reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Tylko rano mialam bardzo delikatne plamienia i chwilowe ale wiecie dla pewnosci
poszlam do lekarza do przychodni i zbadal mnie powiedzial ze krwi nie widac wiec oki i
zrobil mi usg przez brzuch ( pierwszys raz w ciazy takie mialam ) i bylo widac piekna dzidzie
machala raczka :-) .Wedlug dziesiejszego usg dzidzia tylko troszeczke urosla a powinna wiecej ale
kazdy ma inne usg on mial troche gorsze i na tym usg dzisiejszym mimo ze moja
dzidzia byla wieksza niz ostatnio to na zdjeciu jest mniejsza wiec nie martwie sie tymi mm
najwazniejsze ze machala mamusi raczka normalnie sudny widok .

A le zmarwtilo mnie jedno jak ten lekarz zobaczyl ze bralam zastrzyki kaprogest to on
powiedzial ze on by ich nie polecal bo te zastrzyki moga spowodowac u dziecka
plci zenskiej organymeskie :-) jesli to jest prawda to ciekawe czemu moj nic mi na ten temat
nie powiedzial :-(

dorota, z tymi zastrzykami to bym sie tak na zapas nie martwiła, napewno chodzisz do dobrego specjalisty, który wie co robi, mój uparcie twierdzi, że mogę jeść wszystko

dorotko, poza tym znalazlam informacje ze zastrzyki te pomagaja w utrzymaniu ciązy a nie jej szkodzą, wiec napewno sa bezpieczne

Mirabelka ja ostatni tez przez 2 dni z rzedu na sniadanko jadłam jajeczniczke;-) Uwielbiam

Dorotka1234.... super ze juz lepiej sie czujesz. a co do zastrzyków Guska35 ma racje ;-)

Malutka22 a co zakupiłaś coś juz ciążowego? pochwal się:-p

Ja co prawa jeszcze wchodze w moje ale juz powoli rozgladam sie za spodniami ale juz typowo ciazowymi:-p
a dziś ide na poszukiwaniu jakiś pół bucików takich do latania. Bo tylko kozaki i adidasy mam:zawstydzona/y:

czekam az mi malutka z drzemki wstanie i spadam na zakupki

A ja właśnie zjadłam dwa talerze zupki pomirodowej i czekam aż moje starsze szczęście wróci ze szkoły i ide spać. Nic dziś nie zrobiłam a jakaś taka zmęczona jestem.

Witam bardzo serdecznie , pisze żadko bo ciągle się mnie coś czepia teraz mam gorączke 38 i zapalenie tchawicy, co do zachcianek to ja też jem tylko serki i owoce oznacza to ponoc że sie chłopca urodzi:)))), co ciekawe przez ostatnie 2 tygodnie schudłam 3 kg normalnie nigdy w życiu mi sie to nie zdażyło, co do dzidzi to nie moge sie jej doczekać a moja mama namawia mnie na kupno spanka dla bobasa, czy to nie za wcześnie?

A ja sobie kupiłam dzisiaj super fajowską wiosenną kurteczkę i takie sportowe spodnie ciążowe-akurat na mój brzuszek... ;-) :tak:
Niedługo będzie trzeba rozejrzeć się za czymś eleganckim bo w maju idę na przyjęciny...

reklama
Do góry