wesolutkaaa
Fanka BB :)
Moja Jagunia ma dziś 4 miesJak to leci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajnie - taki relaks.Dzien dobry dziewczynki:-) Ja sie czuje jak na wczasach u rodzicow. Byli tak zaskoczeni ze najpierw mysleli ze im sie wydaje ze to nasze auto podjechalo pod dom Oczywiscie od razu zwineli malego i tyle go widzialam
Stasiula si z babcia, zoski na dzisiaj tez sie pozbylam bo chciala jechac do mijej siostry, wiec noc bedzie caaaaaaaaala moja, wyspie sie za wszystkie czasy
Bylismy dzis w kinie na piorunie, bardziej podobala mi sie ta bajka niz madagaskar...No i w koncu wzielam zoche na lyzwy....A jaki mialam stres bo juz nie pamietam kiedy ostatni raz jezdzilam, ale nie bylo tak zle ani razu nie wywinelam orla, zoska zreszta tez. Jak wrocimy to wkleje zdjatka na zdjeciowym
Justynko a jak ty to zrobiłaś - ja bardzo chciałabym zrzucić i jak na razie marne efekty - chyba wiosna musi przyjść i ciepełko to się zacznie więcej spacerków i biegania wkoło maluszka.aa musze sie pochwalic ze zrzuciłam 22kg rano sie ważyłam i jeansy przedciążowe zaczynaja mi z du..y spadac:-):-):-):-):-) od świąt 6kg )
To wspaniała uroczystość - Wiolu relacja oczywiście będzie po.Cześć dziewczyny
ja dziś mam mega stresa przed jutrzejszym chrztem. 40 gości ogarnąć i wszystko zależy od nastroju Szymka. Ciekawe jak się spisze,bo ostatnie dni jest strasznie marudny przez ten katar .
Pozdrawiam Was, odezwę się już PO.
Czarna och to niedobrze - qrcze dużo zdrówka dla Was.Ja dziewczyny nie chciałam pisać ale u mnie chyba znów zaczynają sie choroby. Niki w czwartek przylazła ze szkoły i mówi że na 25 dzieci tylko 10 jest w szkole a i nauczycieli nie ma tak wszystcy chorują I z czartku na piatek tak kaszlała że odizolowałam ją w pokoju by uchronić dzieciaczki ale niestety Laura już dziś miała 37,8:----( i na samą myśl że znów mam mieć szpital w domu robi mi się słabo i nie poznaje siebie tak jestem nerwowa Chyba sięgnę bo odstresacz :---(
No to od jutra na legalu moze jeść obiadki;-)Moja Jagunia ma dziś 4 miesJak to leci.
Dzien doberek:-) Teraz bede sie chwalila...spalam do 10!!! Nie pamietam kiedy ostatni raz moglam pospac, polezec tak w dlugo
Ja uciekam, dzisiaj tez mamy dzien pelen atrakcji, wpadne wieczorkiem
Gratulacje dla Jaguni!!!!Moj Stasiula jutro bedzie mial 3:-)