reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Nie ma za co:)
Więc dużo dużo zdrówka dla was,a z tym twoim humorkiem to u mnie tez tak jest normalnie ciągle mam doła i ciągle zżędze co to mnie nie boli i jak mi źle naprawdę jakby mnie posłuchać to tragedia.Musze przestać bo ileż K może wysłuchiwacz.Ale to chyba ta pogoda.Jeszcze troszkę dziewczyny wyjdzie ładna pogoda my dużo na spacerkach będziemy i będzie lepiej.

Czarna a czemu tak pseymistycznie jesteś nastawiona??

My po spacerku. I rozmarzyłam sie bym zrobiła gdybym wygrała dużą kasę;-)

Witam
jestem troche rzadziej bo maly jest chory i marudzi ciagle:-(
dzisiaj bylismy u lekarza bo bylo jednak gorzej.
teraz jest na antybiotykach i mam nadzieje ze za tydzien bedzie juz ok.bo goraczki nie ma, wymiotuje czasami ale podobno to przez katar ktory odciagam litrami doslownie....pediatra mowila zeby tego za czesto nie robic bo mu sluzowke podraznie za bardzo i ze moze wymiotowac i jesc malo.wazylismy go to teraz ma 7400:tak:ale pewnie teraz troche schudnie przez chorobe.powiedziala ze mamy sie za duzo nie martwic tylko uwazac na niego zeby mu sie z tego zapalenie pluc nie zrobilo.ale mowi ze po tych lekach bedzie ok.
a poza tym to u mnie wszyscy chorzy...dziadkowie goraczki ponad 39 stopni, mama i Wiesiu tez kolo 38...jeszcze tylko ja zdrowa jestem.ale pewnie mnie tez zlapie.chociazby przez ta fride jak mu to wciagam to te powietrze polykam:baffled:
a poza tym to nic sie wiecej nie dzieje...szpital szpital szpital:-(

Witamy sie i my!!
malutka ma kszelek i dostala antybiotyk wiec nasza szczepionka przesunieta:no:
Czarna glowa do gory!!!!
Oliwcia GRATULKI !!!!!
Za wszystkie sdtresujace sie mamuski @ trzymam kciuki aby sie pomyslnie wszystko skonczylo:tak:
Dla wszystkich choruszkow duuuuuzo zdrowka:tak:

Mnie sie tez @ spoznia ale ja sie tym nie martwie w ciazy nie jestem hihihi :-)
ASIU duzo zdrowka dla Rafalka Uwazaj abys i ty sie nie rozchorowala
CZARNA zycze zdrowka Aby wszyscy w domu wyzdrowieli Ty rozniesz I nie mysl prosze tak pesymistycznie :-)

Z ta niania to dzwonilam i nie ma jednak tak rozowo Musze sie z ia spotkac i pogadac :-)

A nie napisalam wam, moja mama jak bylismy u nich, dala nam propozycje. My sprzedamy mieszkanie, kupimy im u nich w miasteczku male 2 pokojowe mieszkanko a oni przepisza na nas dom....I wiecie co moj slubny na to....jemu sie dom nie podoba....Wczoraj znowu sie scielismy na ten temat, poprostu nie wiem jak nie mozna skorzystac z takiej okazji!!!!!!!Prace by tam mial, nawet zmieniac firmy by nie musial, tylko zamiast na woj. lodzkie, bylby serwisantem na slaskie. I to nie to ze on nie chce sie przeprowadzic, bo juz kiedys chcielismy kupic domek niedaleko moich rodzicow, jemu sie poprostu moj rodzinny dom (budynek;-)) niepodoba...rece opadaja.
Magda propozycja lux, ale coś mi się zdaje, że problem leży gdzie indziej, może M nie chce mieszkać tak blisko Twoich rodziców?

Kaka przecież musisz poczekać na mnie :-) zobczysz, ze razem dostaniemy ;-)
mojemu chyba tez zeby ida. uwielbia jak mu dziasla palcem masuje. Jak tylko widzi moja reke w poblizu swojej buzi, to otwiera dziobek jak ptaszek :-)
Trina też tak robię :-D

CZesc dziewczyny witam piatkowo, Widze ze doszły nowe mamusie bardzo serdecznie je witam i pozdrawiam. Niezbyt czesto zagladam bo mam mało czasu jak pewnie kazda z Was . Mały rosnie nam i kłoci sie z nami tak ze słychac go w całym mieszkaniu. Antos ma 4 miesiace u 3 dni jest coraz słodszy z kazdym dniem a to moj szkrabekZobacz załącznik 112101
Aga właśnie dzisiaj pomyślałam o Tobie:tak::tak:

Witam się i ja :-)!

. Między innymi z koleżanką, która czeka na bliźniaki - chłopca i dziewczynkę więc mam komu przekazać mój odzieżowy dorobek dla maluchów. M już się wkurza, że garaż trzeszczy :baffled:, bo jeszcze po Martynie trochę zostało ;-).
A Bartek obudził się o 3 więc miło i pospał do 7, bo siostra dłużej nie dała :baffled:
Miłego dnia Mamusie!
Kasia, a może jeszcze się nie wyzbywaj ubranek ;-);-):-p:-p

My po spacerku. I rozmarzyłam sie bym zrobiła gdybym wygrała dużą kasę;-)
Kaka obstawiałaś coś, że już planujsz na co przeznaczysz??? ;-):-p

Czarna, Minisia, Blondi DUZO ZDÓWKA!!!

Szymuś od wczoraj ma gorączkę, dzisiaj byliśmy u dr i dostaliśmy antybiotyk, na razie tylko gardło czerwone, wiec mam nadzieję, że leki zrobią robotę i dalej nie pójdzie :baffled:.

Mam pytanie za 100 puntków, (czyt. miażdżące ;-)) o co chodzi ze smoczkeim trójprzepływowym, czyli takim co zamiast dziurek ma kreskę i w zależności w którą stronę się go przekręci w takim tempie leci pokarm, ale ja nie jestem w stanie zapanować nad tym, jak podaję butlę, napisem do góry, czy do dołu. W trakcie jedzenia mały tak się wieci, że butelka się kręci dookoła.

:-D:-D:-Dno moj tez sie kreci.ale musisz ustawiac w strone noska te cyferki.moj teraz na 3 je chociaz jak mu sie butelka obkreci to nic sie nie dzieje.po prostu wolniej mu leci ale kleik i kaszka przechodzi.
Wanilia zdrowka Wam rowniez zycze!!!!!cos na forum jakis wirus czy inna bakteria grasuje....:wściekła/y:

reklama
CZesc Wanila serdecznie pozdrawiam. Moj z tym smoczkiem trojprzepływowym raczej marudzi i go za bardzo nie lubi. Chyba idzie mu ząbek bo strasznie marudny a na dziasełku ma mała wypustke

Do góry