reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dorotka ja juz nic nie bede mowic bo wychodzi na to ze Ty codziennie rodzisz:-D:tak:ja sie nie znam:tak:
Ania co oni sobie jakies jaja robia w tym szpitalu?!!!co to ma byc zeby tak czlowieka "przerzucac"?
ja wiem ze bede musiala kiedys wyjsc z domu ale teraz naprawde nie sprawilo by mi to przyjemnosci zadnej, co najwyzej na ogrodek i spowrotem.ja juz naprawde wole w domu siedziec niz czuc na sobie te spojrzenia, glupie usmiechy...nawet jak do lekarza samochodem jechalam to kilka takich osob rzucilo mi taki mile spojrzenia...pozniej to wiem ze na spacerki bede wychodzic...tylko mam nadzieje ze juz ci ludzie dadza mi toche spokoju.bo teraz alo sie na mnie gapia albo oczywiscie pytaja mame, Wiesia i wszystkich ktorzy maja kontakt czy juz urodzilam.
i mi sie tez jesc chce strasznie caly czas....od tego momentu kiedy mi brzuch zaczal opadac:nerd:moze mi sie wiecej miejsca na zoladek zrobilo i teraz musze jesc:-D:-D:-D
Dorotka a jak Ty dojdziesz teraz do gina skoro padasz z bolu?:no::nerd:moze niech Cie ktos zawiezie, jakis sasiad.jak Ty masz zamiar isc?3maj sie i powodzenia zeby tym razem to bylo to;-)

A my znów po kłótni, nie wiem czy on tak przez zmeczenie czy co nonstop sie wkurza. A ja wyje przez niego. Mały krótko spał wieć zdążyłam tylko wziąsć prysznic i troche poogarniać i znów nieskąnczyłam prasowania
gosiu witaj
ania oby mała była zdrowa
dorotko może to to

Pati ja niestety w wiekszosci zajmuję się Małą. M pracuje wiec poniekad to rozumiem. Jak go poprosze to robi w nocy mleko ale ogólnie staram się sobie sama poradzić. Tyle, ze z goraczka ostatnio naprawdę było mi cieżko.
M wogóle myśli że poród to był u mnie pikuś skoro 2 h póżniej maszerowałam sama pod prysznic...ach Ci faceci.
M od pierwszych dni był podziebiony więc tylko z daleka oglądał Hanie. Teraz jest coraz bardziej aktywny...czasem dokarmia, czasem przewinie (ale nie kupkę:wściekła/y:), przebieże w piżamkę, pomoże przy kąpieli...czasem pójdzie włożyć smoczek jak wypoadnie. Niby to dużo ale i tak mam wrażenie ze jestem z tym wszystkim sama i trochę uwiazana bo przecież nie wyjdę sobie teraz do sklepu np. po bułki. Cięzko mi się z tym pogodzić. I pogoda nas nie rozpieszcza.

ehh no musze sie przyzwyczaić. Będzie mi cięzko szczególnie w poniedziałki i srody kiedy to M prawie do 21 jest w pracy.
Byli niby u mnie dziisaj rodzice ale tylko kawe wypili i uciekli.

Kaka spokojnie , jeszcze chwila i bedziesz z Hania na spacerki wychodzic:)wiec wtedy i do sklepu sie przejdziesz i ze znajomymi pogadasz:)
Ania co do tej ksiazki to dla mnie rewelacja.jestem pewna ze jeszcze nie raz ja przeczytam.ona jest tez w wersji elektronicznej na bb tzn link do niej.w dziale ciaza porod polog.ale ja wole trzymac ksiazke w reku....no ale mozesz przeczytac kawalek zawsze i zabczyc czy Ci sie podoba na tyle zeby ja kupic:)ja kupilam ja na allegro za 18 zl , z przesylka 14.a cena na niej wydrukowana to 35 wiec oplaca sie przez allegro:)

reklama
Do góry