reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzien dobry mamuski ;-)
KATE fajne wyznanie M ;-)I fajne sa te body
CZARNA przerabane z tym placem zabaw Dla pocieszenia powiem ci ze tutaj gdzie mieszkam nie ma placu Jesli nadal tu bede mieszkala to bede z nia chodzila na place oddalone odemnie jakies 10 min pieszo Narazie sie tym nie przejmuje bo nie wiem gdzie bede wtedy mieszkala jak mala bedzie chodzila na taki plac;-)
WIOLU zazdroszcze wieczoryu w wannie
Oliwia pobila dzis swoj rekord spania .Spala 10 godzin od 20 do 6 Pobutki byly o 23 i o 2,30 no i o 6 Zaraz dam jej mleczko i pewnie sie polozymy jeszcze
Dzis planow brak Posprzatac i moze na spacer jak zdaze bo od 14 czekam na ksiedza a o ktorej przyjdzie to nie wiem Moja niunia chyba po tym szczepieniu tak dlugo spala
KATE fajne wyznanie M ;-)I fajne sa te body
CZARNA przerabane z tym placem zabaw Dla pocieszenia powiem ci ze tutaj gdzie mieszkam nie ma placu Jesli nadal tu bede mieszkala to bede z nia chodzila na place oddalone odemnie jakies 10 min pieszo Narazie sie tym nie przejmuje bo nie wiem gdzie bede wtedy mieszkala jak mala bedzie chodzila na taki plac;-)
WIOLU zazdroszcze wieczoryu w wannie
Oliwia pobila dzis swoj rekord spania .Spala 10 godzin od 20 do 6 Pobutki byly o 23 i o 2,30 no i o 6 Zaraz dam jej mleczko i pewnie sie polozymy jeszcze
Dzis planow brak Posprzatac i moze na spacer jak zdaze bo od 14 czekam na ksiedza a o ktorej przyjdzie to nie wiem Moja niunia chyba po tym szczepieniu tak dlugo spala
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witam sobotnio - choć pogoda do bani bo pochmurno to ja raczej mam dobry nastrój.
Mały dziś spał znakomicie ciurkiem od 20.00 do 3.00 pobudka na karmienie i znów spanie do 7.00
Ciesze się, bo to już ponad tydzień jak tak przesypia po 7-8 godzinek ciągiem.
Plany na dziś - chyba pojadę do rodziców.
Wiolu zazdroszczę relaksu w wannie - ja mam tylko prysznic.
Czarna to nie zawesoło z tym placem zabaw.
Qrcze przecież dzieci też muszą gdzieś się bawić ... na ulicy mają, a może na trawnikach ... i zaraz znalazły by się takie babcie krzyczące - że trawnik nie jest do biegania.
Ech ...
Co do walentynek to mój też nie jest zbytnio wylewny - na początku były kartki, kolacyjki a teraz ... hmmm może czas zmienić to i zaproponować jakiś miły wieczór.
Uszykować coś pysznego i zjeść.
Uciekam na śniadanko bo coś mnie ssie w żołądku.
Miłego dnia.
Mały dziś spał znakomicie ciurkiem od 20.00 do 3.00 pobudka na karmienie i znów spanie do 7.00
Ciesze się, bo to już ponad tydzień jak tak przesypia po 7-8 godzinek ciągiem.
Plany na dziś - chyba pojadę do rodziców.
Wiolu zazdroszczę relaksu w wannie - ja mam tylko prysznic.
Czarna to nie zawesoło z tym placem zabaw.
Qrcze przecież dzieci też muszą gdzieś się bawić ... na ulicy mają, a może na trawnikach ... i zaraz znalazły by się takie babcie krzyczące - że trawnik nie jest do biegania.
Ech ...
Co do walentynek to mój też nie jest zbytnio wylewny - na początku były kartki, kolacyjki a teraz ... hmmm może czas zmienić to i zaproponować jakiś miły wieczór.
Uszykować coś pysznego i zjeść.
Uciekam na śniadanko bo coś mnie ssie w żołądku.
Miłego dnia.
Czarna ja nie śmię narzekać na sen , a Bartek dziś obudził się o 2 i 5:30, a potem spaliśmy jeszcze do 8:30 - nawet nie wiedziałam, że taka godzina istnieje ;-) Teraz znowu śpi - też odpoczywa od siostry
A z tym placem zabaw to rzeczywiście masakra. My też mamy problem, bo jak kupowaliśmy mieszkanie, to na palnach zagospodarowania ternu rozrysowana była na ten cel spora powierzchnia. W trakcie budowy bloku zmnieniło się i dobudowali nam przypudówkę, gdzie na pytanie co tam ma być nie udzielano odpowiedzi (a teraz jest tam ich biuro, czyli od początku był na to przeznaczony ) A z placu zabaw zrobiła się jak to mówię kuweta, bo jest tylko piaskownica i huśtawka i ławka, a dzieci tylko w mojej klatce już 8. Nowy plac zabaw ze wszystkim (piaskiem i ogrodzeniem) to koszt w naszym przypadku ok 10 tyś, a wspólnota nie ma tyle kasy i dzieic znowu będą się bawić na parkingu za blokiem. Przekichane. Tak że walcz!!!
A z tym placem zabaw to rzeczywiście masakra. My też mamy problem, bo jak kupowaliśmy mieszkanie, to na palnach zagospodarowania ternu rozrysowana była na ten cel spora powierzchnia. W trakcie budowy bloku zmnieniło się i dobudowali nam przypudówkę, gdzie na pytanie co tam ma być nie udzielano odpowiedzi (a teraz jest tam ich biuro, czyli od początku był na to przeznaczony ) A z placu zabaw zrobiła się jak to mówię kuweta, bo jest tylko piaskownica i huśtawka i ławka, a dzieci tylko w mojej klatce już 8. Nowy plac zabaw ze wszystkim (piaskiem i ogrodzeniem) to koszt w naszym przypadku ok 10 tyś, a wspólnota nie ma tyle kasy i dzieic znowu będą się bawić na parkingu za blokiem. Przekichane. Tak że walcz!!!
a ja mówię dzień doberek i życzę miłego weekendu
będę walczyć będę ale co może zrobić jedna osobą:-----( U nas też jest sporo dzieci ale co z tego jak ich rodzice nie są właścicielami. Mam czas do marca bo w marcu zebranie;-)
będę walczyć będę ale co może zrobić jedna osobą:-----( U nas też jest sporo dzieci ale co z tego jak ich rodzice nie są właścicielami. Mam czas do marca bo w marcu zebranie;-)
Cześć dziewczyny. Ja mam dziś jakiegoś doła. Nic mi się nie chce, mały ciągle ryczy i generalnie ja też. Normalnie czuje się jak bym była tylko do sprzątania, gotowania i opieki nad dzieckiem. Normalnie mam już dość serdecznie wszystkiego. :-( Nie wiem możne to przez tą obrzydliwą pogodę.
Marma nie daj się albo może wręcz przeciwnie - jeden gorszy dzień też dobrze robi. Ja czuje jak mnie jakieś przesilenie dopada. Pewnie jakieś wspomaganie będzie mi potrzebne. A pogoda do kitu. Nie lubię takiej. Tym bardziej, że mieliśmy iść na spacer na starówkę :-(
Wiram mamuski!!
my juz znow sami bo tatus pojechal do pracy wiec do 22 sama siedze z trojeczka a tu nawet pogody nie na odp.zeby na spacer wyjsc:-(
To moja niunia dzis ranoYouTube - Nika005
my juz znow sami bo tatus pojechal do pracy wiec do 22 sama siedze z trojeczka a tu nawet pogody nie na odp.zeby na spacer wyjsc:-(
To moja niunia dzis ranoYouTube - Nika005
J
justyneczka
Gość
siemka dziewczyny:-)
pije kawe i czekam na pobudke Lili;-)
Marma, pogoda rzeczywiście jest dołująca, mój sposób to niestety poczekać na wieczór i zrobić coś dobrego do jedzenia dla siebie i mężuli, mi to pomaga;-)
Magdziunia, ale masz super extra że maluszek tak pięknie śpi:-)
Dorota, dla Oliwi również całuski za super nocke:-)
Czarna, spytam ojca o te przepisy i plac zabaw
a co sie działo u mnie przez ostatnie 2 dni pisałam na zamkniętym. dzis mój skarb ma wony dzien, poszedł do banku z Laura, a no i kupiliśmy bliety do pl lecimy na przełomie kwietnia i maja
dobra, juz słysze ze małą sie kręci, reszte doczytam potem a wszystkim życze miłęgo dzionka, weekendu, wieczoru:-) itd itd:-):-):-)
pije kawe i czekam na pobudke Lili;-)
Marma, pogoda rzeczywiście jest dołująca, mój sposób to niestety poczekać na wieczór i zrobić coś dobrego do jedzenia dla siebie i mężuli, mi to pomaga;-)
Magdziunia, ale masz super extra że maluszek tak pięknie śpi:-)
Dorota, dla Oliwi również całuski za super nocke:-)
Czarna, spytam ojca o te przepisy i plac zabaw
a co sie działo u mnie przez ostatnie 2 dni pisałam na zamkniętym. dzis mój skarb ma wony dzien, poszedł do banku z Laura, a no i kupiliśmy bliety do pl lecimy na przełomie kwietnia i maja
dobra, juz słysze ze małą sie kręci, reszte doczytam potem a wszystkim życze miłęgo dzionka, weekendu, wieczoru:-) itd itd:-):-):-)
reklama
J
justyneczka
Gość
CZARNA na temat placu zabaw- unia europejska nie może ingerować we własność prywatną, która tworzy spółdzielnia z mieszkańców. Wystarczy zgoda mieszkańców wszystkich lub większości (podpisy) by złożyć pismo i taki plac zabaw może mieć nawet 2x2 i unia nie ma tu nic do tego; jeśli robią wam problemy to coś tu nie gra, jeśli będziesz chciała i nic nie wskurasz, ojciec moze przejrzeć ustawy. jak cos to daj mi znac na priv wyśle ci jego adres@.
Podziel się: