reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam sie i ja na krótko,dzis jestem sama a popołudniu teściowa więc nie wpadne do was. Nocka udana zasnął o 23 i spał do 7 cyc i jeszcze do 8, teraz marudzi już koło mnie. Jutro ojciec zaproponował ze weźmie małego na spacer więc jak będzie pogoda chciała bym pojeździć, ale nie wiem jak z tym wyjdzie bo musimy wybrać boksy i w końcu ogrodzenia ponaprawiać, bo na łąkach leżą taśmy i konie chodzą tylko na tzw nocnym padoku pod stajnią- i wygląda teraz ten padok jakby ktoś go przeorał, no trudno na wiosne posiejemy mieszanke i znowu bedzie zielona, bo narazioe zielone jest tylko siano w siatkach:). dobra zmykam poczytać co na innych o ile Kamiś mi da

reklama
witam :)
a mi moja Nadusia ostatnio zaczęła przesypiać całą noc :-)
potrafi spać nawet 11 godzin :szok: !!!! :-D:-D:-D
znalazłam na nią sposób
na noc kładę ją do huśtawki i tam przesypia nockę :tak:
wiem że to niezbyt zdrowe ale za to w dzień już tam nie leży tylko w łożeczku albo na tapczanie ;-)

Cześć, ja też tylko na moment. Udało mi się ptrzeczytać..ale zaległości sobie narobiłam !!
Ppatqa - my tak 2-2,5h spaceru, czasem 3, ale Mały na szczęście śpi cały czas... czasem obudzi się, to ściągam mu budę i ogląda sobie niebo i drzewka, czasem wrzeszczy, ale dostaje wtedy smoka i jest spokój.... najczęściej wrzeszczy jak nie stanę na dłużej z wózkiem...
A nam fajne weekendowe plany posypały się, bo koleżankę dopadło choróbsko.... chyba zapalenie nerki.... za to w sobotę znajomi przyjadą do nas i pewnie jeszcze coś ciekawego się wymyśli :-)
Miłęgo dnia, ja zabieram się za porządki!

Aaniu ja też tak robię - jak bezwietrzny i słoneczny dzionek to uchybam budkę i mały może podziwiać widoki nieba, drzew w końcu to coś innego ;-):-)

To faktycznie weekend może być udany.
Ja jak zwykle do rodziców pojadę i na spacerek też do lasu pójdę.

witam :)
a mi moja Nadusia ostatnio zaczęła przesypiać całą noc :-)
potrafi spać nawet 11 godzin :szok: !!!! :-D:-D:-D
znalazłam na nią sposób
na noc kładę ją do huśtawki i tam przesypia nockę :tak:
wiem że to niezbyt zdrowe ale za to w dzień już tam nie leży tylko w łożeczku albo na tapczanie ;-)

nadusia Każdy sposób jest dobry:-)Człowiek wychodzi z siebie,bo nie wie jak uśpić małego terrorystę...My już wszystkiego też próbowaliśmy,poczynając od fotelika samochodowego a kończąc na delikatnym kołysaniu siedząc na piłce,czasem pomaga...

Ok,idziemy szykowac się na spacerek...do zobaczonka:-)

Witam się i ja :-p.
U nas nocka super. Młoda śpi od 23:30 do teraz :-p:-). Obudziła się tylko o 7-ej na butlę :tak:.Znalazło się trochę czasu, by rodzice mogli z rana pobroić..;-),hihi.
Pogoda paskudna, więc z domu się dziś nigdzie nie ruszam :tak:. M po 11 jedzie do pracy,a ja mam w planach trochę ogarnąć w mieszkaniu.

ppatqa - Pracowita z Ciebie Dziewczyna :tak:. Jak Ty znajdujesz na to wszystko czas?
blond_20 - Trzymam kciuki za wizytę :tak:
moli81 - Mam nadzieję, że to jednak potówki..
malena81 - Powodzenia na jutrzejszym egzaminie :-).

Miłego dnia Kobietki ;-)

nie chodzi o usypianie :)
bo usypiam ją nna rękach albo zasypia przy karmieniu
ale jak juz zasnie wkladam ją do hustawki i przez calą noc tam śpi ;-)

Witam się piątkowo.
Młody jak zwykle dał popalić spał od 21-12 a potem pobudki co godzina.Ja się chyba wykończę.
Kacperek zalicza drzemkę a ja mam chwilkę dla siebie tz aby się umyć zjeść śniadanie i ogarnąć dom. Jutro czeka nas wyprawa do Katowic do znajomych na weekend.zobaczymy co na to mały :)

reklama
i ja mówię dzień doberek,
Kaka Niki już dawno ścieła włoski;-) ja nie wiem czy tej twojej bedzie wygodnie na brzusiu w tym kombinezonie ale spróbować możesz;-)

Malena do nauki i powodzenia na egz;-)

Magda jak tam uczulenie Zosi???
Minisia a Ty pewnie zalatana między domkiem a pracą i nie masz czasu dla nas:-(
Patrycja normalnie jak tylko czytam że twój M jeździ do HH to aż mnie zazdrosć bierze bo mam sis w Schenefeldzie:-p

ja dziś też planuje spacerek ale to się jeszcze zobaczy. Na razie jestem mega śpiąca:baffled: jakoś ostatnio się niewysypiam:sorry2: ja wczoraj tylko pochwaliłam że mały zasypia ze smokiem i pieluszką i dup.... za chiny ruskie niemógł zasnąć. Musiałam go poprzytulać aby troche przysnął i dopiero odpłynął. ja chyba naprawde przestane go chwalić:-D:-D:-D

Do góry