Anita w regulaminie jest napisane co i jak;-)
No to już łapie hehehe no to jeszcze z 20 postów ... która chce popisać ... hehehe
żartuje oczywiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anita w regulaminie jest napisane co i jak;-)
Ja juz wolna, moi ukochani;-) milusinscy juz pojechali, nawet nic do picia nie chcieli, ponosili malego, pobawili sie z zoska, wzieli nasza toyote i juz ich nie ma
Jutro jedziemy do moich rodzicow a wracamy we wtorek, oczywiscie nie obylo sie bez komntarzy ze jak to po co tak daleko, brzydka pogoda itd....wiem ze pogoda moze nie najlepsza ale kiedys w koncu bedziemy musieli w koncu pojecac, no i tak bedziemy w aucie,mam klime wiec zle nie bedzie.
Co do tych telefonow to dziwne numery, moze on dal gdzies moj numer i teraz rozni ludzie dzwonia nieswiadomi o co kaman jak jano juz niewazne od rana mialam 7 tel., kazdy prosil magde tylko nazwisko sie niezgadzalo, jak narazie jest spokoj, mam nadzieje ze tak zostanie.
dziewczyny ja mysle ze nie znizajmy sie do ich poziomu....a niech sobie pisza co tam sobie chca...badzmy ponad to
a co tam niech bedzie ze jestem glupia niedouczona matka...zyl sobie z tego powodu nie bede podcinac, a ich dzieci to szczesciarze i tyle. nawet ktores chodzik z usa przyslali...ta to ma szczescieJa juz na ich watek wchodzic nie bede (bylam 2 razy i mi wystarczy) a jak one cca, niech wcodza widocznie czegos im na ich watku brakuje (moze jedzenia dla dzieci)
Na ty,m swiecie musza byc wyrodne matki (do ktoryc ja sie zaliczam) i te suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper mamusie (z czerwca(od siedmiu bolesci))
Znam kolesia, ktory zna kolesia ktory ma brata i on zna kolesia ktory zna dj co tutaj gra.............................BEJBE
Gosc wymiata
Mój mały dziś strajkuje z jedzeniem co mu butle w dzióbek to on wypycha Byłam dziś na szczepieniu (na odpowiednim wątku) i pani doktor powiedziała ze może dziś ma humorki więc mnie nie pocieszyła A po za tym zgubiłam telefon!!!!!! podejrzewam że w taryfie ale musze czekać do 16 bo gościu co mnie zawoził ma przerwe
jessssssssssssssssss kurde znalazł się mój telefon!!!!!!!!!!!!!!!!! Tzn zgubiłam w taryfie zaraz ma mi gościu przywieź Jednak jeszcze są uczciwi ludzie