reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wszystkiego najlepszegoz okazji świąt dziewczyny , dużo odpoczynku w rodzinnej atmosferze nio i duuużo zdrówka :-)

Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie, a w Dyngusa woda wszędzie.

reklama
Czesc dziewczyny dla wszystkich przyszłych mam i ich rodzin składam
Z okazji Świąt Wielkiej Nocy:

Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy w Poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!

Gorąco pozdrawiam,

P.S Wczoraj w sklepie straciłam przytomnosc okropnosc. Boje sie teraz wyjsc sama z domu ale jak powiedzial lekarz to wynik wymiotow odwodnienia i musze na siłe jesc. Pozdrawiam

Netulka Bardzo mi przykro

czarna79 Mi na wzdęcia bardzo pomogła herbata z rumianku, naszczęście lubie ziołowe herbatki, w przeciwieństwie do herbaty zielonej, jakoś nie moge sie do niej przekonać.

Ja wczoraj zjadłam kilka plasterków poledwicy poprostu tak sie do mnie uśmiechała. Dzisiaj po święconce bylismy u dziadków i teściów tak że dopiero 0 18 zawitalsmy do domku. Dziś jakoś nie mam ochoty na jedzenie i na siłe staram się zjeść jakis owoc.

Tutaj Was wiecej zagląda więc:)

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

Netulka współczuję Ci bardzo straty. Będe się za Ciebie modliła i za Twojego aniołka.
Ja tych świąt jakoś mało czuję. Od czwartku najlepszym moim przyjacielem jest wc i łóżeczko, mój żołądek już wody nie toleruje. Wymiotuję chyba żółcią i kwasem z żołądka:szok:Mam nadzieję że wytrzymam do wtorku. Dzwoniłam dziś do mojego dżina a on mówi, że to reakcja na zmianę stężenia hormonów w organizmie.A że maluszkowi nic nie będzie bo czerpie energie z zapasów:confused2:Zrobiłam 2 ciasta, posprzątałam w mieszkaniu a jutro jedziemy na cały dzień do moich rodziców. Dlatego już teraz chcę Wam życzyć "Mazurków dwie tony,jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego, wesołego zająca co śmieje się bezkońca, szczerbatego barana, co beczy od rana oraz mokrego ubrania w dzień polewania"i obyście więcej skorzystały z tych wszystkich świątecznych pyszności niż ja, a tymczasem kibelek mnie wzywa:-(Pozdrawiam ciepło.

Netulka współczuję Ci bardzo straty. Będe się za Ciebie modliła i za Twojego aniołka.
Ja tych świąt jakoś mało czuję. Od czwartku najlepszym moim przyjacielem jest wc i łóżeczko, mój żołądek już wody nie toleruje. Wymiotuję chyba żółcią i kwasem z żołądka:szok:Mam nadzieję że wytrzymam do wtorku. Dzwoniłam dziś do mojego dżina a on mówi, że to reakcja na zmianę stężenia hormonów w organizmie.A że maluszkowi nic nie będzie bo czerpie energie z zapasów:confused2:Zrobiłam 2 ciasta, posprzątałam w mieszkaniu a jutro jedziemy na cały dzień do moich rodziców. Dlatego już teraz chcę Wam życzyć "Mazurków dwie tony,jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego, wesołego zająca co śmieje się bezkońca, szczerbatego barana, co beczy od rana oraz mokrego ubrania w dzień polewania"i obyście więcej skorzystały z tych wszystkich świątecznych pyszności niż ja, a tymczasem kibelek mnie wzywa:-(Pozdrawiam ciepło.

Netulka ogromne wpolczucie :wściekła/y:.
Ja tez wymiotuje ale ja jem non stop czasem jestem glodna a czasem sie zmuszam
ale jem raz wymiotuje mnie a raz wiecej ale coz kiedys nam to minie hi .

Ja rowniez zycze wam wszystkiego naj na te swieta nie bede pisala wierszyko
tylko napisze zeby kazda dostala od Jezusa to czego chce najbardzie czyli w
pazdzierniku zdrowego i pieknego bobaska:-D.
Niech zmartwychwstaly Chrystus opiekuje sie wami i dziedziami waszymi :tak:

Cześć Dziewczynki :-)
Jak Wam mijają święta, bo mi szybko. Dopiero teraz znalazłam chwilkę żeby usiąść do komputera. Ale widzę, że Wy też czasu nie macie.
Ściskam Was mocno i gorąco pozdrawiam :-)

Kochane i juz po Świetach... nie wiem jak u Was, ale u mnie brzuszek to widać... nie to, żeby dzidzia tak szybko rosła, tylko o d tych wielu smakołyków ;-) Ja już od rana w pracy...ale żeby szybko nie zapomnieć o świetach to mam trochę samkołyków ze sobą.

Netula, bardzo mi przyikro, wiem co czujesz, ale nie poddawaj się. Będę trzymać kciuki za Ciebie.

Beza, gdzie się dokładnie przeprowadzasz, ja też jestem z lubelskiego, dokładnie z Chełma.

reklama
No i po świetach...lodówka się trochę przerzedziłaale ciagle tam pełno smakołyków. Pewnie kilka kg jestem do przodu...ale pocieszam się, że i mój małżon dostał mały bebzonek:)

Muszę sie zebrać dziś na spacerek:)

Od 2 dni nie haftuje...

Do góry