reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No i po świetach.Całe szczęscie bo jeszcze kilka dni tego żarełka i musiałbym odzież ciążową kupować:-D Ja dziś z ranka pozamrażałam to co w lodówie zostało aby mnie niekorciło zbytnio:zawstydzona/y::-D
Pochwale się wam że w niedziele z rodzinka i ze znajomymi poszliśmy potancować. Wytańczyłam się chyba za wszystkie czasy tylko tak głupio sie siedziało przy soczku:-D:laugh2:
Dzisiaj natomiast robie sobie pauze poświąteczną:-p

kaka82 może tu już koneic z tymi wizytami w wc;-)

reklama
Kobieto, skad Ty mas zenergię na tańce...ja miałam tyle energii żeby cały poniedziałek przelezec z mężulkiem na kanapie...przeszlismy się tylko do Koscioła. Za to w niedzielę poodwiedzaliśmy rodzinkę:)

CZesc dziewczyny dobrze ze po swietach jak dla mnie za duzo zapachów jedzenia. Jak tesciowa rozdzwonila sie po rodzince ze bedzieli mieli dzidziusia to w poniedzialek mielismy gosci a gosci i telefonow co slychac . Ja na razie nie ma apetytu na nic jedye pomarancze na zmiane z buraczkami i cola. Brzuszek juz wyszedł malutki:-)A mam pytanie kupowaliscie juz cos dla malenstwa?

Kaka taniec to sama przyjemnosc;-) na to zawsze znajde energie. Bynajmniej moze czesciowo spaliłam to co odłożyło sie na boczkach:-D:zawstydzona/y::-p

witam poświątecznie :)
ja leżę i zdycham.... mało tego, że z przejedzenia (aż wstyd się przyznać) to jeszcze dopadła mnie infekcja. W nosie w lewej dziurce zrobiła mi się wielka opryszczka, przez co boli mnie cała lewa strona twarzy i węzły chłonne...
Nie mam na nic siły a powinnam już dawno zacząć się pakować!!!!
Guska35 przeprowadzamy się do Nałęczowa.
A jest jeszcze ktoś z naszych okolic??

beza, to w spa będziesz częstym gościem
a czy ktoś jeszcze jest z naszych okolic, nikogo więcej nie dojrzałam...może ktoraś się jeszcze przyzna :-)

CZesc dziewczyny dobrze ze po swietach jak dla mnie za duzo zapachów jedzenia. Jak tesciowa rozdzwonila sie po rodzince ze bedzieli mieli dzidziusia to w poniedzialek mielismy gosci a gosci i telefonow co slychac . Ja na razie nie ma apetytu na nic jedye pomarancze na zmiane z buraczkami i cola. Brzuszek juz wyszedł malutki:-)A mam pytanie kupowaliscie juz cos dla malenstwa?

No to mialas ciekawie i wesolo :tak:.
Ja jeszcze nic nie kupuje i mysle ze przez jakis czas jeszcze nie kupie bo
nie chce zapeszac jak dzidzia juz bedzie wieksza i juz calkiem uksztaltowana:-D
to zaczniemy pomalu cos kolekcjonowac :tak:.
No tzreba sie troche wczesniej zabrac za tez sprawy bo troche bedzie to
kosztowalo:-(,nie mozemy zostawic tego na sam koniec bo mozemy sie nie
wyrobic .

Kobieto, skad Ty mas zenergię na tańce...ja miałam tyle energii żeby cały poniedziałek przelezec z mężulkiem na kanapie...przeszlismy się tylko do Koscioła. Za to w niedzielę poodwiedzaliśmy rodzinkę:)

Ja tez cale swieta na kanapie spedzilam i nawet niestety do kosciola nie moglam
isc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( ale to juz nie z mojej winy,bo ja musze lezec
i spacery nie wchodza w gre nawet do kosciolka :-(.
Ja na kanapie musze lezec sama bo jakos z M mi nie wygodnie hihihi a kiedys
non stop razem lezelismy a teraz jakos mi ciasno hihihihih .

Część ja w swieta niewiele pojadłam nic mi nie podchodziła, zapach sałatki powodował że siedzialam w drugim pokoju, jajo zjadłam dopiero wczoraj w żurku, pozatym meczyłymnie straszne mdłości ale bez efektu końcowego, pospacerowalismy sobie za to troche, wczoraj nazbierałam na spacerze stokrotki, pierwsze tym roku. Juz za tydzień wizyta u gina

Jest ktoś z lubuskiego??

reklama
Do góry