reklama
malutka22 toż ty juz w 14 tygodniu, ja też sie boję, bo również mam zagrożoną, ale juz mam mniejsze obawy. w zeszłym roku poroniłam w 6 tygodniu, a teraz jestem w 11....i dalej jestem dzielna, ja nie dopuszczam do siebie mysli, że znowu strace swoje szczescie
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
dorota27 chyba masz racje z tymi zakupami, jak sobie poodkładamy na wrzesień wszystko....to nam pieniedzy zabraknie, albo sił żeby za wszystkim chodzić
Dokładnie. wiem co mówie hehe bo mam doświadczenie. W poprzedniej ciąży zaczęłam kupować wszystko po 6 miesiącu.
Malutka ja też mam ciążę zagrożoną i dlatego jeszcze sie wstrzymuję z zakupkami. Ale jak będzie oki to na koniec maja pewnie ruszę z zakupkami powoli. Zwłaszcza, ze sporo rzeczy będę sprowadzać z Polski bo tu taj ceny kosmiczne na co niektóre rzeczy
Wiadomo, każda z nas zrobi tak jak uważa...Każda ma prawo do własnego zdania.
Mnie też już korci ale chcę sobie dozować tą przyjemność. Nie kupuję wszystkiego z powodu zabobonów ale po prostu z powodu braku miejsca składowania tego wszystkiego.
Mnie też już korci ale chcę sobie dozować tą przyjemność. Nie kupuję wszystkiego z powodu zabobonów ale po prostu z powodu braku miejsca składowania tego wszystkiego.
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Witajcie! Dzis byłam na usg i okazało się,ze to 9 tydz i 4 dzień! Termin mam na 31 pazdziernika. Więc moje miejsce tutaj:-) Przyjmiecie mnie do swego grona?:-)
Podziel się: