reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Tylko rano mialam bardzo delikatne plamienia i chwilowe ale wiecie dla pewnosci
poszlam do lekarza do przychodni i zbadal mnie powiedzial ze krwi nie widac wiec oki i
zrobil mi usg przez brzuch ( pierwszys raz w ciazy takie mialam ) i bylo widac piekna dzidzie
machala raczka :-) .Wedlug dziesiejszego usg dzidzia tylko troszeczke urosla a powinna wiecej ale
kazdy ma inne usg on mial troche gorsze i na tym usg dzisiejszym mimo ze moja
dzidzia byla wieksza niz ostatnio to na zdjeciu jest mniejsza wiec nie martwie sie tymi mm
najwazniejsze ze machala mamusi raczka normalnie sudny widok .
A le zmarwtilo mnie jedno jak ten lekarz zobaczyl ze bralam zastrzyki kaprogest to on
powiedzial ze on by ich nie polecal bo te zastrzyki moga spowodowac u dziecka
plci zenskiej organymeskie :-) jesli to jest prawda to ciekawe czemu moj nic mi na ten temat
nie powiedzial :-(
poszlam do lekarza do przychodni i zbadal mnie powiedzial ze krwi nie widac wiec oki i
zrobil mi usg przez brzuch ( pierwszys raz w ciazy takie mialam ) i bylo widac piekna dzidzie
machala raczka :-) .Wedlug dziesiejszego usg dzidzia tylko troszeczke urosla a powinna wiecej ale
kazdy ma inne usg on mial troche gorsze i na tym usg dzisiejszym mimo ze moja
dzidzia byla wieksza niz ostatnio to na zdjeciu jest mniejsza wiec nie martwie sie tymi mm
najwazniejsze ze machala mamusi raczka normalnie sudny widok .
A le zmarwtilo mnie jedno jak ten lekarz zobaczyl ze bralam zastrzyki kaprogest to on
powiedzial ze on by ich nie polecal bo te zastrzyki moga spowodowac u dziecka
plci zenskiej organymeskie :-) jesli to jest prawda to ciekawe czemu moj nic mi na ten temat
nie powiedzial :-(
Mirabelka ja ostatni tez przez 2 dni z rzedu na sniadanko jadłam jajeczniczke;-) Uwielbiam
Dorotka1234.... super ze juz lepiej sie czujesz. a co do zastrzyków Guska35 ma racje ;-)
Malutka22 a co zakupiłaś coś juz ciążowego? pochwal się
Ja co prawa jeszcze wchodze w moje ale juz powoli rozgladam sie za spodniami ale juz typowo ciazowymi
a dziś ide na poszukiwaniu jakiś pół bucików takich do latania. Bo tylko kozaki i adidasy mam
czekam az mi malutka z drzemki wstanie i spadam na zakupki
Dorotka1234.... super ze juz lepiej sie czujesz. a co do zastrzyków Guska35 ma racje ;-)
Malutka22 a co zakupiłaś coś juz ciążowego? pochwal się
Ja co prawa jeszcze wchodze w moje ale juz powoli rozgladam sie za spodniami ale juz typowo ciazowymi
a dziś ide na poszukiwaniu jakiś pół bucików takich do latania. Bo tylko kozaki i adidasy mam
czekam az mi malutka z drzemki wstanie i spadam na zakupki
Witam bardzo serdecznie , pisze żadko bo ciągle się mnie coś czepia teraz mam gorączke 38 i zapalenie tchawicy, co do zachcianek to ja też jem tylko serki i owoce oznacza to ponoc że sie chłopca urodzi))), co ciekawe przez ostatnie 2 tygodnie schudłam 3 kg normalnie nigdy w życiu mi sie to nie zdażyło, co do dzidzi to nie moge sie jej doczekać a moja mama namawia mnie na kupno spanka dla bobasa, czy to nie za wcześnie?
reklama
Podziel się: