reklama
Dorotka, bez znaczenia jest wielkość piersi, moim zdaniem cały problem siedzi w głowie .
Mi w pierwszej ciąży strasznie urosły piersi, a w drugiej raczej nie, ale jedno wiedziałam, że nawet gdyby się waliło i paliło to będę karmić piersią moje dzieci i tak też było. Chociaż w drugiej ciąży to na początku nie miałam za specjalnie dużo pokarmu i nawet w szpitalu proponowali mi żeby dać małemu butlę, ale ja się nie zgodziłam i po jednej płaczliwej nocce przez następny rok miałam sporą produkcję pokarmu. Głowa do góry będzie OK
Mi w pierwszej ciąży strasznie urosły piersi, a w drugiej raczej nie, ale jedno wiedziałam, że nawet gdyby się waliło i paliło to będę karmić piersią moje dzieci i tak też było. Chociaż w drugiej ciąży to na początku nie miałam za specjalnie dużo pokarmu i nawet w szpitalu proponowali mi żeby dać małemu butlę, ale ja się nie zgodziłam i po jednej płaczliwej nocce przez następny rok miałam sporą produkcję pokarmu. Głowa do góry będzie OK
Avialle, roczek dopiero w tym pięknym zawodzie, co do rad to nie czuje się kompetentna, mogę owszem coś podpowiedzieć ale sama wiesz jak jest trzeba być specjalistą danej dziedziny żeby komuś w tak poważnej sprawie jak dziecko radzić,
powiedzcie mi jeszcze czy ja coś nie tak z kompem mam bo wasze posty pojawiają mi sie dopiero po ok 1h po wysłaniu? hmmm
powiedzcie mi jeszcze czy ja coś nie tak z kompem mam bo wasze posty pojawiają mi sie dopiero po ok 1h po wysłaniu? hmmm
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Kochaniutkie, na zgagę najlepsze są migdały. Ja też mam problem ze zgagą, i jak tylko bestia zaczyna mnie wnerwiać, to biorę kilka migdałów i dosyć długo je gryzę, a potem połykam, na mnie naprawdę to działa
A czy masz jkaies inne sposoby na zgage, bo ja od poczatku ciazy mam straszny wstret na migdaly i sam ich zapach powoduje u mnie mdlosci, ba...nawet nie moge o nich myslec....:-(
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Chyba będę musiała się z Wami pożegnać. Byłam właśnie w szpitalu, gdzie stwierdzili, że ciąża obumarła, chcieli mi zrobić zabieg, ale ja wyszłam na własne żądanie. Lekarz który mnie badał był dlamnie tak nieprzyjemny i nabijał się ze mnie, że nie wytrzymałam.Dzwoniłam do mojego lekarza i on powiedział, że gdyby nic się nie działo, to mam przyjść do niego w poniedziałek, a jeżeli zaczęłabym mocno krwawić to mam jechać do innego szpitala niż tamten. Dziewczyny, ja jestem załamana i myślę, że to już koniec mojej ciąży, ale nie potrafię się z tym pogodzić, nie drugi raz, ja chyba zwariuję.A mój mąż ma dzisiaj urodziny, ale mu zrobiłam prezent:-(
Z mojego doświadczenia wiem ze płeć najwczesniej mozna poznac dopiero od 16 tc.
Co do karmienia ja tez mam małe i jakos udało mi sie wykarmić dwie pannice Więc tak jak dziewczyny mówia rozmiar nie ma znaczenia. Niestety ale czasem tak bywa ze mimo wielkich checi i starn i tak nie mozna karmic. siła wyższa, ale nie ma co sie załamywać.
A ja dziś sobie kupiłam 2 bluzeczki teraz taka jest moda ze spokojnie mozna je w ciąży nosić a powiem ze szłam tylko po prezent dla sis Więc jestem zadowolona z zakupków. I spodnie tez chce sobie sprawic ale na razie tylko ogladam;-)
Co do karmienia ja tez mam małe i jakos udało mi sie wykarmić dwie pannice Więc tak jak dziewczyny mówia rozmiar nie ma znaczenia. Niestety ale czasem tak bywa ze mimo wielkich checi i starn i tak nie mozna karmic. siła wyższa, ale nie ma co sie załamywać.
A ja dziś sobie kupiłam 2 bluzeczki teraz taka jest moda ze spokojnie mozna je w ciąży nosić a powiem ze szłam tylko po prezent dla sis Więc jestem zadowolona z zakupków. I spodnie tez chce sobie sprawic ale na razie tylko ogladam;-)
reklama
Podziel się: