reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczynki ja tak na chwilkę bo dziś cięzki dzień lece na uczelnie kupę zaliczen wieczorem wam napisze co i jak u lekarza itp powiem tylko tyle że Jaguśka wcale nie jest duża waży 5780 wiec ostatnio mniej przytyła niż zawsze.Lece Buśki

To dostałam na priv od administratorki po tym co napisałam wczoraj na czerwcowych
Witaj,
dlaczego robisz na mój temat założenie nie znając mnie, nie wiedząc, co piszę? Co według Ciebie jest fałszywe? Czy napisałam jakiekolwiek zdanie sugerując, że robisz coś bez sensu? Nie warto szufladkować ludzi:biggrin2:
pozdrawiam
aniaslu

A to moja odp.

Witam! ponieważ nie widać jakiejkolwiek poprawy, nadal interesują się nie swoimi sprawami!! prosze nas czy mamy czerwcowe upomniec na ogólno dostepnych wątkach aby wszystko było jasne bo z tego co pisza z radoscia zreszta!! widać że to upomnienie miało charakter raczej przyznania im racji a nie to bylo do nas napisane tylko podobno miałaś pogonic czerwcowe!
pozdrawiam

Nie wiem ale jak dla mnie ta nasza pani administrator nie postepuje wobec nas fer poniewaz upomina na zamknietych a jesli nie ma nic do ukrycia niech zrobi to otwarcie!!z tego co pisaly wczoraj czerwcowe i chcialy zacytowac ale jak stwierdzily "nie ma sensu bo to było tylko dla nich:-)"poczułam ze ktos nam robi kolo d....!! a mialo byc inaczej!!!! i to mi sie nie podoba bo nikt ze mnie nie bedzie robil smarkacza nieodpowiedzialnego za los wlasnego dziecka !!moje zycie i moje dziecko wiec niech wszystkie mamuski sie odczepia !!bo zachowuja sie jak babcie ktore szukaja tematu do plotek!! dobra znalazly bo u nich widac wieje nuda na forum ale niech uwazaja jak plotkuja zeby sie przy tym w jezyk nie ugryzły bo jad żmiji zabija :-)

WESOLUTKA powodzenia a wedlug mnie Jaguska nie jest taka mala :-)
KATE to milego spaceru :-)
MINISIA popieram i zgadzam sie z toba :-)

Oliwia sie obudzila z drzemki i mi marudzi wlasnie :baffled:

Kasia dzięki :-)
rzeczywiście widzę że Gosia zniknęła, a zawsze wnosiła tyle optymizmu na forum; ni wiem czy dobrze kojarzę ale wydaje mi się że miała lecieć z dziećmi na początku roku do rodziców
Kaka super że dziś wybywasz z domku wieczorem :tak: ja jeszcze nie doczekałam się wychodnego ale nadrobię :-)
u nas mokro, szaro i pochmurno ale spacer zaliczymy koło 12

A ja przez to wszystko zapomniałam ale już nadrabiam :tak:

Urodziny-dzień radosny
pełen kwiatów zapach wiosny.

Wszyscy złożyc chcą życzenia
zdrowia, szczęścia, powodzenia.

Niech Ci słońce zawsze świeci
i niech czas radosnie leci.

Niech odejda smutki, złości
i nastanie czas radości.

Te życzenia, choć z daleka,

płyna jak wzburzona rzeka