroniła i poprosiła aby przyszła do niej w odiwedziny z Antosiem. Nie wiem jak sie zachowac nie wiem czy cos mowic czy wspólczuc ? :baffled:
Jutro wreszcie weekend a my mamy 3 wizyty imieninowe - 2 zalegle i 1 obowiazkowa TESCIOWA .

Ja pracowałam z dziewczyna, która straciła ciążę- i bardzo nie chciała od nikogo słyszeć pocieszeń.... Może lepiej przemilczeć, chyba że to dobra przyjaciolka.

Nie to kolezanka nie przyjaciółka. Dziwie sie ze chce abym przyszła z Antosiem. Przeciez bedzie ja to bolalo. Jak sie rozpłacze to nie wiem co zrobic

Anna mam cos takiego i tez nie pomogło..

Agamir faktycznie trudna sytuacja. Pojedż jeśli chcesz i zobaczysz jak rozwinie się sytuacja...moze da do zrozumienia, że potrzebuje słów pociechy albo zupełnie odwrotnie.

Hanka własnie zapada w ostatnia dzisiaj drzemkę. Ja jeszcze muszę pranko wywiesic. Wygoniłam M na zakupki zeby jakiegos reddsa kupił na wieczór. Jak alkoholizm to alkoholizm;-)

reklama
Do góry