reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka82 popieram pomysł,sama mam taki segregator załozony po pierwszej wizycie,i jeszcze mam pamiętnik ciązowy,coby wspomnienia nie umknęły:)

Luna25 -witaj witaj :))
zmień lekarza jak sie toba nie przejmuje,wazniejsze jest dziecko.
Jak jestes w 14 tyg ciąży jak to możliwe ze masz termin na 2 pażdziernika??taki termin ma sie jak jest teraz 13tyg i 1 dzien

Mówie wam dziewczyny ale mam dzisiaj beznadziejny humor co chwila rycze o wszystko koszmar jakis

reklama
a ja dzisiaj powedrowalam na usg, tyle ze nie do mojego lekarza, tylko do przychodni, nie to ze cos zlego sie dzialo, ale jak pierwszy raz bylam u lekarza to wlasnie w panstwowej przychodni i dopiero na dzisiaj (a wizyta w polowie lutego:tak:) bylo miejsce na usg, i tak zastanawiam sie czy nie przeniesc sie na listopadowe mamusie, bo ten lekarz nie dosc ze wyliczyl mi ciaze tydzien mlodsza, to termin na 1 listopada, moj mi wyliczyl na 26 pazdziernika takze nie wiem...serduszko bilo niby wszystko dobrze ale jednak tydzien mniej niz u mojego gina wychodzi....to mnie troche martwi

Magdasf1 nie martw sie, im wyzszy tydzien tym mniej dokladny pomiar najdokladiejsze sa ok 5-6 tydzien ciązy potem dziciaczki sie rozjerzdzaja i waza mierza rónie z odchyleniem wlasnie do tygodnia tak jak przy urodzeniu rozna waga jest i dlugosc:)

i nie zostawiaj nas:)))

Kaka ja po świętach czuję się tak jak przed, czyli dobrze :-) ale dzisiaj stwierdziłam, że przydałyby się już większe spodnie, bo brzusio rośnie:-D W święta nie obżerałam się, bo ja juz tak mam, ze w święta nie chce mi sie jeść, za dużo siedzenia w jednym miejscu i nie robie sie głodna.

avialle masz racje ja tydzień zaczęty pisze nie skończony, dla kaki82- jeszcze troszke i będe miała 25 lat:) a co do gina to rozmawiałam dzisiaj z M i jutro ide do przychodni do iinej ginki, jeszcze raz dziękuje za tak miłe przywitanie

Witajcie poświątecznie:-) Cieszę się że przyjemnie Wam minęły. Ja te święta chyba zapamiętam do końca życia:-( próbowałam jeść żurek, jajka, sałątkę ale dzidziusiowi nic nie smakowało więc rozmowy były w wc prowadzone na bieżąco:baffled:
Dzisiaj się zważyłam i jestem 5 kg na minusie od ostatniej wizyty czyli chyba sporo, ale nigdy nie byłam szczupła więc tłumaczę sobie że może to korygowanie nadwagi:tak:
Dzisiaj już lepiej się czuję, byłam na spacerku i mam nadzieję że mijają moje dolegliwości;-) Najlepiej smakuje mi tonic:szok:, którego nigdy nie lubiłam...
luna25 witaj wśród październikowych mam.
guska35 ja też jestem z lubelskiego, więc cieszę się że nie jestem sama.
kaka82 ja też chyba się przeprowadzę z teczki do segregatora bo zawsze jak coś szukam to nie mogę nic znaleźć.Uważam że segregator to świetny pomysł na takie dokumenty;-)Aj ale się rozpisałam, przepraszam...

Kaka to tyle chcesz mieć tych badań:szok:;-) ze potrzebujesz segregator (żarcik),ja też zatrzymałam na pamiatkę ale mam w takiej malutkiej teczce w klejonej do albumu;-)
Luna witam kolejna mamusie. Fajnie ze udało cie sie umówić do innego gina bo ten terazniejszych to chyba cos nie tak z nim

Dziewczyny które tak namietnie sie chwalą ze maja brzusie wklejac na odpowiednim watku:-D

reklama
Hejka kobietki
Avialle pochwal sie tym co juz kupiłaś dla kruszynki na wątku "zakupowym"

kobietki czy was tez tak bola piersi? Normalnie szok uczucie jakbym conajmniej pokarm miała:szok: Normalnie szok tak mnie bola w domku staram sie nie nosic stanika ale jak musze to szkoda gadac:zawstydzona/y: i syfki koszmar. na szczescie nie na twarzy:-p Normalnie "uwielbiam" te moje hormonki:sorry2:

Do góry