reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Racja nerwami niczego nie załatwię - musze zebrać się w sobie i tyle.
A jeśli już wszystko zawiedzie, to pozostanie sztuczne mleko.
U mnie Synuś też popiarduje, kupki są prawidłowe, co zje to się odbije.
Nie gorączkuje - więc sama już nie wiem.
Zobaczymy po dwóch dniach bo w środę idę znów do lekarza na kontrolną wizytkę.

Beza sama szwy sobie zdjęłaś no no, ależ werwę masz.

Kaka to zazdroszczę takiej pojemności mleczka.

Może faktycznie nie wszystko stracone u mnie jeszcze - to dopiero i już zarazem 11 doba po porodzie.
Ale załamać się nie mogę i poddać też nie.
Będę walczyć do końca.

Kaka ja piję herbatki laktacyjne i to 4 dziennie.
Dziś zaczęłam nawet już bawarkę pić i zobaczymy co się wykluje.

Mam pytanie czy Wasze maluszki ulewają.
Mnie się dziś pierwszy raz zdarzyło a tak odbijał ładnie.

ANIAA ja tez mam mega apetyt ostatnio Czasem to moglabym jesc i jesc Chyba zbieramy sily na porod :-)
MALAULKA maja Mala moze i chce wyjsc ale moja szyjka nieszczesna nie chce jej puscic ( na lekarzach napisalam wiecej )
ASIU no bo ja sie serio czuje jakbym juz kilka dni rodzila :-( I szczerze to wolalabym sie tak nie czuc :-(
Ledwo co doszlam do gina Ale po wizycie wiem ze jednak sie pomecze troche :-(
PPATQA wspolczuje tych klotni z M ja tez taka jestem teraz ze jak sie poklocimy to ja totalna zalamka i placz :-(
MAGDZIUNIU rozumiem co przezywasz i JA SIE TEGO TEZ STRASZNIE BOJE ZE NIE BEDE MIALA WYSTARCZAJACA ILOSC POKARMU A CHCE KARMIC , a nie sztucznym Ale moze jeszcze sie to unormuje czego ci zycze :-)
TRINA witaj :-)
BEZA kurcze po CC i juz za okna sie wzilas Kurde ale ty masz Pawera :-)

Moj M poszedl wlansie do pracy wiec sama bede w nocy :-(
Ja mam caly czas twardy brzuch i ni wiem co to moze znaczyc czy to tak ma byc ze caly czas twardy jest czy jak ??Po ginie sie zalamalam ze jednak porod to nie bede miala latwy ze wzglewdu na szyjke :-(Juz teraz tak cierpie a nic sie nie otwiera i to jest najgorsze I w koncu do mnie doszly slowa poloznej ze jak sie ma twadry brzuch to sie mniej czuje dzidzie a ja mam non stop TWARDY i boli i ciagnie i sa skurcze :-(

ja mam ok 70-80ml. jak mała opróżni piersi i dalej pakuje raczki do buzi to daje jej modyfikowane. juz 2 tyg po porodzie a lekarza u nas jeszcze nie było:baffled: ponoc przeziebiony:baffled:
Kaka82 ale to z jednej piersi masz 70-80ml?
beza Ty kobieto odpoczywaj po porodzie! Bo wysiłek w czasie połogu nie wskazany.
magdziunia ja też miałam mało pokarmuu, kupiłam herbatkę HIPP dla mam karmiących i wydaje mi się że więcej się produkuje;-) Nie poddawaj się, jesteś dopiero 11 dni po porodzie-jeszcze wszystko się ukształtuje. Nasz Kubuś nie ciągnął prawie z piersi 9 dni ale się nauczył więc Twój maluszek jeszcze Ci wyreguluje laktację w piersiach.
My mamy problem bo Kubuś nie jest zainteresowany snem:rofl2: Budzi się co 1-2 godziny,a potem 3 godziny marudzi...I nie wiadomo o co mu chodzi...Nie mam czasu nic w domu zrobić, a M od piatku w Warszawie-mam nadzieję że dzisiaj wróci.:tak:

A ja nawet nie wiedziałam ze mi brzuch twardnieje...tylko tak mnie rwało w kroku że az sie skręcałam ale ktg nic nie pokazywało tylko moja siostra mówiła że Hania w drodze - i miała racje.

reklama
Do góry