reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam sie z samego rana :tak:
CIEKAWE CO U GOSI czy pojechala ,czy urodzila :tak:
Wiec czekam na wiesci od Gosi i 3 mam kciuki;-)

Ja juz czekam na M zaraz konczy i przed 7 bedzie w domu:tak:
Nie wyspalam sie strasznie Wiec moze jak M wroci to sie poloze z nim choc jakos watpie:-p
Mnie niedawno przeczyscilo ale to mialam po wczorajszef fasolce po bretonsku bo ja zawsze tak po niej mam Dzis juz jej nie jem :no:Oliwia sie dzis wierci wiec chyba dzis nie urodze jak ona taka aktywna :rofl2:

Witam sie koncowo tygodniowo. No gdyby nam sie Gosia rozpakowala to bylby super poczatek weekendu!!!! Moze przez te trzy dni cos sie ruszy i juz wszystkie sie rozpakujemy:-DCo to wtedy dopiero bedzie tutaj, cisza jak makiem zasial;-):-D:-D:-D
Dorota te symptomy zblizajacego sie porodu sa naprawde rozne, ja tam nie wierze w to co pisza, tzn przymykam na to oko, bo u kazdej kobiety to jest inaczej, wiec to czy ktos ma wiekszy apetyt, czy mniej czuje ruchow to wcale nie musi swiadczyc o szybkim porodzie. Ja tobie zycz:-De, zebys juz urodzila skoro tak bardzo chcesz. Ale pewnie jak urodzisz i tak bedziesz marudkowala, bo wtedy dopiero sie zacznie:-D:-D:-D:-D:-D

Moja pociecha dzisiaj sie zbuntowala i powiedziala ze nie idzie do przedszkola bo maja robic dzisiaj jakies trudne zadania;-) Lezy plackiem w lozku i ani jej sie sni zeby sie ubrac, gowniara mala charakterek ma po mamusi:rofl2::-D Nawet przekupstwo nie pomaga, ale przeciez sila jej tam nie zaprowadze, male wagary jeszcze nikomu nie zaszkodzily, a jeszcze ze i ja siedze w domu to niech dzis juz nie idzie:happy: Wczoraj dzielnie pozbywala sie zabawek, wrzucala do wora wszystkie ktorymi sie juz nie bawi, i teraz ma miejsca w pokoju ze szukac sie mozna:-);-)Az dziw bieze skad sie tyle gratow nazbieralo, i ja tez tak mam ze chomikuje wszystko co moze mi sie kiedys przydac, a co bardzo zadko sie zdaza.
Ide troche na tv bede zagladala i czekala na wiadomosci od gosi:tak:

Ja też na nogach od rana - nie mogłam już spać. Zjedliśmy wyjątkowo z M. śniadanie rano i poszedł do pracy. Pogoda nie nastraja optymistycznie :-(

Śniło mi się, że jechaliśmy do szpitala WŁASNYM samochodem haha - to efekt tego, że jedziemy dziś oglądać autko od znajomego i mam nadzieję, że kupimy i pewnie tak podświadomie przeżywam :-). Trzymajcie kciuki!!!

Ja nadal nie nastawiam się na weekendowe rodzenie. Jutro urodziny mojej najlepszej przyjaciółki i cały czas marudzi, żebym pogadała z Mariką i ją zachęciła do wyjścia właśnie jutro. Będę próbować!!!:-D

reklama
Hej mamusie.
Wchodze z nadzieja na wiesci od Gosi a tu ciszaaaaaa.
Mnie z wrazenia brzuch boli i zaraz bedzie mnie gonic. Ciekawe co mi dzis ginka powie;-)

Ja juz pewnie nie wejde przed wizyta bo musze sie jeszcze przygotowac ale jak tylko bede mogła wpadne zdac relacje:tak: koło południa;-)
Buziam

Do góry