reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ostatnio w TV pokazywali babkę, która się przerobiła na faceta i teraz jest w widocznej ciąży. Miała płaską klatę...ciekawe czy ona będzie mogła te swoje bobo wykarmic?

reklama
A ja tego nie widziałam. :-pMimo iż u mnie wicznie TV włączone jedyne rzeczy jakie oglądam to M jak miłość i "Na wspólnej" czasem coś tam jeszcze lukne ale jakoś tak niewciaga mnie

Mój M też sie smieje ze jak to możliwe ze TV łazi a ja nie wiem co sie na świecie dzieje:-D:-D Ja tylko rano ogladam wiadomości jak pije herbatke z M zanim wyjdzie do pracy bo on zaczyna dzień z TVN24:-D;-)

A no widzisz to musisz nadrobic zaległości bo dużo spraw Cię ominie...
Dobrze, że chociaż ze swoim oglądasz troszkę tych wiadomości... ;-)

Co do seriali...za chwilę zacznie się jeden z nich. Ostatnio pełno cieżarówek - nawet w serialach:)

Dobranoc kobietki:)

Oj dziewuszki ale naskrobałyscie dzisiaj, 6 stron miałam do przeczytania. Nie pamietam teraz wszystkiego, gdzie miałabym cos do powiedzienia, ale na pewno wam powiem, ze mam rozne zachcianki, a wasze rozmowy na temat gofrów, truskawek i serów plesniowych (chociaz lekarz mowil zeby raczej ich unikac) zrobiły mi ochote na wszystkie 3 i zaraz wysle Patryka chyba do sklepu :-D Ja dzisiaj zjadłam sobie frytki, bo chodziły za mna pare dni, ale zrobilam takie w piekarniku, bez oleju :-) A teraz mam ochote na te gofry i nie wiem czy zaraz ich nie zrobie :szok::tak: he he he, na truskawki albo maliny jeszcze za wczesnie a za mrozonymi nie przepadam :-(
Co do biustu to ja tez nosze B i kiedys chciałam miec wieksze, ale polubiłam je, a teraz juz czuje ze urosły i staniki mi sie ciasne robia :baffled: A wam powiem, ze znam duzo osob co mialy małe piersi, a po ciazy narzekaja, ze sa za duze, wiec wcale nie chciałabym, zeby mi zbytnio rosły. Co wam tu jeszcze chciałam napisac...
Hmmm, a o szkole rodzenia to u nas przyjmuja okolo 7 miesiaca a zajecia trwaja okolo miesiac, 2-3 razy w tygodniu. Ja zamierzam isc i dodatkowo wyciagnac Patryka, skoro mamy rodzic "razem" to niech wie co ma robic, zeby mi pomoc :-D hi hi hi. A my dzisiaj mylismy samochod, a pozniej bylismy na spacerku w lesie z pieskiem :tak: Qrcze cos mi kilka dni temu w udzie jakby przeskoczyło i mnie boli jak chwile pochodze albo za długo siedze czy leze :-:)wściekła/y:
Ps. Ja wiadomosci z reguły 1 dziennie obejrze, ale z reguły jednym uchem to wpuszcze, drugim wypuszcze, chyba ze cos ciekawego sie dzieje... A do seriali to na wspolnej, pierwsza miłość, Tylko miłość (1 x w tyg) i juz rzadziej M jak Miłość (znudziło mi sie jakos).

Te wiadomościo to albo polityka albo tragedie.
Polityka jakoś mnie nie rusza sami idioci i tyle.
Tragedie hmmm człowiek ma za dużo swoich zmartwień a ja jestem zbyt wrażliwa na takie rzeczy:zawstydzona/y:

kaka dobranoc kobitko.

Ja dopiero kolacyjke wcinam. :-p

reklama
Mnie też kilka seriali wciąga, zwłaszcza "Na wspólnej", ostatnio "Barwy szczęścia". Mój małżonek na 2 tygodnie wyjeżdża, co mnie wcale nie cieszy, ale pocieszam się że przynajmniej seriale będę oglądać nie wysłu****ąc wzdychania za plecami :)

Do góry