reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja też zapuszczam włosy co by je potem dobrze spiąć. Przy maluszku to chyba nie bedzie czasu na układanie włosów...a tak w kitałkę zwiąże i w drogę:)

reklama
Dorotka, bez znaczenia jest wielkość piersi, moim zdaniem cały problem siedzi w głowie .
Mi w pierwszej ciąży strasznie urosły piersi, a w drugiej raczej nie, ale jedno wiedziałam, że nawet gdyby się waliło i paliło to będę karmić piersią moje dzieci i tak też było. Chociaż w drugiej ciąży to na początku nie miałam za specjalnie dużo pokarmu i nawet w szpitalu proponowali mi żeby dać małemu butlę, ale ja się nie zgodziłam i po jednej płaczliwej nocce przez następny rok miałam sporą produkcję pokarmu. Głowa do góry będzie OK

A widzisz Avialle tak coś mi sięzdawło ja co prawda jestem pielęgniarką ale moja wiedza zaczyna sie dopiero na pediatrii i pewnie neurologii, a to też raczej już znikoma jest bo egzaminy dawno były:)))

Avialle, roczek dopiero w tym pięknym zawodzie, co do rad to nie czuje się kompetentna, mogę owszem coś podpowiedzieć ale sama wiesz jak jest trzeba być specjalistą danej dziedziny żeby komuś w tak poważnej sprawie jak dziecko radzić,

powiedzcie mi jeszcze czy ja coś nie tak z kompem mam bo wasze posty pojawiają mi sie dopiero po ok 1h po wysłaniu? hmmm

Kochaniutkie, na zgagę najlepsze są migdały. Ja też mam problem ze zgagą, i jak tylko bestia zaczyna mnie wnerwiać, to biorę kilka migdałów i dosyć długo je gryzę, a potem połykam, na mnie naprawdę to działa:tak:

A czy masz jkaies inne sposoby na zgage, bo ja od poczatku ciazy mam straszny wstret na migdaly i sam ich zapach powoduje u mnie mdlosci, ba...nawet nie moge o nich myslec....:-(

Hmm mnie sie posty pojawiaja w sumie odrazu.
W którym dokładnie tyg jesteś bo suwaczek jakoś dziwnie pokazuje:) nie widze dokładnie.

Ale zmęczona jestem,nawet nie ma czasu na sacer isc :(

Chyba będę musiała się z Wami pożegnać. Byłam właśnie w szpitalu, gdzie stwierdzili, że ciąża obumarła, chcieli mi zrobić zabieg, ale ja wyszłam na własne żądanie. Lekarz który mnie badał był dlamnie tak nieprzyjemny i nabijał się ze mnie, że nie wytrzymałam.Dzwoniłam do mojego lekarza i on powiedział, że gdyby nic się nie działo, to mam przyjść do niego w poniedziałek, a jeżeli zaczęłabym mocno krwawić to mam jechać do innego szpitala niż tamten. Dziewczyny, ja jestem załamana i myślę, że to już koniec mojej ciąży, ale nie potrafię się z tym pogodzić, nie drugi raz, ja chyba zwariuję.A mój mąż ma dzisiaj urodziny, ale mu zrobiłam prezent:-(

Z mojego doświadczenia wiem ze płeć najwczesniej mozna poznac dopiero od 16 tc.
Co do karmienia ja tez mam małe i jakos udało mi sie wykarmić dwie pannice:-p Więc tak jak dziewczyny mówia rozmiar nie ma znaczenia. Niestety ale czasem tak bywa ze mimo wielkich checi i starn i tak nie mozna karmic. siła wyższa, ale nie ma co sie załamywać.

A ja dziś sobie kupiłam 2 bluzeczki teraz taka jest moda ze spokojnie mozna je w ciąży nosić:-D a powiem ze szłam tylko po prezent dla sis:-p Więc jestem zadowolona z zakupków. I spodnie tez chce sobie sprawic ale na razie tylko ogladam;-)

reklama
Do góry