reklama
A
agamir
Gość
Trini tak samo jak po pracy poszłam kupiłam test wrócił zrobiłam i okazało sie ze jestem w ciązy. 12 lutego usłyszałam bcie jego serduszka!!!!Równo rok temu. A teraz na macie szaleje synus!!!!!!!!!!!!!
malaulka
Podwójna mamusia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACIUSIA !!!!!!!!!
Ale u nas dzis leje i wieje, masakra..Lena dzis strasznie duzo spi tylko ze dwie godz od rana nie spalaaż mi się nudzi za Nią:-)
Już odebrałśmy Karolinę ze szkoły oczywiście mnie przelało bo zapomniała peleryny przeciwdeszczowej i czapki i musiała wracać do szkoły a ja tak stałam i czekałam na nią w tym deszczu ona chyba ma sklerozę
Wanilia Czarna Blond Minisia szybciutkiego zakończenia chorowania
Oliwko gratulacje, jesteś już taaka duża
Ale u nas dzis leje i wieje, masakra..Lena dzis strasznie duzo spi tylko ze dwie godz od rana nie spalaaż mi się nudzi za Nią:-)
Już odebrałśmy Karolinę ze szkoły oczywiście mnie przelało bo zapomniała peleryny przeciwdeszczowej i czapki i musiała wracać do szkoły a ja tak stałam i czekałam na nią w tym deszczu ona chyba ma sklerozę
Wanilia Czarna Blond Minisia szybciutkiego zakończenia chorowania
Oliwko gratulacje, jesteś już taaka duża
A
agamir
Gość
ja jeszcze nie rozgryzlam tych trójprzepływowych.
A u nas:
Dziś maciek ma pierwsze imieninki :-)
dokładnie rok temu zrobiłam test i okazało się, że ktoś tam jest ;-)
no i właśnie dostałam @
wszystkiego najlepszego dla maciusia duzzzzzzzzzzzooooooooooooooo zdrowka , usmiechu na twarzy, duzo :-)zabawek , buziaki:-)
wanilia79
Entuzjast(k)a
Magda a może dwie pieczenie na jednym ogniu, pocieszanie i przekonywanie w jedną noc ;-);-)NIe to nie jest problem, kiedys jak jeszcze nie mieszkalismy na swoim to wlasnie zastanawialismy sie gdzie kupic tam czy tu, a ze tu na miejscu mial juz dobrze platna prace a tam mialby o polowe mniejsza pensje zdecydowalismy sie na lodz. Jacek woli moich rodzico chyba niz swoich...
A ja właśnie szukam jakiegoś dobrego filmu na wieczór, Szymonek śpi, więc....
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDASF ja pomyslalam tak jak Wiola aby odrazu i pocieszanie i przekonywanie bylo ;-)
Chorowitkom duzo zdrowka
Ja z M bylismy u szefa i jak weszlismy do niego do biura to powiedzial do nas O IDZIE IDELANE MALZENSWTO myslalam ze parskne smiechem ale nie wypadalo przed szefem I mowie mu Tak tak chyba wlasnie NIEIDEALNE
ROZMAWIALAM Z SZEFEM I TAK DO 18 MARCA MAM MACIERZYNSKIE OD 19 IDE NA ZALEGLY urlop i mniej wiecej wychodzi mi ze w domku bylabym do 16 kwietnia :-)
Chorowitkom duzo zdrowka
Ja z M bylismy u szefa i jak weszlismy do niego do biura to powiedzial do nas O IDZIE IDELANE MALZENSWTO myslalam ze parskne smiechem ale nie wypadalo przed szefem I mowie mu Tak tak chyba wlasnie NIEIDEALNE
ROZMAWIALAM Z SZEFEM I TAK DO 18 MARCA MAM MACIERZYNSKIE OD 19 IDE NA ZALEGLY urlop i mniej wiecej wychodzi mi ze w domku bylabym do 16 kwietnia :-)
Podziel się: