reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cescz dziewczyny serdecznie witam . Po wiytych u lekarzy nie zaszczepili nam Antosia tylko wysłałali do neurloga a tam okazało sie ze mały ma nirozwiniety układ nerowowy i mamy rehabilitacje do tego skierowoanie na badana serca bo sa szmery i niestety ma jeszcze zóltaczke wiec od jutra zowu jazda po szpitalach i lekarzach. Przez to nerwy to kłóce sie z mezem o wszystko coc juz dzis lepiej i juz jestem troszke spokojna.;-)

Ja myślę tak jak Magdasf1 - nie zazdroszczę lekarzy, jeżdżenia i stresów :-( ale dobrze, że szybko lekarz coś zauważył.

Asienska to chyba kryzys 3 tygodnia.

Spojrzałam na suwaczek i o tym samym pomyślałam. Trzymam kciuki za wagę Rafałka i relację z C.

Acha ciotak jednak nie przyjechala dzis :-(
Jedni znajomi w ciagu nastepnych 2 tygodni nie przyjada bo nie maja czasu Kolezanka miala przyjechac to tez nie przyjedzie bo jej corka zlapala ospe Nie wiem kto mnie odwiedzi moze jakis niespodziewany gosc a ja mam ochote aby ktos do mnie przyszedl Z kims pogadac itp

Też mi brakuje wizyt dorosłych ludzi. To mobilizuje do dbania o siebie, bo ja to nawet czasu nie mam żeby nogi ogolić :baffled:, a już o malowaniu nie wspomnę :baffled:

A mój synek to ma cały dzień dryg do spania :tak: Chyba ta pogoda go zmuliła ;-) Ciekawe co w nocy będzie robił :confused::dry:

reklama
cześć dziewczyny !!

Ja na razie tak egoistycznie, wpadłam się przywitać !! jestesmy już w domku, Szymuś cudowny !!!!!!
Jutro wkleję fotki !! na razie wiele nie mamy, ale jutro będziemy robić spooooro !!!!!!!
M nie moze od niego oderwać wzroku !!
Na razie dopiero się uczymy jak go ubierać, przewijać i co z nim w ogóle robić.... ale jest super :-):-):-)

Jejuuu... tego tygodnia to ja chyba nie nadrobię ;-) troche tego napisałyście :-) ale będę miała czas trzymając Szymka przy cycu... od 18-ej co 20 minut chce !! Ciekawa jestem jak minie pierwsza noc w domku :-) Jak przeczytam co popisałyście, to się znów odezwę :tak:

Aniaaa witamy, ciesze sie ze juz jestescie w domku.Mam nadzieje ze pierwszej nocy malenstwo nie da wam w kosc.Czekam na relacje i foteczki oczywiscie.Buziaki

Witam sie z rana :happy:
ASIU i jak nocka minela??????
KASIU dokladnie jest tak jak mowisz Ja nogi golilam jeszcze w ciazy :baffled:az wstyd ale to nie moja wina ze nie mam czasu ,sily ani checi :crazy:
ANIU jak milo cie widziec I W KONCU SIE DOCZEKALAS :-D

Umnie noc okropna Po marudzeniu wczorajszym OLIWI zasnela o 21 i ja razem z nia ale juz o 23 byla na nogach i tak do 3,30 :baffled:pozniej 1,5 godzinki snu a zas sie karmimy Dzis jak nigdy dala mi popalic Zawsze jakos spala a dzs strajk chyba dzis w dzien padne razem z nia :happy:Usypiam na stojaco ale pewnie nie tylko ja
Moj M poszedl wlasnie do pracy ale w nocy wstal na kilka minut,zagrzal mleko i nakarmil ja i poszedl spac bo rano do pracy :rofl2:

Witaj Aniu spowrotem!!!
my tez sie krmimy.dzisiaj nie bylo tak zle tzn palismy od 21.30 do 00.30 i pozniej od 2.30 do 6.jezcze bym ze 2 godz potrzebowala zeby nie padac w dzien
Dorotko to niezle Ci dzisiaj dala...mi tak robil codziennie prez pierwsze 12 dni.masakra....spalam na stojaco.
kurcze na butli mi zasn al:/

Witaj Aniu :-)
Witam na początku tygodnia. A u mnie noc minęła bez zgrzytów. Były 3 pobudki około 24, 2 i 5, ale szybko się najadł i spał u siebie :happy:. Za to moja córka przechodzi samą siebie :baffled: Ostatnio co raz wcześniej wstaje - dziś o 6:10 :no:
Pogoda do bani. Na termometrze minus :baffled:. Zobaczę jak się rozkręci. Miłego dnia!!!

I znowu zaczynamy kolejny tydzien:tak: Jeszcze niedawno kazdy poniedzialek byl nadzieja ze moze urodzimy, a teraz juz wszystkie (chyba wszystkie) mamy malenstwa przy sobie:-)
Maly dzisiaj wstal 2 razy w nocy o 0.45 i o 5 czyli nie bylo zle i nawet sie wyspalam. Codziennie jak na niego patrze to dochodze do wniosku ze przez te 3 tygodnie bardzo sie zmienil, staje sie coraz bardziej podobny do zosi jak byla tez taka mlutka.
Moja mama powoli doprowadza mnie do szalu, ale dobrze ze to moja mama i nie daje sie. Ciagle komentuje ze zosia jest taka siaka, wiec jej cierpliwie mowie ze ona nas wychowala po swojemu a ja wychowuje MOJE dzieci po swojemu. Narazie jeszcze sie nie poklucilysmy, ale wszystko przed nami zostaja do soboty:-D:-D:-D:-D:-D

Agniesia25 jak patrze na zdjecie waszej kruszynki i na wasze (twoje i twojego m) to Nicolka to klon tatusia:-) bardzo do niego podobna, moja babcia zawsze mowila ze jak coreczki sa podobne do tatusiow to pozniej maja powodzenie wsrod chlopakow:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam sie i ja!!:tak:
Moja laleczka spała od 20 do 3 a potem do 8 wiec calkiem fajnie:-D

A moja zas marudna nie wiemy co jej jest bo jesc nie chce ma czysto i brzuch ma miekki wiec juz nie wiemy Pierdzi sobie wiec brzuszek ja chyba nie boli chyba ze sie myle :(

no to mamy ten sam problem. ja juz nawet temp mierzylam bo myslalam ze chory albo cos...nie rozumiem o co chodzi....
Dziewczyny kupcie sobie herbatke uspokajajaca dla niemowlat albo ulatwiajaca karmienie ja daje raz dziennie i Weronisia nie ma problemow z brzuszkiem mowie wam warto bo jest o wiele spokojniejsza i welselsza:tak:

Mam nadzieje dziewczyny z malym bedzie oki i choczserduszkiem bedzie oki.

Agamir napewno!!!!trzymam kciuki!!!

cześć dziewczyny !!

Ja na razie tak egoistycznie, wpadłam się przywitać !! jestesmy już w domku, Szymuś cudowny !!!!!!
Jutro wkleję fotki !! na razie wiele nie mamy, ale jutro będziemy robić spooooro !!!!!!!
M nie moze od niego oderwać wzroku !!
Na razie dopiero się uczymy jak go ubierać, przewijać i co z nim w ogóle robić.... ale jest super :-):-):-)
Witamy witamy szczesliwa mamusie:-D

A gdzie motylek, czarna, Justyneczka:confused:

Pozdrawiam mamuski i zycze milego dnia. Ja jade po corke za godzine do szkoly a potem do bankow pare spraw zalatwic;-)
BUZIAM

Do góry