reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A co do maty...

Hanka rano o 6tej wypiła mleczko i ani myślała dlaej spać...wiec wyrodna matka położyła ją w śpiworku na mate i poszła spać.
O 6.30 wstaje M i mówi: Matko, zapomniałaś dziecka na noc z maty zdjąć...

Kaka bomba po prostu:-D:-D
Wiesz co, a może Hanka wolałaby w nosidełku wyjść, a nie w wózku? W końcu z nosidełka więcej widać niż z wózka. A wtedy z pewnością schudniesz:tak:

Czarna fajowe zdjęcie. Tak patrzę na Twoje zdjęcia i też bym chciała umieć zrobić taki "patchwork" zdjęciowy. Muszę popytać M...

Malenka powodzenia!

Dorotka całkiem możliwe. :sorry2:

A u nas noc pełna dziwów: Tuśka zasnęła o 24 (standard- my tu wszyscy nocne marki) i zbudziła się dwa razy na papu - o 3:40 i o 7:50. A potem jeszcze pokimałyśmy do 10:30. Jestem całkiem happy i dlatego będę mieć przesr...y dzień. Już zaliczyłam półtorej godziny wrzasków. I pielucha też nie teges się okazała na to...
W Dublinie piękne słońce, ale na spacer nie pójdziemy dopóki się nie roztopi to wczorajsze badziewie. Chodzi się po tym okrutnie, a prowadzi wózek jeszcze gorzej. Tylko sąsiadce list zaniosłam i wróciłam mokra jak kura od potu (pługów nie mają, piachem i solą nie sypią, śnieg mokry i grząski - to nie jest kraj dla zimy:-p)

reklama
A co do maty...

Hanka rano o 6tej wypiła mleczko i ani myślała dlaej spać...wiec wyrodna matka położyła ją w śpiworku na mate i poszła spać.

KAKA USMIALAM SIE Z TEGO :-D:-D:-D
Nie wiem jak robisz ale moze zrob tak ZE jak Hania wstanie z drzemki to pomecz ja Pobaw sie z nia Nakar i niech taka zmeczona zabawa i niespaniem pojdzie na spacer moze wtedy bedzie spala Ja tak robie I Oliwia zawsze jest grzeczna na spacerze :tak:

Nie wiem czy ktos zauwazyl jak pisalam o dziaselkach ??Na dolnych dziaselka ma podbijany jakby zabki Tzn jak popatrze to wiem gdzie jaki bedzie zabek :tak:Czy to i to jej wieczne matudzenie mga byc to juz zabki ????????

No i my juz po spacerku teraz mala na szczescie spi Wiec ja mam chwile na BB i posprzatac mieszkanie na szybki

Dzis przychodzi jedna pani na rozmowe Ale juz musze wycofac ogloszenie Bo ja chce ta starsza babcie ma 54 lata ale jest strasznie energiczna i kocha dzieci i to widac A M chce 20 letnia MAGDE mieszkajaca blisko nas CIEKAWE DLACZEGO ;-)
kUPILAM ZEL bobodent NA DZIASELKA:tak:

JUTRO CZEKA MNIE TROCHE ROBOTY I W NIEDZIELE TEZ aLE NA SZCZESCIE m JUTRO MA WOLNE WIEC ZAJMIE SIE MALA :tak:

KAKA USMIALAM SIE Z TEGO :-D:-D:-D
Nie wiem jak robisz ale moze zrob tak ZE jak Hania wstanie z drzemki to pomecz ja Pobaw sie z nia Nakar i niech taka zmeczona zabawa i niespaniem pojdzie na spacer moze wtedy bedzie spala Ja tak robie I Oliwia zawsze jest grzeczna na spacerze :tak:

Nie wiem czy ktos zauwazyl jak pisalam o dziaselkach ??Na dolnych dziaselka ma podbijany jakby zabki Tzn jak popatrze to wiem gdzie jaki bedzie zabek :tak:Czy to i to jej wieczne matudzenie mga byc to juz zabki ????????

No i my juz po spacerku teraz mala na szczescie spi Wiec ja mam chwile na BB i posprzatac mieszkanie na szybki

Dzis przychodzi jedna pani na rozmowe Ale juz musze wycofac ogloszenie Bo ja chce ta starsza babcie ma 54 lata ale jest strasznie energiczna i kocha dzieci i to widac A M chce 20 letnia MAGDE mieszkajaca blisko nas CIEKAWE DLACZEGO ;-)
kUPILAM ZEL bobodent NA DZIASELKA:tak:

JUTRO CZEKA MNIE TROCHE ROBOTY I W NIEDZIELE TEZ aLE NA SZCZESCIE m JUTRO MA WOLNE WIEC ZAJMIE SIE MALA :tak:

Dorotko,ja dzisiaj to samo zaobserwowałam u Mikiego i od kilku dni też smaruję bobodentem,nawet sama spróbowałam,to mi jężyk zdrętwiał od tego żelu ghihi Myślę,że to ząbki...
A co do tej młodej 20-tki,to nie daj się w maliny wpuścić,ja bym się bała;-)Facetom nie można ufac do końca...niby nic,a zawsze flirtują i to czasem na naszych oczach..lepiej sobie nerwów oszczędzić...Ja bym wybrała 54-latkę,napewno kobieta ma duże doświadczenie a i sama będziesz spokojna:-)Powiedz mi,jak można wejść na zdjęciowy?Mogłabym się do Was przyłączyć?

Dorotka ja małej wsadziłam palucha i zaczęłam masować dziąsełka - gryzła jak szalona. Więc idą ząbki, ale ponoć to potrwa nawet do 3 miesięcy:angry:
Żel może pomóc, też się noszę z kupieniem.

A 54 to żadna bacia! Moja mam biega, żegluje, szusuje na nartach i już wymyśla jak ona się z Tuśką będzie bawić. Aż się boję:-D

Normalnie mam doła. Znowu ryk byl taki że 15 minut wytrzymałam...teraz śpi łobuzica w łóżeczku...I zabawiałam w wózku zabawkami, i kładłam na brzuszek i ubrałam lzej i DUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obiecałam sobie spacerwoac zeby schudnac i skorzyscia dla dziecka...a jak ja kuzwa mać mam z nia spacerwoać jak ona ostatnio ma takie chimery???????????????

DUPA DUPA DUPA DUPA:angry:
ojjjj jak miło ze Sami w czymś jest lepszy od Hanulki (żarcik)
A co do maty...

haha azoplułam monitor:-D:-D:-D
Kaka bomba po prostu:-D:-D
Wiesz co, a może Hanka wolałaby w nosidełku wyjść, a nie w wózku? W końcu z nosidełka więcej widać niż z wózka. A wtedy z pewnością schudniesz:tak:

Czarna fajowe zdjęcie. Tak patrzę na Twoje zdjęcia i też bym chciała umieć zrobić taki "patchwork" zdjęciowy. Muszę popytać M...

Malenka powodzenia!

Dorotka całkiem możliwe. :sorry2:

A u nas noc pełna dziwów: Tuśka zasnęła o 24 (standard- my tu wszyscy nocne marki) i zbudziła się dwa razy na papu - o 3:40 i o 7:50. A potem jeszcze pokimałyśmy do 10:30. Jestem całkiem happy i dlatego będę mieć przesr...y dzień. Już zaliczyłam półtorej godziny wrzasków. I pielucha też nie teges się okazała na to...
W Dublinie piękne słońce, ale na spacer nie pójdziemy dopóki się nie roztopi to wczorajsze badziewie. Chodzi się po tym okrutnie, a prowadzi wózek jeszcze gorzej. Tylko sąsiadce list zaniosłam i wróciłam mokra jak kura od potu (pługów nie mają, piachem i solą nie sypią, śnieg mokry i grząski - to nie jest kraj dla zimy:-p)
ja to robie na stronce jest tego pełno!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imikimi.com - Customizable Comments, Images, Animations, Photos, Frames and Graphics for MySpace, Hi5, Orkut, Friendster and Facebook.
dorotka mojej Laurze bardzoooo długo wychodziły a jak wyszły miała 8 miesiecy:)))
My juz po spacerku i obiadku. Mały dostał jabłuszko a zaraz bedzie mleko;-) boze az sie chce zyc jak mozna wyjsc choc na chwilke na swierze powietrze:tak::tak:

i dziekuje:zawstydzona/y:

MOLI dokladnie tak jak Kaka pisze do moderatorki Lub moze prosciej do CZARNEJ :-)

Dziekuje wam bardzo dziewczyny Wiem i nie licze ze zaraz wyskocza jej zabki ale tylko chcialam wiedziec czy moze to juz to ??????

U nas sliczne sloneczko i jest bardzo wiosennie Az milo bylo spacerowac Jejku tak powolutku i nie liczac czasu spacerowalam ale pomyslalam sobie ze chce wiosne ale troche smutno bo po wielkanocnych do pracy :-(
Kurka jak ja nie chce wracac do pracy ALE MUSZE :-(

Dzieki za ta opinie o tej 54 latce Chcielismy zrobic z M tak ze wyprobujemy ta i ta ale chyba szkoda kasy Ja i tak postawie na swoim I wybiore ta 54 letnia A M bedzie musial sie podporzadkowac A i moja mama mowi ze ona najlepsza :-)

Czarna, Ty opluwaczko monitorów...Na następny spacer wyjmę jej baterie z pupy i będzie grzecznie siedziec.

Moja lubi też pieluche ale z radoscia tez zakłada sobie kocyk na głowe

reklama
Sa dwie opcje, albo Hanula nie chce zebys schudla, albo wloz jej do wozka mate;-):-D:-D:-D
A idziesz z nia na spacer jak jest pora drzemki??Moze ona jest wyspana i nie chce lezec, w koncu w takiej gondoli malo co widac...
hehe..no mata to świetny pomysł!! Kaka - albo połóż Hanię na brzuszku w wózku hehe
Magdziunia - a u nas piękne słoneczko...cieplutko, wiosennie, ślicznie :-)
My po spacerku - 2 godzinki, Mały po powrocie spał jeszcze 30 min, cyc i dalej śpi...normalnie nie poznaję go !!

Do góry