reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Jestem jestem - właśnie poczytałam co na innych wątkach i :szok:
Nie lubię czegoś takiego - wpadły, nakrzyczały, a poza tym jakim prawem oceniają.

Kiedyś udzielałam sie na innym forum i przez takie dysucje zrobiło sie syfiasto i przestałam tam pisać. Niestety przeważnie wszystkich emocje ponoszą.

Hej witam po długiej przerwie:tak:niemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja mała ma skaze białkową :-(i biedna sie męczy:-(ale ma już 5,600kg i 66cm:-D:-D
Dziewczyny mam pytanie moze juz poruszałyscie ten temat bo niejestem na bieżąco, ale czy biezecie tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących?bo ja kupiłam ale troche boje sie brac-wiecie cos na ich temat, bo boje sie ze zaszkodze Wiki

Nie mogłam się powstrzymać, musiałam i ja się wypowiedzieć ;-):-p

Nie no produkcja pełną parą - nie wyrabiam z czytaniem hehehhe.

A tak wogóle to dzień dobry - pogoda u mnie taka sobie, w nocy padał deszcz i po śniegu ani śladu - jakieś tam odrobinki leżą.

Dziś wybieram się do rodziców pogaduszyć troszkę z rodzinką z USA.
Ale wcześniej zakupy - skończyły się pieluchy więc Pampersjadę czas dokupić ;-)

Dziś czuję się lepiej - dół powoli znika.
Czas zaleczy rany ale trzeba dalej żyć.

Miłego dnia dziewczyny.

Cześć Magdziunia, niby słonka nie ma, a jakos jaśniej się zrobiło (na forum) :-).

Kiepska dziś pogoda, całą noc śnieg się rozpuszczał a nad ranem mróz chyba ścisnął, bo jak moja teściowa szla do babci to zaliczyła glebowanie :baffled:.
Ja dziś miałam aktywny ranek, pozmieniałam pościel nam i Szymkowi, zrobiłam 2 prania no i upiekłam ciasto na dzień babci. Teraz "produkuje" zdjęcie Szymusia z podpisem i do wywołania. Mam nadzieję, że babciom spodobają się upominki.

Kasia dzięki za cynk z NEO24, upatrzyłam tam TV tanio i chyba się skuszę.

Wiolu to pochal sie tv jakie sobie upatrzylas :tak:

Moja niunia posiedziala w lezaczku a ja posprzatalam w kuchni i ogarnelam mieszkanie Teraz dam jej papu i zobaczymy jak bedzie spala to jak wstanie idziemy na inhalacje a jak nir to idziemy odrazu :tak:

reklama
Hej witam po długiej przerwie:tak:niemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja mała ma skaze białkową :-(i biedna sie męczy:-(ale ma już 5,600kg i 66cm:-D:-D
Dziewczyny mam pytanie moze juz poruszałyscie ten temat bo niejestem na bieżąco, ale czy biezecie tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących?bo ja kupiłam ale troche boje sie brac-wiecie cos na ich temat, bo boje sie ze zaszkodze Wiki

Ja biorę, a raczej kończę już drugie opakowanie. Skoro lekarz poleca, to myślę, że nie szkodzą. Tym bardziej, że to jest jakiś związek o działaniu antykoncepcyjnym, a nie hormon jeśli dobrze myślę :baffled:. No nie ważne. Ufam lekarzowi.

A ja dawno już tak nie miałam - oba bąki śpią w jednym czasie. Druga praleczka na dziś pracuje :-) Jak ja kocham ten dźwięk :-D. Obiadek zaplanowany - oj jak ja nie lubię wymyślać obiadków :eek: Chyba znowu wrócę do mojego menu na miesiąc, przynajmniej wiadomo jakie zakupy zrobić.
Właśnie dzwoniłam do kadr i podwyżka, którą dostałam jest nader satysfakcjonująca :rofl2: i dostanę już większą kasę jak wybiorę urlop wychowawczy. Czyli na ten moment prawdopodobne jest, że od stycznia przyszłego roku mogę wrócić na 3/4 etatu i nie będę musiała za bardzo kombinować co zrobić z Bartkiem. Jupiii!!! Warunek, że Martyna dostanie się do przedszkola i spodoba się jej tam :sorry:

Do góry