reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Justynko młoda dupo i ja pędze z życzeniami:

W tym uroczystym dniu życzę Ci dwóch rzeczy:

miłości, co w sens życie ubiera

i szczęścia, by wygrać z losem w pokera.

Ja dzis sie gościłam u bratowe na kawce. Potem wiadomo obowiązki. Teraz jedną łapką pisze a drugą zabawiam smerfa:-D:-D:-D

co do walentynek nie mam zielonego pojęcia. Raczej nic specjalnego

reklama
Moja Izunia dziś w bojowym nastroju. Nawymyślała miśkom w karuzelce, chciała jeść co półtorej godziny, nakrzyczała na mnie i na swojego tatę po czym walnęła "kupę tygodnia".:-D
Mój młody maltretował dziś swojego grającego slimaka, bo walił w niego, a ten nie chciał grać, a ja go nagrywałam. Może później wrzucę filmik na fotkowym

Dorotka zmiana mleka pociąga za sobą pewne konsekwencje, ale za chwilę wszytko wróci do normy, zobaczysz, najważniejsze że Oliwka wogóle przybrała :tak:.

Minisia jeszcze opuchnięte? do wesela się zagoi ;-). A może coś papkowatego do jedzenia? Żeby nie razić bolącego miejsca.:tak:

Justynka zdrowia szczęścia miłości -to już masz, życzę, aby Ci tego wszytkiego kiedyś nie zabrakło :-)

Kate ale udany dzionek :tak:.

A ja dziś mam stan wku....absolutnego, Szymek nieznośny, ja nic zrobić nie mogę i do tego dopadł mnie stres przed niedzielnym chrztem.:sorry:

Justynka wszystkiego najlepszego!!!
my po spacerku.ja dzisiaj na obiad upieklam kurczaka z zniemniaczkami i surowka:tak:od dawna za mna chodzilo;-)
byla u mnie pielegniarka obejrzec malego, no i wszystko z nim ok, silny jest, duzy i troche uwierzyc nie mogla ze tyle je:tak:
mnie dzisiaj zeby bola po wczorajszym ortodoncie , wiec mialam niezla gimnastyke przy jedzeniu obiadu:eek:normalnie mam wrazenie ze mi sie wszystkie zeby ruszaja...

Justynko Wszystkiego najlepszego

A ja dzisiaj posprzątałam, poprasowałam. Potem spacerek z koleżanką, ale M musiał przyjechać po mnie do miasta, bo mały najpier niespał ale 45 minut leżał a potem ryk wielki, więc w sumie spaceru była ponad godzinka, a od tamtej pory spał tylko 30 minut po trzeciej, więc wieczór pewnie będzie wesoły:(.

Justynka wszystkiego najjjjj..... :-) i żeby Wasze plany przeprowadzkowe szybko się zrealizowały :tak:

u nas też dziś strasznie wiało, ale moja mała za nic nie daje się oszukać werandowaniem więc spacer obowiązkowy z kapturem na głowie, bo mnie czapki parzą w głowę ;-)
ja na Walentynki chyba poświecę cyckami mojemu M ;-) bo narzeka że tak rzadko je widzi w związku z karmieniem i wiecznym noszeniem stanika, powinien być zadowolony :-) poza tym jak co roku dobra kolacyjka i troszkę winka

Bodziaki są superowe...może sie skusze;-)

Co do Walentynek to ja juz dostałam prezent. Dzbanek do zapazania herbatek;-) M wczoraj kupił bo mówi że później to jeszcze zapomni hehehe

z ja zaraz sie zawijam na babski wieczór;-)

Wanilia no wiec ja dzis prawie nic nie jadłam :baffled:teraz juz nie boli ale czuje że jest opuchniete :eek:
Mirabelka jestes niemozliwa:-Dale z ta kolacyjka to nawet pomysl tylko nie wiem jak moj bedzie w tym dniu pracowal:eek:
Kaska body super!!!

reklama
Minisia Mirabelka u nas na walentynki też zawsze kolacyjka i winko a potem :-p:-p:-p:-p:laugh2: dlatego napisałam że nic specjalnego. No chyba że wyskoczę w jakieś nowej bieliźnie:-p:-p:-p:-p takiej specjalnie walentynkowej

Do góry