reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Magda moj tez nie lubi sie bawic. Nie wiem jakis inni jest niz te moje pannice. Ja mogę głupka z siebie robic a on nic:rofl2:

Karola nie mam pomysła na Hanie moze to chwilowe i niedługo wsio wróci do normy:tak:

Moj własnie wciągnął mleko i beka:-D

reklama
Ja sobie myślę, ze dam dzien, dwa spokój ze spacerkami...będę ja wietrzyć tylko i moze będzie lepiej??

o rany! znowu tyle się nazbierało do czytania... rady nie daję...:-)

u nas nocka spojna, pierwsze budzenie o 7.00, potem spacerek i strasznie dużo latania
tak się wkur... normalnie jeszcze jestem wściekła :angry: - zamówiłam w aptece szczepionki i mieli dziś dowieść (taniej o 180zł niż w medicoverze, a dziś mamy szczepienia)

i idę po nie, a babka mi mówi, że do zapłaty 646zł (czyli 4zł taniej niż u lekarki) - a ja oczy wsłup, bo miało być 470!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: kierowniczki nie było, więc się wściekłam i wyszłam

przeszłam całą swoją dzielnicę i apteki w kolejności, ale wszędzie trzeba zamawiać

na szczęście przyszła moja mama, zostala na dworzu z Mariką, a mój M. obdzwaniał apteki i kazał mi jechać na tej samej ulicy, ale 2 przystanki od nas

na szczęście tam mieli na miejscu i zapłaciłam TYLKO (ładne tylko, ale chodzi mi o różnicę) 479zł. Różnica między aptekami 170zł!!!!!!!!! SZOK, nie?:szok:

cieszę się, że już weekend... odezwę się pewnie dopiero koło północy, bo na 19.00 jedziemy kłuć Mariczkę :-)

o rany! znowu tyle się nazbierało do czytania... rady nie daję...:-)

u nas nocka spojna, pierwsze budzenie o 7.00, potem spacerek i strasznie dużo latania
tak się wkur... normalnie jeszcze jestem wściekła :angry: - zamówiłam w aptece szczepionki i mieli dziś dowieść (taniej o 180zł niż w medicoverze, a dziś mamy szczepienia)

i idę po nie, a babka mi mówi, że do zapłaty 646zł (czyli 4zł taniej niż u lekarki) - a ja oczy wsłup, bo miało być 470!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: kierowniczki nie było, więc się wściekłam i wyszłam

przeszłam całą swoją dzielnicę i apteki w kolejności, ale wszędzie trzeba zamawiać

na szczęście przyszła moja mama, zostala na dworzu z Mariką, a mój M. obdzwaniał apteki i kazał mi jechać na tej samej ulicy, ale 2 przystanki od nas

na szczęście tam mieli na miejscu i zapłaciłam TYLKO (ładne tylko, ale chodzi mi o różnicę) 479zł. Różnica między aptekami 170zł!!!!!!!!! SZOK, nie?:szok:

cieszę się, że już weekend... odezwę się pewnie dopiero koło północy, bo na 19.00 jedziemy kłuć Mariczkę :-)

kate28czemu talka droga szczepionka?Na pneumococi czy jak?jejkuś,to kupa szmalu:szok:

Matko z córką... Straszne pieniądze idą na szczepionki.:szok: Szczerze wyznam, że się nie orientowałam na co TRZEBA małą zaszczepić ponad to, co jest obowiązkowe i bezpłatne tutaj. Muszę pogrzebać w inych wątkach, bo dobrze by było nie zaprzepaścić czegoś istotnego....:zawstydzona/y: Ula, może Ty się orientujesz?

a mi znajoma pediatryczka powiedziała,żeby nie szaleć ze szczepionkami,bo to może sie odwrócić przeciwko maluszkowi,np.jakieś powikłania neurologiczne...pytałam się o pneumococi i meningococi,to powiedziała,że najlepiej zaszczepić jak dzidzia idzie do pszedszkola albo żłobka,albo jak ma starsze rodzeństwo chodzące do pszedszkola etc. Wiem tylko tyle,że są to 3 szczepienia teraz,tak jak przeciwko wzwB albo jedno jak maluch skończy 2 latka,ogólnie drogi interes...no i słyszałam,że podobno na pneumococi ma wejść w kalendarz szczepień obowiązkowych,ale to jeszcze nie wiadomo...

reklama
Hej Kobity :-p.
Tyle tego produkujecie ,że nie nadążam z czytaniem.. ;-)
Widzę, że większość dzieciaczków dziś marudna, a ja nie mogę wyjść z podziwu.. :tak:Młoda praktycznie cały dzień zajmuje się sama sobą :szok::szok::szok::-). Bawi się konikiem, targa pieluchę, gaworzy, ogląda sobie nogi i w ogóle jest bardzo grzeczna :szok::-). Mało tego nawet 2 razy sama usnęła.. :szok::rofl2:. Chyba ktoś mi dzisiaj dziecko podmienił :-D.Zdążyłam takie porządki w domu zrobić, jak nigdy :-):szok:.

Kaka82 - Może grzechotka tego typu coś by pomogła..
GRZECHOTKA do wózka CANPOL Najtaniej 2/161 A.1 (529397961) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry