reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ASIU wspolczuje z ta woda :-(
MADZIU a gdzie masz dziecko ? ze masz czas na sprzatanie :-)

Dziewczyny te ktore mialy chore dzieci Czy to normalne ze Oliwia mniej mi teraz je przez ta choraba Ja mysle ze normalne to jej ten nosek przeszkadza w jedzeniu ??????

reklama
Dziewczyny te ktore mialy chore dzieci Czy to normalne ze Oliwia mniej mi teraz je przez ta choraba Ja mysle ze normalne to jej ten nosek przeszkadza w jedzeniu ??????

ja nie z doświadczenia z Mariką, ale to chyba normalne, bo nie ma jak oddychać - najlepiej przed jedzeniem oczyszczaj jej nosek i nawilżaj dodatkowo solą, żeby łatwiej się jej oddychało

KATE super ten kaplet bizuteri :-)
Lekarka kazala jakies pol godziny przed jedzeniem dac jej te krople co nam przepisala i po pol godzinie oczyscic nosek frida i wtedy jesc dawac :-)

Witam i ja
u nas nocka jak zwykle ok:tak:za to teraz szalenstwo.do tego jeszcze wody nie ma i nie moge mu butelek umyc:baffled:chyba w mineralnej bede myc:crazy:
Czarna a moze on jest glodny?moj z dnia na dzienzaczal wiecej jesc.i teraz od jakis 10 dni je 160 (czasami 180)co 3 godziny.on 60 to nawet nie poczuje.
kurcze wsciakam sie na ta wode bo zawsze jak chce sie wykapac to zabieraja:wściekła/y:
i teraz najlepsze....jakis koles na nk napisal do mie czy nie wyslalabym mu "ciekawych":szok: moich zdjec za doladowanie telefonu!!!!!:szok:masakra...ku...stwo sie szerzy....a w znajomych ma 64 takie madre ktore mu przeslaly te zdjecia...co za ludzie....
Asia ale on niechce jesc!!!!!!!!! Tyle co ja juz mleka zmarnowałam to szok:szok: ale ciul z tym nawet przez sen staram sie mu dac aby tylko spał i h... teraz to go celowo przetrzymałam 3h od ostatniego zarcia i własnie je tylko ciekawe ile zje:confused::baffled:
POPROSTU MAM WREDNE DZIECKO I TYLE:baffled:

Czarna to nie zazdroszczę - ale najwidoczniej Sami musi się przestawić na butlę.

A ja ugotowałam zupkę i mały już zjadł z cyca - teraz leży w wózku i macha rąsiami.
A ja na chwilunię poczytać co u Was - ale tu pusto i pewnikiem sprzątanie albo LB.

Witam się i ja!
Na wstępie zdrowia, zdrowia, zdrowia dla wszystkich chorótów. Mnie też coś w gardle ściska, a mój M na to "Ty nie możesz być chora, ja już nie mam opieki na dzieci :dry:"
Martynka już na prostej. W środę oddam mocz do analizy. Bartek już tak nie katarzy, ale dzisiaj rano trochę mu się nosek zapchał :baffled: Jutro pójdę do przychodni, bo dzisiaj taka pogoda, że masakra, a poza tym po weekendzie pewnie full smarków po zwolnienie przyszło więc poczekam do wtorku.

U nas porządki, to raczej w weekend, no powiedzmy od piątku. M sprząta kurze, podłogi, łazienkę. W niedzielę choinka i ozdoby mieszkaniowe, a od poniedziałku ja zabieram się za jedzonko. Tak się podzieliłam z teściową, że my mamy do kupienia ryby i tonę włoszczyzny ;-), bo robię dwie sałatki, rybę po grecku, śledzie i grzybową, a ona piecze słodkie, paszteciki, pierogi itp. Lista zakupów za chwilę zawiśnie na lodówce. Jeszcze muszę sobie jakąś elegancką i wygodną bluzkę kupić, pójść do fryzjera ze sobą i Martyną, no i jeszcze nie mamy cholernych prezentów dla rodziców M. Wczoraj dogadaliśmy się ze szwagierką, że może mamie kupić książeczki anglojęzyczne, bo ona teraz uczy się angielskiego, a szwagierka jest w Londynie. Za to z teściem kłopot jest co roku, bo czym zaskoczyć kogoś, kto po powrocie z pracy siada przed telewizorem i ogląda tvn24 i eurosport, a jedyna aktywność to spacer z psem :baffled:.

Miłego dnia Mamusie!!!

reklama
Kasia super ze z maluchami juz dobrze. Moja Laura tez nie smarczy juz. Tylko zostały wielkie kozy:-p a mały hmmm znim to jakos dziwie. Niby ma katar niby nie sama nie wiem:-p

Jezu nawet nie wiecie jak mi sie marza porzadki!!!!!!!!!!!!!!

A zapomniałam wam pisac. U nas teraz przez weekend strasznie wiało. I juz sie do M smiałam ze w d. pokoju to czułam sie jakbym w pociagu w przedsionku stała tak gwizdało. Okazało sie ze nam drzwi balkonowe poszły. Poprostu u góry sie niezamykaja:szok::szok::szok::szok: dzis ma przyjsc gosciu ciekawe co powie;-)
Zobaczcie jakie fajniutkie az mnie korci zamowic:-D
SMOCZEK USPOKAJAJĄCY Z ZĘBAMI - SMOCZKI od FENIX (504884977) - Aukcje internetowe Allegro

WSZYSTKIM MALUSZKA KTORE W WEEKEND I DZISIAJ KOŃCZĄ 2 MIESIACA WIELKA BUŹKA OD CIOCI CZARNEJ Z BB:)))

Do góry