reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No ja dopiero wrocilam bo mojemu dziecku sie odwidzialo i z usmiechem na twarzy za 5 minut 8 stwierdzilo ze jednak chce isc do przedszkola.....Myslalam ze szlag mnie trafi:wściekła/y: Ale przynajmniej mam spokoj w domu.
Ide na DDTVN i bede sie lenic i lenic:tak:kawka zrobiona, buleczka z pestkami dyni juz tez czeka, wiec uciekam.
Ciekawa jak tam Gosia

AAAAA mnie sie dzisiaj snilo ze odeszly mi wody tylko ze...zielona, obudzilam sie zlana potem i juz nie moglam zasnac.Mam nadzieje ze tak nie bedzie i byl to tylko glupi sen:rofl2:

reklama
MAGDA ja juz postawilam na to ze co ma byc to bedzie i ze kiedy ma byc to bedzie :baffled:Nastawiam sie na za tydzien do szpitala ale zobaczymy jak to wyjdzie.
No pewnie bede marudzila po urodzeniu ze zmeczenia ale teraz tez jestem zmeczona tym czekaniem i ta niepewnoscia i nic na to nie poradze:-p
A JA SAMA TU NIE MARUDZE HEHEHE :-D
KATE to zycze udanego zakupu samochodu ;-)
CZARNA 3 mam kciuki za wizyte i bede czekala na wiesci od ciebie:tak:

GOSIA sie zawsze rano udzielala a dzis jej nie ma wiec pewnie w szpitalu jest
TO CZEKAMY NA WIESCI OD GOSI:tak:

Ja sie polozylam z M na godzine Zjadlam juz 2 sniadania teraz ogladam DDTVN
Po 12 budze M i idziemy do sklepu kupic mi cos do zjedzenia bo ja tej fasolki jesc nie bede :no:
Jestem zla bo M mial miec jutro dniowke i niedziele wolna a w niedziele mu zminili ze tez idzie do pracy i zas caly weekend M bedzie pracowal w sobote od 6 do 18 i niedziele tak samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A ja zas caly weekend sama bede Mam nadzieje ze OLIWIA zrobi nam psikusa i sie urodzi i M bedzie ze mna a nie w pracy heheheh :-D:-D:-DU mnie dzis sloneczko ale jest zimno

Cześć dziewczyny !! i ja się witam w piątek rano!! Pogoda fatalna ... ciemno, pada, brzydko i zimno.... ledwo o 8:30 zwlokłam się z łóżka... w ogóle to mnie coraz bardziej boli rawa pachwina... normalnie mam problem prawą nogę podnieść, żeby wejść do wanny !!!!!! nie mam pojęcia co to... macie tak dziewczyny ??

Magda - no to faktycznie Twoja córa ma charakterek :-)
Czarna - powodzenia na wizycie !! i czekamy na relacje !! Mam nadzieję, że Ci ginka nie zepsuje humoru, tylko da jakąś konkretna decyzję...
Dorotka - nie analizuj tak wszystkich sygnałów, bo tylko nadzieję sobie robisz :-( mi tez się wydaje, tak jak Magda mówi, że u każdej z nas jest inaczej troszkę...

Ehh... a ciekawe jak tam Gosia :-)

ANIU wlasnie jak od jakiegos czasu juz nie licze skurczy i nie robie sobie nadzieji jak mnie brzuch boli itp Mowie wam ze sie nastawilam na piatek za tydzien do szpitala ale nie na porod bo jak pojde w piatek to moze od nowego tygodnia wezma sie za mnie za wywolywanie ale ja juz wole byc w szpitalu :-)

Woow !!!! a ja jak zwykle spóźniona !! Gosia już ma swojego Radusia !!!! ale cudownie !!!! hehehe..mało by brakowało a Raduś urodził by się w domu !! ekspres mega !!!! :tak:

Magda - ja też się dzisiaj nastawiam na lenistwo.... telewizorek, komputerek, może jakaś książka...Ryż z jabłkami i bananami z budyniem na obiad (takie są moje smaki na dziś) i lenistwo... a wieczorkiem koleżanki przychodzą mnie odwiedzić, więc kolejny dzień minie :-)

Ciekawe ile z nas za tydzień już będzie ze swoimi dzieciaczkami... mało nas tu już zostaje... cieszę się bardzo z każdego nowego dzieciaczka !! ale też z każdym nowym dzieciaczkiem coraz bardziej pusto się tu robi ...

ANIAA to serio fajny dzien ci sie szykuje U mnie jak zawsze lenistwo Jutro sprzatanie aby jakos dzien minal A dzis tylko z grubsza i pranie zaraz wstawie :-)Spacerek z M i tyle na dzis :-)
Ja sie ciesze z kazdego kolejnego dnia bo kazy dzien przybliza mnie do OLIWCI :-)

No ANIU u nas jest coraz bardziej pusto juz sie boje co bedzie w weekend bo tu zawsze cisza w weekend Ale wiesz jak my urodzimy to tez pewnie zanikniemy na jakis czas Choc ja sie bede starala bardzo czesto tu wchodzic chocby na 5 min i mam nadzieje ze mi sie uda DLA CHCACEGO NIC TRUDNEGO
Na poczatku male dziecko duzo spi wiec na 5 min bede mogla wchodzic co jakis czas na BB
:-)Wiesz jak sie mamuski poukladaja i wprawia co pozniej my bedziemy robily to mysle ze bedzie sie tu wiecej dzialo :-)

reklama
Ciekawe ile z nas za tydzień już będzie ze swoimi dzieciaczkami... mało nas tu już zostaje... cieszę się bardzo z każdego nowego dzieciaczka !! ale też z każdym nowym dzieciaczkiem coraz bardziej pusto się tu robi ...

ale ile potem będzie tematów do rozmów jak smyki będą spały :-) ja już się nie mogę doczekać...

Do góry