reklama
Witam ze śniadankiem które juz sie kończy
Aniaaa skoro tak dobrze na ciebie działa ruch na świerzym powietrzu to może rób codzienne spacerki przed obiadkiem;-)
Martynka podziwiam ja jeszcze w zadnej ciazy nie mia lam takich zachcianek. U mnei wyglada tak ide gdzies i jak widze cos i mnie bierze na to ochota to kupuje. Ale nie miałam jeszcze tak aby specjalnie isc po to do sklepu
Agniesia25; Dorotka27 gratuluje kolejnego okienka na suwaczku Jakie duze już wasze dzieciaczki
Aniaaa skoro tak dobrze na ciebie działa ruch na świerzym powietrzu to może rób codzienne spacerki przed obiadkiem;-)
Martynka podziwiam ja jeszcze w zadnej ciazy nie mia lam takich zachcianek. U mnei wyglada tak ide gdzies i jak widze cos i mnie bierze na to ochota to kupuje. Ale nie miałam jeszcze tak aby specjalnie isc po to do sklepu
Agniesia25; Dorotka27 gratuluje kolejnego okienka na suwaczku Jakie duze już wasze dzieciaczki
Chyba kupię pączki...posprątłam trochę i odechciało mi się pichcić...a paczki już od kilku dni za mną chodzą.
Ja wiem czy to są zachcianki...zawsze lubiłam dogadzać sobie i swoim bliskim.
Będę musiała sobie w koncu kupić gofrownicę bo na razie mogę marzyć o gofrach hihih
Ja wiem czy to są zachcianki...zawsze lubiłam dogadzać sobie i swoim bliskim.
Będę musiała sobie w koncu kupić gofrownicę bo na razie mogę marzyć o gofrach hihih
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Witam i ja porannie
Ja to lece dopiero sniadanie zjeść i się trochę pobawić z siostrzeńcem bo już słyszałam jak łobu buszuje u mamy
Ja to lece dopiero sniadanie zjeść i się trochę pobawić z siostrzeńcem bo już słyszałam jak łobu buszuje u mamy
mirabelka73
Październikowe mamy'08
A ja tak jak nie mogłam patrzeć na jajka do wczoraj, tak dziś o 8 rano wysłałam małżonka do sklepu i usmażyłam soczystą jajecznicę - na masełku z pomidorami i szczypiorem, nie mogłam się powstrzymać Mam nadzieję że u Was wszystkich taka piękna pogoda
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
hej ja zyje o wiele lepiej sie juz czuje juz nawet mam apety tylko jeszcze
jestem troche obolala ( brzuch i zoladek )
jestem troche obolala ( brzuch i zoladek )
reklama
Podziel się: