reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A ja mam pytanko czy któraś z was dziewczyny nie ma jeszcze @? No bo ja jeszcze nie dostałam . W prawdzie gin mówił że po tych tabletkach co biorę to może nie być aż do odstawienia no ale się zastanawiam.... W dodatku karmię piersią dość często- czytaj co godzinę...:baffled:

reklama
Madziu to lepiej jej nie myj jak ma ospę:no::no::no::no: kurde widziałam powikłania w szpitalu po ospie masakra:szok::szok::szok::szok:
Marma to możesz nie mieć @ wiec spokojnie. Ja jak karmiłam też nie miałam;-)

Marma ja też nie mam jeszcze miesiączki i nie wiem czy to przez to że nadal karmię piersią - chyba tak.

Madziu zdrówka dla Zosieńki - oby młody nie załapał.

Dobra młody się obudził więc zmykamy na spacerek.
A słonka brak bleee ... a zapowiadali - oszukańce i tyle.
Miłego dnia i wpadnę popołudniu.

Witam piątkowo
wczorajszy dzionek minął szybciutko, choć u lekarza długo mi zeszło. Dr był w ubiegłym tygodniu na urlopie, więc w tym nadrabia zaległości, wczoraj było u niego 50 pacjentek :szok::szok: ja byłam 20 w kolejności i wyszłam od niego po 19.00 :blink:.

A dziś dzień jak codzień, poranna toaleta, porządki, pranie, zmywanie....normalnie już mam dość niby całe dnie w domu jestem, a i tak stale coś jest do zrobienia. Do której szafki nie zajrzę trzeba by robić porządek. Od kilku dni leży live box do zamontowania i nie mam się kiedy za to zabrać. Pogoda również nie nastraja optymistycznie, no i jakaś dziś marudna jestem :crazy:

Marma ja też nie dostałam jeszcze @, tż jestem karmiąca wyłącznie piersią
Blond mam nadzieję e Rafałek jest już zdrowy
Czarna- śliczne zdjęcie
Magda- zdrówka dla Zosi i żeby tylko Staś się uchronił
Magdziunia- miłego spacerku
Malena powodzenia na egzaminie

Witam u nas dziś słońce:tak::tak: ale rano był mróz, nocka jak zwykle od 22.00 i teraz jeszcze śpi z karmieniem o 6.00 i 9.00:tak:też pójdziemy na spacerek dziś ale najpierw muszę chałpę posprzątać bo masakra jak brudno:szok:
Miłego dzionka wszystkim....:-)

Dzien dobry

MAGDASF duzo zdrowka dla Zosi i miejmy nadzieje ze Sta tego nie zlapie
MALENA to milej nauki i powodzenia jutro na egzaminie :tak:
MOLI to moze rosnie ci nocny marek .Mam nadzieje ze te chrostki to nic powaznego nie bedzie
EVELAJNA no to widziasz moja wiecznie lezy na pleckach a wloskow zabardzo wytartych nie ma hihihi Widac nie ma reguly ;-)
CZARNA sliczne zdjecie :tak:
ANNA no to ciesze sie bardzo ze oproznianie Majce idzie coraz lepiej i to bez lekow :-)
AGAMIR a to juz co innego jak Antos na ryz uczulony Wspolczuje :baffled:
KAKA no zobacz czy Hani pozycja na brzuszku sie spodoba na spacerze i czekamy na relacje :tak:
MARMA powiadasz ze bedziecie w Katowicach :-D to calkiem niedaleko mnie

Ale tego naprodukowalyscie :tak:Jejku jaka Oliwia jest marudna Spala teraz z jakies 15 min i juz teraz marudzi Dzis z nia nie wyrabiam Tylko raczki i raczki

Nocka taka : o 21 zasnela obudzila sie na szybkie mleko o 4,20:szok::szok::szok:
Pozniej o 6,40 na wielkie kupsko 2 razy i na mleko o od 7,15 do 9 spanie Pozniej bawienie Jedzenie RACZKI RACZKI I RACZKI teraz kilka minut snu i zas marudzenie :baffled:Ostatnio jest strasznie marudna nie wiem co jej jest moze zeby :baffled:

Czarna piekne zdjecie:tak:
Moli a moze to po tym curry uczulenie?
Magda to duzo zdrowka dla Zosi!!!
widze ze nasze dzieci ostanio wszystkie marudza...i to chyba nie przypadek tylko zabki.pielegniarka mnie postarszyla ze tak moga isc nawet 3 miesiace!!:-(masakra...
moj zasnal i mam chwile ciszy bo tez ostatnio daje czadu...nawet raczki sa beee....przynajmniej w nocy spi normalnie...ciekawe do kiedy hehe

Normalnie mam doła. Znowu ryk byl taki że 15 minut wytrzymałam...teraz śpi łobuzica w łóżeczku...I zabawiałam w wózku zabawkami, i kładłam na brzuszek i ubrałam lzej i DUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obiecałam sobie spacerwoac zeby schudnac i skorzyscia dla dziecka...a jak ja kuzwa mać mam z nia spacerwoać jak ona ostatnio ma takie chimery???????????????

DUPA DUPA DUPA DUPA:angry:

reklama
Nie posiedzę :-( Młody zamiast spać wokalizy urżadza w łóżeczku, a Martyna poleżała 10 min i już się wyspała :baffled:

Marma ja też jeszcze nie mam. Biorę tabletki bez przerw. Z Martyną dostałam po pół roku, karmiłam piersią.

Aniu śliczny avatarek
Czarna Bardzo ładne zdjęcie.

I niestety uciekam :-(

Do góry