reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Jestem jestem - właśnie poczytałam co na innych wątkach i 
Nie lubię czegoś takiego - wpadły, nakrzyczały, a poza tym jakim prawem oceniają.

Nie lubię czegoś takiego - wpadły, nakrzyczały, a poza tym jakim prawem oceniają.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU witaj kochana
JUSTYNKA masz racje Po co sie stresowac jeszcze sie zmarszczek dorobie i przypadkiem ktos mi da tyle lat co mam a nie 18

JUSTYNKA masz racje Po co sie stresowac jeszcze sie zmarszczek dorobie i przypadkiem ktos mi da tyle lat co mam a nie 18

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
wymiekam jestescie zajebiste dziewczyny
od urodzenia :-d:-d:-d
Jestem jestem - właśnie poczytałam co na innych wątkach i
Kiedyś udzielałam sie na innym forum i przez takie dysucje zrobiło sie syfiasto i przestałam tam pisać. Niestety przeważnie wszystkich emocje ponoszą.
Hej witam po długiej przerwie
niemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie

Moja mała ma skaze białkową :-(i biedna sie męczy:-(ale ma już 5,600kg i 66cm

Dziewczyny mam pytanie moze juz poruszałyscie ten temat bo niejestem na bieżąco, ale czy biezecie tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących?bo ja kupiłam ale troche boje sie brac-wiecie cos na ich temat, bo boje sie ze zaszkodze Wiki

Dziewczyny mam pytanie moze juz poruszałyscie ten temat bo niejestem na bieżąco, ale czy biezecie tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących?bo ja kupiłam ale troche boje sie brac-wiecie cos na ich temat, bo boje sie ze zaszkodze Wiki
wanilia79
Entuzjast(k)a
Nie mogłam się powstrzymać, musiałam i ja się wypowiedzieć ;-)

Nie no produkcja pełną parą - nie wyrabiam z czytaniem hehehhe.
A tak wogóle to dzień dobry - pogoda u mnie taka sobie, w nocy padał deszcz i po śniegu ani śladu - jakieś tam odrobinki leżą.
Dziś wybieram się do rodziców pogaduszyć troszkę z rodzinką z USA.
Ale wcześniej zakupy - skończyły się pieluchy więc Pampersjadę czas dokupić ;-)
Dziś czuję się lepiej - dół powoli znika.
Czas zaleczy rany ale trzeba dalej żyć.
Miłego dnia dziewczyny.
Cześć Magdziunia, niby słonka nie ma, a jakos jaśniej się zrobiło (na forum) :-).
Kiepska dziś pogoda, całą noc śnieg się rozpuszczał a nad ranem mróz chyba ścisnął, bo jak moja teściowa szla do babci to zaliczyła glebowanie

Ja dziś miałam aktywny ranek, pozmieniałam pościel nam i Szymkowi, zrobiłam 2 prania no i upiekłam ciasto na dzień babci. Teraz "produkuje" zdjęcie Szymusia z podpisem i do wywołania. Mam nadzieję, że babciom spodobają się upominki.
Kasia dzięki za cynk z NEO24, upatrzyłam tam TV tanio i chyba się skuszę.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiolu to pochal sie tv jakie sobie upatrzylas 
Moja niunia posiedziala w lezaczku a ja posprzatalam w kuchni i ogarnelam mieszkanie Teraz dam jej papu i zobaczymy jak bedzie spala to jak wstanie idziemy na inhalacje a jak nir to idziemy odrazu

Moja niunia posiedziala w lezaczku a ja posprzatalam w kuchni i ogarnelam mieszkanie Teraz dam jej papu i zobaczymy jak bedzie spala to jak wstanie idziemy na inhalacje a jak nir to idziemy odrazu

reklama
Hej witam po długiej przerwieniemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie
Ja biorę, a raczej kończę już drugie opakowanie. Skoro lekarz poleca, to myślę, że nie szkodzą. Tym bardziej, że to jest jakiś związek o działaniu antykoncepcyjnym, a nie hormon jeśli dobrze myślę

A ja dawno już tak nie miałam - oba bąki śpią w jednym czasie. Druga praleczka na dziś pracuje :-) Jak ja kocham ten dźwięk

Właśnie dzwoniłam do kadr i podwyżka, którą dostałam jest nader satysfakcjonująca

Podziel się: