reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej :)
ja już mam bardzo dużo pokupowane nie chce na ostatnia chwilke zostawiac poza tyjm kupujemy mieszkanie przeprowadzamy sie remont potem na to czasu i funduszy nie bedzie a teraz tesciowka ja i bratowa latamy i kupujemy ile wlezie .bardzo to mile.
U mnie wizyta u gina za 2 tyg.

reklama
Dziewczyny, powiedzcie mi, jak tam wasze brzuszki?? Bo ja właśnie dzisiaj stwierdziłam, że muszę sobie kupić nowe spodnie.:szok: W święta naprawdę się nie objadałam, ale dzidzia jednak rośnie i brzuszek powoli też:tak: Chyba będę musiała sie wybrać na zakupy:happy:
A co do rzeczy dla dzidzi, to też narazie nic nie kupuję, umówiłam się tylko z moją siostrą, że potem wezmę od niej materac do łóżeczka, bo łóżeczko mam stare (jeszcze po moim bracie) ale jest naprawdę w dobrym stanie. Pozatym , zakupy będę robiła później.

CZesc Avaialle serdecznie pozdrawiam. Zazdroszczeci brzuszka moj jest prawie niewidoczny maz mnie pociesza ze widac brzuszek, waga nie przybywa. Mam zamiar wybrac sie na zakupy i kupic cos maluszkowi naszemu.

Witam poświątecznie. Ja sie aż tak bardzo nie objadałam, ale tez głodna nie chodziłam ;-).
Założyłam nowy wątek, w którym zapraszam do zaprezentowania swoich brzuszków :tak:

Ja na razie dostaję kupę ubranek od znajomych ale sama nic nie kupuję. Na razie zaczęłam od siebie. Kupiłąm 2 bluzeczki takie lużniejsze w brzuszku...a do spodni to sobie chyba niedługo kliny wstawię...bo jak się objem to mi się guzik wbija. Pomyślałam sobie, że może warto by było kupić juz sobie coś do szpitla - jakas miłą piżamkę;), nowy szlafroczek lub cos takiego.
Dziś zaszalałam i kupiłam sobie ciśnieniomierz. Jak mi mierzy lekarz to zawsze sie tak zestresuję, ze kawalifikuję się na szpital...dlatego zaleciła mi pomiary cisnienia w domku.
A co do brzucha to zawsze jakiś brzuszek miałam, a teraz poprostu trochę bardziej jest widoczny.

Witam i pozdrawiam wszystkie przyszłe październikowe mamy, jestem nowa na forum i wogóle raczkująca w temacie, termin mam na 2 października.

Witaj Luna 25:) Mam nadzieję, ze zagoscisz tu na stałe.

Nie pochwaliłam się jeszcze, ze kupiłam sobie śliczny segregator a5 i będę tam wpinać wszystkie wyniki i zalecenia. Po pierwsze zeby nie pogubić, po drugie - będzie pamiątka za całego okresu ciąży. Jak Wam się podoba pomysł??

reklama
dziękuje za przywitanie, ja z wynikami mam problem bo Pani doktor nie bardzo się mną opiekuje więc w 14 tc mam dopiero jedno usg i jedne wyniki badań krwi, a ciąż ponoć zagrożona

Do góry