reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A ja mam dziś pechowy dzień. Wyskoczył korek na klatce od naszego mieszkania więc siedziałam w ciszy dopóki M nie wrócił z pracy i na złosc skonczyła mi sie karta w telefonie...

reklama
u nas dzis zmowu sloneczko przez caly dzionek swieciło zrobilismy porzadki w pokoju :-D az sie chcialo cos robic przy takiej pogodzie:tak: patrycja dzielna z ciebie kobita podziwiam naprawde:szok: ja dzisiaj przez caly dzionek skurczyki zaliczam non stop pojawiaja sie i znikaja moze to przez to ze troszke dzisiaj sie pomeczylam nie wiem sama zobaczymy do wieczorka jutro mama na imieniny zaprosila bedzie taki pyszny serniczek i ciekawa jestem czy bede mogla go skonsumowac czy tylko bede musiala sie obejsc smakiem ogladajac zdjecia hehehe:-)

Marianna - to fajny dzień masz... u nas niedawno dopiero wyszło słoneczko :-) tez chętnie poszłabym na spacer, ale niestety dzisiaj przez tą moją pachwinę daruję sobie :-( chyba ostatnio za dużo chodziłam i sprzątałam, stąd te moje teraźniejsze bóle .... ale może jutro będzie lepiej, bo jutro już na pewno idziemy na spacer :-) (najchętniej to spacer na porodówkę hehehe ;-);-);-))

MARIANNA no zobaczymy co sie u ciebie rozinie Jak bedziesz jechala na porodowke to daj nam tu znac:tak:
ANIU jak tam wiyta kolezanek ????

Mnie boli brzuszek coraz bardziej momentami i tez mam skurcze ale nieregularne Korci mnie aby isc wziasc prysznic i zobaczyc czy choc ten bol brzucha mi minie ale nie wiem :rofl2:Dzwonila do mnie kolezanka i opowiadala mi ze jak ona ostatnio byla w szpitalu to jej znajoma przyszla tydzien przed terminem porodu z bolami i oni jej pomagali juz tydzien wczesniej ale nie wiem czy miala rozwarcie czy jak ???Jakby i mnie pomogli i podali oksy to tez bym poszla heheh

Boze dziewczyny ja nie wiem co sie dzieje ze mna. Naprawde ja naleze do osób silnych i twardych ale mam juz dosc swojego nijakowego samopoczucia.
Zmusiłam sie nawet na spacerek z malutka aby sie lepiej poczuc i dupa. Czuje jak zycie ze mnie normalnie uchodzi:-(
Odezwe sie jak sie bede lepiej czuła:-(

ja dzisiaj tez jestem jakas taka dziwna...boli mnie wszystko, chodze w rozkroku doslownie bo jakos jak zlacze nogi to mnie pozwozie bolec zaczyna:baffled:do tego w krzyzu mnie cos lupie....i brzuch...moze cos sie zaczyna?ale skurczy to ja nie czuje.rece mam zdretwiale od rana i dreszcze.moze ja chora po prostu bede?:-(

Witam sie mamuski!!
ale cudowne wiesci no!!!!Goska super!!!
Czarna mysle ze zlapalas dola co?? tule i zycze szybkiego powrotu sil i radosci!!!
Ja dzis sama bo maz poszedl do pracy.Mala juz wykapana spi a ja mam czas dla siebie.Wika juz lekcje zrobila (jutro do szkoly) a Mati patrzy na bajki wiec nie jest zle jakos sobie radze ale wole jak S jest w domku:tak:
Chyba pizze zamowie bo jestem glodna ale od porodu nie jadlam kolacji bo zamierzam zrzucic pare kilo:tak: jak narazie nie weszlam w nic z przed ciazy:szok::-( i musilam kupic sobie nowe spodnie dwa rozmiary wieksze!!! ale coz na ciazowe spodnie patrzec juz nie moge!!!!!!:no::no:
Lece pogratulowac Gosi na nieobecnosci

Blond to mi wody odeszly o 3 w nocy a pierwsze skurcze porodowe pojawily sie po 12 godzinach, do tego czasu nic sie nie dzialo wiec spalismy ja na lozku a M na fotelu:tak:

My juz po dlugim spacerku, malutka sie wyspala, zjadla i teraz znowu na ramieniu spi:tak:
Aja chyba sie przeziebilam, bo boli mnie glowa i jakas taka slaba jestem, chyba pojde sie polozyc:-(

ASIU no albo bierze cie choroba albo szykuje sie Rafalek :tak:
MINISIA wiedzialam ze sobie dasz rade ;-)
ULU zycze duzo zdrowka :tak:
CZARNA tule ci mocno
U mnie jakos troche lepiej Brzuch juz tak nie boli niestety :no:Ide sie wykapac Najchetniej poszlabym juz spac bo mam dosc juz tego dnia ale chce obejzec Fabryke gwiazd

reklama
no wlasnie Ula to Tobie tak to dlugo szlo jakos od tych wod.ale tak sobie mysle ze wezme Ige...najwyzej wroci z mama do domu...
cos ostatnio Agniesi25 , Justyny, Motylka no i Ciril nie widac....dajcie znac ze zyjecie dziewczyny jesli mozecie:tak:pewnie kogos ominelam jak zwykle ...:zawstydzona/y:

Do góry