reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Martyna - wychodź na spacery !! Taki spacer znacznie poprawia humor !! Fajnie jakby Ci się udało raz za czas gdzieś wyrwac z domu, bez Malucha.... na kawę, zakupy, cokolwiek...
Olcia - my stosujemy Lakcid, ale podobno podobne działanie... nam mówili, że przy takiej pogodzie jak teraz warto stosować 1 z tych probiotyków cały czas...
Dorotka - Szymek też dzisiaj strasznie marudził... wykąpany był przed 20-tą, a śpi dopiero od około 15 minut...

A Szymcio miał wieczorkiem 37.1..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. i coś sporo malutkich kupek....grrrrrr.... jutro chyba będziemy ściągać lekarkę do domu....bo boję się iść z nim do "chorych dzieci", żeby czegoś nie złapał...to chyba nic takiego, ale w ogóle chcę ogadać z lekarzem o tej jego infekcji którą przechodził + teraz te problemy z brzuszkiem.... Macie jakieś sposoby jak nauczyć Malucha pić herbatkę??
My dzisiaj po raz pierwszy (poza szpitalem) nie byliśmy na spacerku...i jaki tego efekt?? kiepski..... w godzinach spacerowych Szymek był tak marudny, że nie mogłam z nim wytrzymać... nie płakał bardzo, ale tak "miauczał"...zabawiałam go...NIE, cyc NIE, wszystko nie..ale potem zasnął i obudził się bardzo pogodny i wesoły....

reklama
My już po urodzinkach brata, małe Słonko śpi. Ja trochę licytuję zabawek na Allegro (sprzedaję też sukienkę ślubną jakby ktoś szukał Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy). Spać mi się jakoś chce...

MARMA czekamy na fotki
ULA super z tą pracą!!!
MARTYNKA u każdej chyba dzień wyglada podobnie - a nie masz jakiejś koleżanki w pobliżu??? ja zaprzyjaźniłam się z laską z bloku, ma miesiąc straszego synka i teraz wspólne spacery i odwedzamy się - super sprawa :-)
ANIA zdrówka dla Szymka!!!!

Kate- śliczna ta sukienka
Aniaaa mam nadzieję że u Szymona nic się złego nie rozwinie

A ja oglądałam dziś Interwencję ...... matka zostawiła 1.5 roczną córkę z ojcem(ojczymem) ten się powiesił a dziecko umarło z głodu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, zanim wróciła, nie umiem przestać o tym myśleć i serce mi ściska na samą myśl jak to maleństwo umierało.......... co to się dzieje na świecie:szok::szok:

Boze Ula to straszne az mi sie plakac chce jak to przeczytalam o tej dziewczynce :-(Jejku jakie to musialobyc straszne :-(

Dziend dobry :-)
Ja mam ostatnio dola ale jak sie z tym uporam tzn jak wsio pozalatwiam to wam wszystko opowiem MAM TYLKO PROSBE 3 MAJCIE ZA MNIE KCIUKI pozniej wam powiem za co je trzymalyscie oki???????
Dzis w planach pozalatwiac kilka rzeczy zwizanch z ta wlasnie sprawa .

Noc u nas fajna Oliwia spala od 21,30 do 7,30 Pobutka byla jedna o 2,30 :-) Coraz lepiej spi ta moja niunia :-)

MADZIU zagladaj do nas czesciej :-) I super ze maly spi juz sam :-)
Rodzice moga poszlec ;-)

A teraz coś na uśmiech:
> Kodeks Drogowy dla Warszawy
> 1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym,cokolwiek to
> oznacza
> 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze
> prawdopodobieństwo, że ktoś cię stuknie z boku.
> 3. Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania
> manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza.
> 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogistarszemu
> samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.
> 5. Prędkość w km/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie
> wielkością sugerowaną dla przeciętnych kierowców. Prawdziwykierowca
> dopasowuje prędkość do możliwości własnego samochodu.
> 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego pojazdu,aby
> mogło tam wjechać inne auto.
> 7. Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzględnie
> zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W przypadku autbez
> ABS''u ćwiczymy rozciąganie nogi.
> 8. Nie faworyzuj mniejszości. Wpuszczając przed siebie autowyjeżdżające
> z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiątki
> jadących za tobą.
> 9. Pamiętaj, że wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach lub
> wysepce tramwajowej może być terrorysta.
> 10. Zauważ, że, jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, napewno
> żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy.
> 11. Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie nadając
> SMS''a, jedząc hamburgera, pijacy cole i zmieniając cd -nigdy nie
> zostaniesz sales representative.
> 12. Blondynka napotkana za kierownicą innego pojazdu jestrównoważna 100
> czarnym kotom przebiegającym drogą.
> 13. Wyrzucanie śmieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraznadaje
> sens istnieniu służb porządkowych.
> 14. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to, aby ułatwićci
> życie, ale po to by pokazać, iż odpowiednie służby są na bieżąco z
> postępem technicznym.
> 15. Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku
> powodem dla zmiany powyższych reguł. Sa one naturalnym czynnikiem
> wzrostu gospodarczego w biznesie samochodowym oraz medycznym.

hej dziewczyny:-)
wiem ze ten temat byl juz na jakims pazdziernikowym forum ale nie chce mi sie szukac wiec mam pytanie jakie kosmetyki uzywacie dla dzieciaczkow ??:confused:

hejka :)

Dorotko trzymamy kciuki

ppatqa Kacperek robi kilka. 4-5 dziennie. Robi je zawsze jak ściągnę mu pieluszkę i podciągnę nóżki do góry i zaczynam mu pupę wycierać. Jakoś nie robi sam do pieluszki. Zresztą to taki typ że jak mu pieluszka przesiąknie i poczuje mokro to odarazu zaczyna dawać do zrozumienia że jest bardzo nieszczęśliwy.No ale też bardzo dużo je. Przeważnie co dwie godziny a czasami co godzinę. Jedynie ma jedną dłuższą przerwę pomiędzy 20 a 1 w nocy.

Kaka82 dobre :) to też tyczy się Wrocławia :)

reklama
Witam
a u nas noc w miare spokojnie minela.maly nie wymiotowal od wczoraj.wczoraj zrobil 5 kup czyli nie tak zle.z nosa mu kapie wiec mu frida co chwile tony odciagam, ale goraczki nie ma i chyba troche lepiej z nim bo je lepiej.
Kaka z tymi kierowcami to swieta prawda:)))

Do góry