reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

U nas po godzinie karmienia piersiami skonczylo sie na moim z butli :-:)-:)-(
Ja juz nie wiem co mam z tymi cycami :no:
Teraz M ja usypia
Jak wasze dzici spia dlugo to budzicie je czy czekacie az sie obudza????????

reklama
Witam sie popoludniowo. Dzisiaj zaliczylam niezapowiedziana wizyte tesciowej, ale nie bylo zle;-) Kurier przywiozl karuzele dla malego, ja mialam poprasowac ale tez mam dzis lenia i nic nie robie.
Moj maly coraz mnie spi, jak sie budzi to potem godzine buszuje, chce sie nosic i tak jest za kazdym razem, a zal mi go zostawiac samego w lozeczku zeby cos zrobic;-)
Dorota co trzeba zawiesc do zusu??tzn jakie dokumenty??Bo z tego co wiem to ze szpitala dostaje sie takie oswiadczenie ze od danego dnia przysluguje macierzynski a do zusu to z aktem urodzenia sie jedzie.

Stas tez czasami uleje, hmm nawet zwymiotuje ale tylko wtedy jak za duzo zje, i po kazdym odbiciu ma czkawke, nie daje mu wtedy herbatki zeby nie zwymiotowal i tak sie bidulek meczy:-(

dorota a ja nic w zusie nie załatwiałam nie robi tego pracodawca???
małaulka to udanego wyjazdu
Magdasf jejku ja nic nie wiem co z tym zusem

Napiscie mi co i jak z tym zusem, M zawiózł dokumenty do jobu i myślałam ze to tyle. Komp jest w komputerowym i czekam na wiadomośc co i jak. My po spacerku, Kamilek śpi, nawet obiad zjadłam bez pośpiechu, czekam aż przejdzie pranie i jakiś spokój narazie

Mnie babka z zusie powiedziala ze potrzebne sa dokumenty Z3 to wypelnia pracodawca,akt urodzenia,i oswiadczenie takie moje pisemne o porodzie,i dokument ktory nazywa sie OSWIADCZENIE DLA CELOW USTALENIA OBOWIAZKU UBEZPIECZEN SPOLECZNYCH
Mnie tak babka powiedziala i tak zrobie ale jak wysle im te dokumenty to zadzwonie pozniej czy wszystko dobrze wyslalam czy jeszcze cos trzeba

Hello
a ja musze sie pochwalic - zalatwilam to co chcialam dzisiaj w 1.5 godziny:-):-):-)
odciagnelam w nocy mleko pierwszy raz na wszelki wypadek jakby mi sie dluzej zeszlo i tak sie zastanawiam.ile nasze dzieci na raz jedza mniej wiecej teraz?bo ja juz zglupialam.myslalam ze 90 ml gora , a ja odciagalam i odciagalam i jak bylo 120 to przestalam bo dalej lecialo:szok:
a te kapturki to zbawienie bo krew sie lala jak w horrorach:-(
okazalo sie ze musze specjalnie do Warszawy jechac po PESEL za miesiac bo nikt mi go przez tel nie poda:-:)-:)-(ku....mac.....przeciez to taki kawal drogi...prawie 500 km!i becikowe tez w Warszawie...szlag by to trafil...
no ale zarejestrowalam go, odebralam wypis moj, bylam na wizycie u ordynatora z ta rana, zapisalam do przychodni i umowilam z polozna na jutro:tak::tak::tak:
aRafalek juz wykapany lezy w lozeczku i piszczy:baffled:i placze .nie wiem o co mu chodzi za bardzo wiem przeczekac musze.poprasowalam i czekam az on zasnie bo zjadlabym cos i polozyla sie spac, bo wczoraj w nocy spalam 3 godziny tak plakal strasznie:-(
jezcze z mama sie dzisiaj poklocilam bo powiedziala ze za duzo jem,kurcze ja wogole nie jem przeciez ...bo nie wiem co.a ona ze za duzo.na sniadanie zjadlam 1 bulke, na obiad kaszke manna i do ej pory nic bo nie wiem co.ciagle chodze glodna.a ona z tekstem czy ta kaszka nie ma czasem za duzo kalorii bo pozniej bede plakac ze mi dupa rosnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ona chyba zapomina ze ja jestem na nogach 20 godzin na dobe a nie14 jak ona!!!no i czytalam ze powinnam w czasie karmienia jesc 2700kcal dziennie a ja nawet 100 nie jem:-:)-:)-(o co jej chodzi....powiedzialam ze bede pic tylko wode w taim razie i zobaczymy jak dlugo tak pociagne i skad dla Rafalka mleko wezme wtedy....i sie obrazila....ja pierdziele..:wściekła/y:
o chyba spi:tak:lece jakas kanapke zjesc bo mi juz niedobrze z glodu jest:baffled:

reklama
Dziendoberek:-D
A gdzie Czarna jakiegos czasu jej nie widze:tak:
Ulka na długo wyjezdzacie?Udanej podrozy zycze i oby mala nie zachorowala!!!trzymam kciuki
Moja gwiazdeczka dzis sie usmiechnela swiadomie a tak wogole to juz wczoraj ale myslalam ze tak sie akurat udalo jednak dzis juz kilka razy sie umiechala jak sie do niej mowi wiec chyba juz zaczela sie usmiechac swiadomie:-D:tak:
Wiecie co???wracam do pracy w marcu a juz mysle o tym i mam koszmary oraz ogarnia mnie smutek na sama mysl ...mala bede musiala zostawic a tak dobrze jest w domku:-:)sorry2:
Ppatga kurcze wspolczuje tego laptopa i mam nadzieje ze da sie naprawic!!ja tez zawsze sie tego boje jak cos pije a jestem przy kompie.

Do góry