reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny!

Wszystkiego najlepszego Justyna!

Moja Izunia dziś w bojowym nastroju. Nawymyślała miśkom w karuzelce, chciała jeść co półtorej godziny, nakrzyczała na mnie i na swojego tatę po czym walnęła "kupę tygodnia".:-D
Teraz na spacerku z dziadkami.
A ja się zbieram do gina. Zapomniałam już jak bardzo nie lubię samolotów;-)
MIŁEGO!

reklama
Witam!
Ja już nic nie komentuje bo jeśli daja spokoj to i my im damy. Zreszta nie my zaczęłyśmy.:-p
Ja dzis Karolina miałam taki obiad że mąz dostał ziemniaczki i jajeczko sadzone bo o 13 już jechał do pracy a dzieciom zrobiłam naleśniki no a ja narazie nic bo mnie boli miejsce po wyrwaniu i mam spuchniete od nocy:baffled::eek:
Dorka głowa do góry będzie i jest dobrze!!!!

KATE mam nadzieje ze nie przestaniesz tutaj pisac

to wszystko zależy jak będzie... :-) Dorotka, cieżko by mi było...

My po 2 godz. spacerze na 4 wózki (koleżanka z bloku poznała mnie z koleżanką z bloku obok, a tamta przyprowadziła koleżankę co mieszka przystanek od nas). I tym sposobem spacerowałyśmy z naszymi dzieciakami, które mają: 1,5 m-ca, 2,5, 4 i 5 :-) :-) :-) super było, a najlepsza była wizyta w cukierni i po 2 ciacha... a co...

reklama
Kobitki a co planujecie dac waszym M na walentynki????? :))))))

nie myślałam... siebie??? :-D :-D :-D

serio to nie wiem... może znowu body z jakiś fajnym napisem, w którym córka wystąpi; już Wam pisałam, ze zrobiałam takie na gwiazdkę i mój M. bardzo się wzruszył...

a body są super gatunkowo, mają bardzo fajne zapięcie przy szyjce i napis jest bardzo ładnie zrobiony (zaskoczyło mnie to szczerze mówiąc), bo nie jest gumowy tylko taki jak z aksamitu. Polecam! Super Prezent -Zaprojektuj body /68 długi rękaw! (529813639) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry