reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Madziu to nieładnie postąpiono z tymi prezentami.
Qrcze jak ma być sprawiedliwie to sprawiedliwie a nie jednemu tak a innym prawie nic.
Dużo zdrówka dla małżonka i Zosi.

Ewela to fajnie że Wiki tak przesypia nocki.

reklama
witam się i ja, wczoraj wieczorem mały coś nam cyrk odstawiał i płakał, tzn na rękach ok, a jak go położylismy to płacz, cyca nie chciał, ale usnął 0 22 i spał do 3.30, cyc i potem do 7, i teraz jeszcze śpi. M ma dzisiaj wolne ale już go wywiało do miasta, ale bierze dziś małego na spacer, a ja umyje okna, ubiore się ciepło i musze w końcu to zrobić, mam tylko nadzieje ze bardziej się nie załatwie. dziś mały rano kaszlną kilka razy ale to po cycu, więc nie wiem czy coś się nie zaczyna, czy mleko poszło nie w tą dziurkę- będe go obserwować. Mnie wczoraj strasznie bolała głowa i zatoki i wziełam apap- ostatnie tabletki przeciwbolowe brałam rok temu, przed staraniami. Ja juz rano poprasowałam i teraz czekam aż mały się obudzi by mu toalete zrobić.
Magda oj to ty się masz, zdrówka dla rodzinki
Ewela my mamy chrzciny w swieta, a ja się zastanawiam kiedy uda mi sie skoczycz do spowiedzi
dorotko dużo zdrówka dla Oliwki

MAGDA rzeczywiscie to niesprawiedliwie zrobili w tym przedszkolu :no:I mialas wczoraj niezly szpital Wspolczucia
CZARNA a wydziera sie tak twoj maly przy fridzie bo moja jakby byla obdzierana ze skory Jak mam jej czyscic ta frida to juz mnie az trzepie bo mi jej zal :baffled:

Moja mala pozwolila mamusi posprzatac I juz czekamy na pania Wlasnie Oliwia sie budzi wiec lece :tak:
Acha i mnie zaczyna cos rozkladac Dziewczyny czy jak jeszcze troszke daje mojej malej mojego mleka to moge wziasc RUTINOSKORBIN czy cos jeszcze innego i jakie tabletki na gardlo ??????

Dorotko zrób sobie napar z lipy albo herbatkę z malin na wieczór.
Wypocisz się i choróbsko raz dwa wypędzisz.
Dodatkowo możesz homeopatyczne wziąć.
Ja słyszałam o Tantum Verde, że jest dobry na gardło i można go przyjmować ale wiadomo najlepiej zasięgnąć porady lekarza.

dziendobry wszystkim mamusiom, u nas nieciekawie, tzn noc była jak zwykle cała przespana, Lenie powolutku katarek przechodzi bo dziś już bylo dużo go mniej ale za to Karolina kaszle okropnie, M trochę przeszło a dziś mówi że znów zaczyna czuć gardło noi i ja się rozsmarkalam na dobre, głowa boli jakby z ołowiu była:no: ojojoj.....

Życzę wszystkim chorym szybkiego powrotu do zdrowia a dzieciaczkom, które dziś mają szczepienie- powodzenia;-) i bezbolesnych ukłuć:tak:

Hej dziewołszki;-)

U nas nocka nienajgorsza. Ogarenłam juz wstępnie chate i wstawiłam pranko. Oczy mi sie kleją chyba niskie ciśnienie:baffled:

No u nas jo po wizycie u lekarza....szczepienia nie bylo:baffled:
Umowiona jestem na piatek na 11 bo panuje u nas teraz grypa jelitowa i wiatrowka dlatego wszystkie szczepienia sa przeniesione.
Maly spi na balkonie, zocha cos tam lepi z gliny a ja najchetniej poszlabym spac...
najlepsze- wczoraj moja tesciowa rano jak sprawdzala autobusy u nas, zgubila klucze, i przypomnialo jej sie to jak juz poznym wieczorem byla w domu, zadzwonila i KAZALA isc temu mojemu choremu mezulowi na przystanek z latarka i ich szukac....Kobieta jest poprostu genialna....

reklama
Do góry