reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

reklama
MAGDA zgadzam sie z Toba

AHA I JA POSTANOWILAM ZE SKORO TAK NAMIETNIE NAS CZYTAJ TO BEDE JE TERAZ CODZIENNIE POZDRAWIAC

WIEC ZACZNE JUZ OD DZIS

POZDRAWIAM NAJWSPANIALSZE MAMUSIE Z CZERWCA KTORE NAS NAMIETNIE CZYTAJ BO NAJWIDOCZNIEJ NA ICH WATKU NIE MA NIC CIEKAWEGO :-)
pozdrawiala wyrodna matka OLIWKI

Ja juz wolna, moi ukochani;-):-p milusinscy juz pojechali, nawet nic do picia nie chcieli, ponosili malego, pobawili sie z zoska, wzieli nasza toyote i juz ich nie ma:rofl2:
Jutro jedziemy do moich rodzicow a wracamy we wtorek, oczywiscie nie obylo sie bez komntarzy ze jak to po co tak daleko, brzydka pogoda itd....wiem ze pogoda moze nie najlepsza ale kiedys w koncu bedziemy musieli w koncu pojecac, no i tak bedziemy w aucie,mam klime wiec zle nie bedzie.

Co do tych telefonow to dziwne numery, moze on dal gdzies moj numer i teraz rozni ludzie dzwonia nieswiadomi o co kaman jak ja:no:no juz niewazne od rana mialam 7 tel., kazdy prosil magde tylko nazwisko sie niezgadzalo, jak narazie jest spokoj, mam nadzieje ze tak zostanie.

:szok::szok::szok::szok: Oj to chyba sprawka tego Twojego wielbiciela!

dziewczyny ja mysle ze nie znizajmy sie do ich poziomu....a niech sobie pisza co tam sobie chca...badzmy ponad to:-p
a co tam niech bedzie ze jestem glupia niedouczona matka...zyl sobie z tego powodu nie bede podcinac, a ich dzieci to szczesciarze i tyle. nawet ktores chodzik z usa przyslali...ta to ma szczescie:-DJa juz na ich watek wchodzic nie bede (bylam 2 razy i mi wystarczy) a jak one cca, niech wcodza widocznie czegos im na ich watku brakuje (moze jedzenia dla dzieci)
Na ty,m swiecie musza byc wyrodne matki (do ktoryc ja sie zaliczam) i te suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper mamusie (z czerwca(od siedmiu bolesci))

:-D:-D:-D:-D:-D:-DZnam kolesia, ktory zna kolesia ktory ma brata i on zna kolesia ktory zna dj co tutaj gra.............................:-D:-D:-D:-D:-DBEJBE:-D
Gosc wymiata:-D

Hehehe akcja jak swego czasu z listopadówkami, u nich było nudno, to dawaj na paździoszki, ale mamy powodzenie!! hoho!!

Widzę dziewczyny że się nie nudzicie:-p
Mój mały chyba na stan podgorączkowy po szczepionce.Ale nie jestem pewna muszę mu zmierzyć temp:confused2::confused2::confused2::confused2: Normalnie piknie by było:crazy::crazy::crazy::crazy:

Mój mały dziś strajkuje z jedzeniem co mu butle w dzióbek to on wypycha:baffled::baffled::baffled::baffled: Byłam dziś na szczepieniu (na odpowiednim wątku) i pani doktor powiedziała ze może dziś ma humorki:confused2::confused2::confused2: więc mnie nie pocieszyła:no::no::no: A po za tym zgubiłam telefon!!!!!! podejrzewam że w taryfie ale musze czekać do 16 bo gościu co mnie zawoził ma przerwe:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
jessssssssssssssssss kurde znalazł się mój telefon!!!!!!!!!!!!!!!!! Tzn zgubiłam w taryfie:-p:-p:-p zaraz ma mi gościu przywieź:-D:-D:-D:-D:-D Jednak jeszcze są uczciwi ludzie:tak:

Mój Bartek też dzisiaj jakiś gorszy dzień. 10 minut przy cycu w ciągu dnia to do niego nie podobne. Za to wieczorem ponad pół godziny, chyba nadrobił zaległości
A z telefonem to akcja jak z filmu. Zawsze mogła byś do Minisi uderzyć :-p

Mirebelka witaj i czekamy na Was!
A tak apropos, ciekawe co u Gosi i Radzia :eek:

Magdasf to rzeczywiście dziwne telefony :baffled:

No i koniec dnia, koniec emocji.
My jutro jedziemy do dziadków na święto. Ostatecznie M wydrukuje laurki, Martynka je pokoloruje, a w środku odbiję rączki dzieciaków :-D Martynka zostanie u teściów do niedzieli, a my będziemy odpoczywać. Mieliśmy iść gdzieś na obiad, ale fala grypy która przechodzi przez kraj jakoś nas zniechęciła. Nie będziemy narażać Bartka, tym bardziej po podwójnym szczepieniu. Kupimy coś na wynos. Ach i dzień bez prania byłby dniem straconym ;-)
Dobrej nocy!!!

reklama
kasia czarna mały tez miał dzisiaj gorszy dzień,
cały dzień marudny, ale wiem dlaczego bo naspacerze zamiast spać podziwiał niebo, odziwo nie płakał w wózku, bo przeważnie jak nie śpi to w ryk, zmęczony i teraz śpią razem z M:)
U nas w pracy też grypka. My na basen raczej jutro nie idziemy, przez dzień nos czysty, ale rano wyciągam katar narazie surowiczo sluzowy i go obserwuje, ale nie chce ryzykować.

Do góry