dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDASF wiem ze nie mowicie ze specjalnie z nia poszlam Oliwia wyszla ze szpitala juz poltorej tygodnia temu i przez ten czas juz kilka razy byla na dworze raz dluzej a raz krocej ale to nie bylo jej pierwsze wyjscie I jeszcze ktos ale nie pamietam kto doradzil mi abym dawala jej pieluszke na glowke jak wychodze z nia na dwor Przynajmniej teraz przez jakis czas i tak robie Oczywiscie robie jej otwor aby miala czym oddychac Nie wiem czy to tez dobre Ale niestety dopiero sie ucze jak postepowac z takim malenstwem.
Jutro pojde sama do kosciola do kancelari bo jest otwarta od 15 a o 15 wraca mama wiec z nia zostanie a do urzedu pojde w nastepnym tygodniu
Ulu moze rzeczywiscie Karolinka zazdrosna o Lenke
CZARNA bedzie dobrze a klotnia z M sie nie przejmuj to nie znaczy ze caly rok bedziecie sie klocic hi
Ja juz spica Oliwia juz wykapana i zasypia Pewnie tylko na chwile wiec i ja sie ide polozyc
Dziewczyny ja podziwiam te wasze dzieci ze spia w nocy tak dlugo mnie sie marza 4 godziny snu bez przerwyA u was te dzieci tak dlugo spia
Jutro pojde sama do kosciola do kancelari bo jest otwarta od 15 a o 15 wraca mama wiec z nia zostanie a do urzedu pojde w nastepnym tygodniu
Ulu moze rzeczywiscie Karolinka zazdrosna o Lenke
CZARNA bedzie dobrze a klotnia z M sie nie przejmuj to nie znaczy ze caly rok bedziecie sie klocic hi
Ja juz spica Oliwia juz wykapana i zasypia Pewnie tylko na chwile wiec i ja sie ide polozyc
Dziewczyny ja podziwiam te wasze dzieci ze spia w nocy tak dlugo mnie sie marza 4 godziny snu bez przerwyA u was te dzieci tak dlugo spia