reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

JUSTYNKA to fajnie ze M ma dzis wolne :-)
MINISIA moj net szwankuje i nie moge filmiku odtworzyc :-(
MARMA ja tez mam dzis jakiegos dola To pewnie przez pogode :-(

ja czekam na mame i na ksiedza Ale wcale mi sie go nie chce przyjmowac :-(

reklama
aa musze sie pochwalic ze zrzuciłam 22kg rano sie ważyłam:-p i jeansy przedciążowe zaczynaja mi z du..y spadac:-):-):-):-):-) od świąt 6kg :))

Cześć dziewczyny

ja dziś mam mega stresa przed jutrzejszym chrztem. 40 gości ogarnąć i wszystko zależy od nastroju Szymka. Ciekawe jak się spisze,bo ostatnie dni jest strasznie marudny przez ten katar :baffled:.

Pozdrawiam Was, odezwę się już PO.

Wanilia to trzymamy kciuki aby wsio sie udało:tak: Dziewczyny macie wątek zamknięty??? bo ja wchodze po linku ???
Czarna wiesz moze czemu zniknął???

CZARNA na temat placu zabaw- unia europejska nie może ingerować we własność prywatną, która tworzy spółdzielnia z mieszkańców. Wystarczy zgoda mieszkańców wszystkich lub większości (podpisy) by złożyć pismo i taki plac zabaw może mieć nawet 2x2 i unia nie ma tu nic do tego; jeśli robią wam problemy to coś tu nie gra, jeśli będziesz chciała i nic nie wskurasz, ojciec moze przejrzeć ustawy. jak cos to daj mi znac na priv wyśle ci jego adres@.[/quosuper dzięki ja mimo wszytko potrzebuje na piśmie te normy co by móc się bronić:tak: U nas na zebraniach niestety wybierane są projekty demokratycznie (czyt przez głosowania) a tu udział biorą sami emeryci:baffled::baffled::baffled::baffled: a nas z maluszkami jest garstka:-:)-:)-:)-( więc musze sie ostro przygotować. Tymbardziej że jakiś czas temu (nie pamietam dokładnie ile lat temu) odnawiany był nasz stary plac zabaw. I o ile się nie myle zrobili to wbrew przepisą UN bo już wtedy były wymagane atesty itp. I chce ich udupić ale na to też potrzebuje papierków:rofl2::rofl2::rofl2:
I GRATULUJE TAKIEGO OSIĄGNIĘCIA NA WADZE!!!!!!!!!!!!!

Ja dziewczyny nie chciałam pisać ale u mnie chyba znów zaczynają sie choroby. Niki w czwartek przylazła ze szkoły i mówi że na 25 dzieci tylko 10 jest w szkole a i nauczycieli nie ma tak wszystcy chorują:szok::szok::szok::szok::szok: I z czartku na piatek tak kaszlała że odizolowałam ją w pokoju by uchronić dzieciaczki ale niestety Laura już dziś miała 37,8:-:)-:)-:)-( i na samą myśl że znów mam mieć szpital w domu robi mi się słabo i nie poznaje siebie tak jestem nerwowa:angry::angry::angry::angry::angry: Chyba sięgnę bo odstresacz :-:)-:)-(

justynka wielkie gratki przylotu i wagi, ja dalej walcze

Mały usnął wczoraj o 20.30 i spał, obudziłam go na cyca o 23, potem on zrobił pobudke o 4 rano, wiec chodze na rzesach, bo on spał, a ja jak zwykle nie mogłam zasnąć do 6, potem mały wstał o 8 i nici ze spania. Spacer dzisiaj się udał tzn mały spał ładnie 3 godzinki, my w tym czasie byliśmy w lesie, zlapaliśmy gume w wózku, zrobiliśmy stajnie i zdjeliśmy lampki z choinek. Teraz mały śpi od 15, wogóle ostatnio jakoś więcej śpi, co mnie dziwi,k nawet temperature mu sprawdzałam, ale jest ok.

Czarna dzieki! i wytrwałości w tym chorobowym czasie:tak: moja też dziś sie pokłada a dopiero co wróciła po chorobie do szkoły już mi sie nic nie chce jak pomysle ze znow bede latala za odpisywaniem lekcji:angry: Można mówić do niej żeby nie latała na krótki rękaw po szkole a ona i tak swoje!! teraz jej załatwie zastrzyki u lekarza to nastepnym razem 10razy sie zastanowi zanim zdejmie bluze!:crazy: bo rozumiem zdjac jak sie zrobi goraco po to ma ta koszulke ale nie zeby latac tak po szkole! wrrrrrrrrrrrr

reklama
I ja się dziś zdziwiłam że nie ma wątku zamkniętego i ze zdjęciami.:-D

U nas też z chorobą walczę. Wysłałam M do apteki żeby zapytał co przy karmieniu na gardło mogę brać i po apap więc zobaczymyu co mi przyniesie.
Bo z bólem gardła w nocy spać nie mogłam:no:

Do góry