reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

MAGDASF wiem ze nie mowicie ze specjalnie z nia poszlam :tak:Oliwia wyszla ze szpitala juz poltorej tygodnia temu i przez ten czas juz kilka razy byla na dworze raz dluzej a raz krocej ale to nie bylo jej pierwsze wyjscie I jeszcze ktos ale nie pamietam kto doradzil mi abym dawala jej pieluszke na glowke jak wychodze z nia na dwor Przynajmniej teraz przez jakis czas i tak robie Oczywiscie robie jej otwor aby miala czym oddychac :tak:Nie wiem czy to tez dobre Ale niestety dopiero sie ucze jak postepowac z takim malenstwem.
Jutro pojde sama do kosciola do kancelari bo jest otwarta od 15 a o 15 wraca mama wiec z nia zostanie a do urzedu pojde w nastepnym tygodniu :tak:

Ulu moze rzeczywiscie Karolinka zazdrosna o Lenke :tak:
CZARNA bedzie dobrze a klotnia z M sie nie przejmuj to nie znaczy ze caly rok bedziecie sie klocic hi:-D

Ja juz spica Oliwia juz wykapana i zasypia Pewnie tylko na chwile wiec i ja sie ide polozyc
Dziewczyny ja podziwiam te wasze dzieci ze spia w nocy tak dlugo mnie sie marza 4 godziny snu bez przerwy:baffled:A u was te dzieci tak dlugo spia :sorry2:

reklama
No tak...ostatni okres miałam 1 stycznia więc mamy rocznicę (a okiresu nadal brak i jakoś mi nie przykro z tego powodu).
30 stycznia robiłam teścik i wtedy kto wie czy nie wypije szmpana.
Ty Karolina to chyba jesteś jakieś moje alter ego :tak: zgadnij kiedy test robilam :-) mam nawet jego zdjecia z tego dnia:sorry2:
U mnie też jeszcze nie ma okresu, choć od świąt trochę plamię. I też wcale nie tesknię:no:

Ja karmie rzadko wiec moze dlatego :-(
Tzn u mnie od kilku dni byly plamienia ale dzis sie @ rozszalala ale zobaczymy jak dlugo ona potrwa Na szczescie nic mnie nie boli :-) jak to zawsez bywalo

reklama
Do góry