reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej.

A obstawiam konkurs w rmf fm;-)

Co do trójprzepływowego to Hania nie od razu umiała z niego korzystać. Ja mam z Awenta. Na III daję Hani kaszkę. Te II kreski muszą być u góry - musisz je widzieć.

reklama
Ja jeszcze nie rozgryzlam tych trójprzepływowych.

A u nas:
dziś Maciek ma pierwsze imieninki :-)
dokładnie rok temu zrobiłam test i okazało się, że ktoś tam jest ;-)
no i właśnie dostałam @ :dry:

Załączniki

• 01-30.jpg
    01-30.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 23
Trini tak samo jak po pracy poszłam kupiłam test wrócił zrobiłam i okazało sie ze jestem w ciązy. 12 lutego usłyszałam bcie jego serduszka!!!!Równo rok temu. A teraz na macie szaleje synus!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACIUSIA !!!!!!!!!
Ale u nas dzis leje i wieje, masakra..Lena dzis strasznie duzo spi tylko ze dwie godz od rana nie spala:szok:aż mi się nudzi za Nią:-)
Już odebrałśmy Karolinę ze szkoły oczywiście mnie przelało bo zapomniała peleryny przeciwdeszczowej i czapki i musiała wracać do szkoły a ja tak stałam i czekałam na nią w tym deszczu:no: ona chyba ma sklerozę:-D
Wanilia Czarna Blond Minisia szybciutkiego zakończenia chorowania:tak:
Oliwko gratulacje, jesteś już taaka duża:tak::tak::tak:

ja jeszcze nie rozgryzlam tych trójprzepływowych.

A u nas:
Dziś maciek ma pierwsze imieninki :-)
dokładnie rok temu zrobiłam test i okazało się, że ktoś tam jest ;-)
no i właśnie dostałam @ :dry:

wszystkiego najlepszego dla maciusia duzzzzzzzzzzzooooooooooooooo zdrowka , usmiechu na twarzy, duzo :-)zabawek , buziaki:-)

Magda to sie zajmij hehe moze zapomni:tak:ale okazja z tym domem no!! moze jednak jakos dasz rade namowic M:tak:
Trina wszystkiego najlepszego dla Maciusia:-D
Aska Rafałek cudny!!!

NIe to nie jest problem, kiedys jak jeszcze nie mieszkalismy na swoim to wlasnie zastanawialismy sie gdzie kupic tam czy tu, a ze tu na miejscu mial juz dobrze platna prace a tam mialby o polowe mniejsza pensje zdecydowalismy sie na lodz. Jacek woli moich rodzico chyba niz swoich...
Magda a może dwie pieczenie na jednym ogniu, pocieszanie i przekonywanie w jedną noc ;-);-):-p:-p

A ja właśnie szukam jakiegoś dobrego filmu na wieczór, Szymonek śpi, więc....

reklama
MAGDASF ja pomyslalam tak jak Wiola aby odrazu i pocieszanie i przekonywanie bylo ;-)

Chorowitkom duzo zdrowka

Ja z M bylismy u szefa i jak weszlismy do niego do biura to powiedzial do nas O IDZIE IDELANE MALZENSWTO myslalam ze parskne smiechem ale nie wypadalo przed szefem I mowie mu Tak tak chyba wlasnie NIEIDEALNE

ROZMAWIALAM Z SZEFEM I TAK DO 18 MARCA MAM MACIERZYNSKIE OD 19 IDE NA ZALEGLY urlop i mniej wiecej wychodzi mi ze w domku bylabym do 16 kwietnia :-)

Do góry