reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Dziewczyny takie pytanko.
Skoro mam lekarza na 16ta a akrmienie wypada na 17ta to dokarmiac przed wyjściem czy najwyżej jak przyjdzie ta godzina u lekarza dać?żeby nie zaburzyć godzin?Bo nie wiem boje sie że bedzie sie pruła jak nie dam jesć ale chce żeby jadła o stałych godzinach.

reklama
Witam sie i ja!!!
Jestem dziś wogóle nie zorientowana w tym co sie dzieje net mi dzis strasznie wooooolno chodzi i polowa stron sie nie otwiera tylko szczatki postow widze
1.Justynka wejde na zamkniety ale z tego co tu widze GRATULUJE!!!!!!ciesze sie baaardzo!!!!!!!!!!!!!!!
2.Gdzie nasz zamkniety???

Wesolutka nie bój sie (kto to mowi) ja wlasnie wrocilam od dentysty po zabku zostala dziurka w dziasle nic nie bolo!!!!!!!ale 100zl skasowal:baffled:ale to nic wazne ze nie bolalo bo do gabinetu wchodzilam ze lzami w oczach!!ta co 3 dzieci urodzila hehe
Ide na zamkniety :tak:

Mam prosbe podpowiedzcie mi w co moge przebrac na balik pierwszoklasistke??? ma sukienke rozowa z falbanami ale chyba to juz nie na nia skoro to uczennica juz bo wszystkie mamuski z klasy mowia ze juz tak bardziej doroslo przebieraja i mysle ze moja sie wyglupi w tej kiecce z przedszkola:baffled:
Moze macie jakies pomysly albo linki na jakies stroje ??? bede wdzieczna dziekuje :tak:Jak mi sie uda wkleje pod postem zdjecie tej sukienki co ma Zdj_cie048.jpg

Mam prosbe podpowiedzcie mi w co moge przebrac na balik pierwszoklasistke??? ma sukienke rozowa z falbanami ale chyba to juz nie na nia skoro to uczennica juz bo wszystkie mamuski z klasy mowia ze juz tak bardziej doroslo przebieraja i mysle ze moja sie wyglupi w tej kiecce z przedszkola:baffled:
Moze macie jakies pomysly albo linki na jakies stroje ??? bede wdzieczna dziekuje :tak:Jak mi sie uda wkleje pod postem zdjecie tej sukienki co maZobacz załącznik 110800

DOMINIKA gg ci padło, mi też chyba zresztą, tu wrzucam linka

DISNEY - KOSTIUM MYSZKA MIKI !!! 122/128 (531336978) - Aukcje internetowe Allegro

tu jakaś suknie jak nie kostium
http://www.allegro.pl/item534487956_bella_piekna_suknia_nie_tylko_na_bal_6_8_la.html

wgl fuuul tego jest cały dział

Mnisia u mnie wyrwanie tego zeba tych kożeni kosztuje 300zł i trwa 2h bo to nie ząb że sie pociągnie tylko on nie wyszedł bo nie ma miejsca i trza dziąsło rozcinać i grzebać w tym.Jak jest znieczulenie to ponoć w trakcie nie boli tylko później przez tydzien jest sie chomikiem i wtedy boli.Chyba mniej sie bałam porodu niż tego zęba.

Co do stroju moim zdaniem git może iść jeśli ona jest zadowolona z reguły wiem że dzieci lubią nowe stroje tak porostu dla odmiany,może przejdź sie po jakimś ciuchu jak będzie coś fajnego to weźmiesz a jak nie to zostaniecie przy tej.
Kurcze ja zdjęciowego tez nie mogę znaleźć no chyba że ślepa jestem.

OD DZIŚ SZCZĘŚCIARA MI NA IMIĘ :-) paramparam parararara...:-)
kipieć ze szczęścia?? znam to uczucie!!:-)

w listopadzie... pararararam.....:-)mogę być już.......parararara.........:-)w swoim...... parararam pam pam............ :-)mieszkaniu:-)

jesssu, to jest chyba jakaś bajka, ja nie wierze że to sie dzieje naprawdę........

Ogromne gratulacje i też obstawiam lipiec-sierpień :rofl2::rofl2::rofl2:

ja tez nie widzę :angry: zniknęły...

też nie widzę, weszłam przez linka

w listopadzie... pararararam.....:-)mogę być już.......parararara.........:-)w swoim...... parararam pam pam............ :-)mieszkaniu:-)

jesssu, to jest chyba jakaś bajka, ja nie wierze że to sie dzieje naprawdę........
Justyna a próbowałaś grac w totka, bo z takim fartem to 6 masz w kieszeni :tak::-p;-)

Nowłasnie ja też czy=uję niesmak bo odebrałam to tak samo jak wy. Nie wiem, moze wychodzimy na jakieś ciumcie ze wsi (przepraszam wszystkie mieszkanki wsi)...wiecie o co mi chodzi. Niedouczone, niedokształcone...aż troche odechciało mi sie tu klikać.
Kaka ja Ci dam ze wsi, Ty miejska damo! ;-);-);-):-p:-p:-p(żarcik)

Interesujący ten wysyp nowych mam październikowych :confused2:
Ja też myślałam, że to w ciązy jest dużo czasu na forumowanie.....:confused2::confused2:

Witam sie i ja!!!
Jestem dziś wogóle nie zorientowana w tym co sie dzieje net mi dzis strasznie wooooolno chodzi i polowa stron sie nie otwiera tylko szczatki postow widze
1.Justynka wejde na zamkniety ale z tego co tu widze GRATULUJE!!!!!!ciesze sie baaardzo!!!!!!!!!!!!!!!
2.Gdzie nasz zamkniety???

Wesolutka nie bój sie (kto to mowi) ja wlasnie wrocilam od dentysty po zabku zostala dziurka w dziasle nic nie bolo!!!!!!!ale 100zl skasowal:baffled:ale to nic wazne ze nie bolalo bo do gabinetu wchodzilam ze lzami w oczach!!ta co 3 dzieci urodzila hehe
Ide na zamkniety :tak:
Minisia gratuluje odwagi i zazroszczę ulgi, tez mnie czeka wizyta u dentysty :baffled:

Wesolutka trzymam kciuki za pomyślny i bezbolesny zabieg :tak:.

Boshhh, no i nie pozwolą, żeby to do nas należało ostatnie słowo na NASZYM forum październikowym:wściekła/y::wściekła/y:. Będą drążyć, gnębić, napierać, żeby je ktoś w końcu pochwalił. Ni hu..a, nie dam im tej satysfakcji!!!!

Laura śpi a Lliana tak piszczy ze uszczy mi odpadna zaraz...........

WANILIA hehe musze spróbować:-p mój dziadek kiedyś wygal 200tys zł a drugi kupon został w domu, potem drobniejsze sumki po kilka tysiaków ale on inwestuje w jakies systemy i gra od lat a ja nie mam z nim kontaktu od dziecka bo moi dziadkowie się rozeszli i tak jakoś wyszło

reklama
nie było mnie troche.
Ale tu się porobiło....
No dobra idę czytać co żeście napisały, nie mało tego, nie mało ;-) zupełnie jakbyscie dziewczyny w ciąży były i miały mnóstwo wolnego czasu ;-)

Do góry