reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Justynko ja cię podziwiam jak ty na wszystko czas znajdujesz i skad bierzesztyle energi przecież dopiero urodziś
blond cewnik Foleya masz opis na nieobecnościach kilka stron wcześniej
kaka ale tobie dobrze naleśniczki
czarna o i humor lepszy

Ja po spacerku, przynieśliśmy z niego pół wiadra podgrzybków, M wracał sie po wiadro. Potem stajnia, troche poszwendałam się koło domu a teraz nogi mi wchodzą do d...

reklama
Witam sie wieczorkiem!
Ja juz prawie gotowa jeszcze ostatnie szlify w pakowaniu i jutro ruszam;-)
Dzis mialam urwanie glowy bo musialam porobic zakupy i poszykowac wszystko zeby pod moja nieobecnosc wiedzieli gdzie co jest i co do czego;-):tak:
Ciekawe jak sobie poradza???:-p
Kurcze boje sie dziewczyny ale coz glowa do gory, gleboki wdech i w droge stawic czolo lękom:sorry2: napisze wam smska co u mnie i mam nadzieje ze szybko sie wezma za mnie.
Wszystkim rozpakowanym juz mamusia zycze pociechy ze smerfików a tym (w tym i ja)mamusia co sie szykuja zycze aby to czekanie nie trwalo dlugo i rozpakowanie odbylo sie mozliwie jak najmniej bolesnie i szybko .TRZYMAM KCIUKI mamuski!!!
Do nastepnego spotkania na BB BUŹKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też z wkładkami tak mam. Ale teraz ostatnio, z racji bycia po terminie i tego, że czop odszedł, mam prawdziwe schizy, ze to sączą się wody :-(
Jestem już po wizycie u ginki. I miło się zdziwiłam, bo mnie nawet nie skasowała, mimo, że wizyta w gabinecie prywatnym :-) ale to dlatego, ze w fabrycznej przychodni nie ma warunkow.
W kazdym razie wg niej do końca tyg powinnam urodzić :-D szyjka jest wygładzona i rozwarta na 1 palec. Wszystko gotowe :-) A ktg dziś zanotowało 2 wieksze skurcze, takie do 80 dochodzące, wieć może już rzeczywiście niedługo :tak:
Czekam na piatek i tę pełnię, która podobno sprzyja narodzinom ;-)
Fajnie Trina.... Tym bardziej , że twój suwaczek mówi, że już urodziłaś :-D
Moze i moze być czop w kawałkach, tylko nam połozna mowiła na SR ze to taki koreczek, taki glutek, wiec ja sobie to tak wyobrazam, a teraz przed porodem faktycznie upław jest więcej.
Ja tez juz po obiadku odrazu poszłam na spacer z psem bo za bardzo sie objadłam i toczyłam sie kulka:-D:-D:-Dzmachałam sie straszliwie
Hmmm... Ja pewnie nie zobaczę swego czopa, bo jak chodzę do kibelka, to nie zaglądam, cyz mi coś przypadkiem nie wypadło. Najsmieszniej jest po nocy z M. Wtedy najpierw jest "plum", a potem siusiu i bądź tu mądry :confused::-D
A zamiast spaceru miałam grabienie na działce:tak:
hej my juz w domciu. malutka super sie wybawiła a ja jakos tak zrelaksowałam i mam lepszy humorek:tak:
Dorotka mi gin powiedzial ze czasami pod koniec ciazy moze byc nizsza hemoglobina:tak:
Trina oby słowa gina sie spełniły:cool2:

Mnie tam nic niezalewa mam delikatny sluz ale nic wiecej;-)Czasem mam wrazenie ze zaraz mnie zaleje jak przed @ ale ogólnie luzik:cool2:
Chyba tydzień temu mialam schizy, że mi wody odchodzą, ale to jednak był wodnisty śluz. A teraz nie ma nic, tylko pobolewanie/mulenie jak na okres...
Justynko ja cię podziwiam jak ty na wszystko czas znajdujesz i skad bierzesztyle energi przecież dopiero urodziś
blond cewnik Foleya masz opis na nieobecnościach kilka stron wcześniej
kaka ale tobie dobrze naleśniczki
czarna o i humor lepszy

Ja po spacerku, przynieśliśmy z niego pół wiadra podgrzybków, M wracał sie po wiadro. Potem stajnia, troche poszwendałam się koło domu a teraz nogi mi wchodzą do d...
Pati, przeczytaj swego posta do końca i zobacz, kto tu ma więcej siły. Za miesiąc Twój post będzie wyglądał mniej więcej tak:
"Ja po spacerku z Małym, potem stajnia, obiad, troche poszwendałam się koło domu, a teraz nogi mi wchodzą do d..." :-D:-D:-D

Bądź mądry i czekaj tu, aż szyjka puści, a Dzidzia się zdecyduje na spotkanie z Mamą.... Phi... Ja napiszę specjalną petycję o przyspieszenie do Najwyższego. :sorry2: A tak serio, zaczyna mnie już nużyć ta moja ciąża.... :tak: Dobrego wieczorku Mamuśki!!!!!!!!!!!
Domi trzymam kciuki!!!!!!!!!!!

Minisia trzymaj się już niedługo wrócisz do domu z dzieciątkiem, a w domu napewno sobie doskonale poradzą pod Twoją nieobecność;-);-);-)

Ja spadam na NA WSPÓLNEJ......

Moze i moze być czop w kawałkach, tylko nam połozna mowiła na SR ze to taki koreczek, taki glutek, wiec ja sobie to tak wyobrazam, a teraz przed porodem faktycznie upław jest więcej.
Ja tez juz po obiadku odrazu poszłam na spacer z psem bo za bardzo sie objadłam i toczyłam sie kulka:-D:-D:-Dzmachałam sie straszliwie

mi gin w pon powiedziala ze mam "rozwarcie na wylot" czy jakos tak dokladnie nie pamietam starala sie kobieta wytlumaczyc mi to tak zebym zrozumiala ale ja bylam za bardzo przejeta tym ze powiedziala ze urodze w tym tyg w kazdym badz razie nie wiem czy dobrze czy zle ja to zrozumialam tak ze juz pozbylam sie "czopka" ale musialam to chyba przegapic:sorry:

Minisiu ja też trzymam kciuki i będzie dobrze.

Pati fajnie tak spacerek a przy okazji grzybki.
Jak ja uwielbiam zbierać grzyby - niestety w tym roku odpuściłam sobie.

Gosiu to wstaw się i za mną, albo ja też napiszę ;-)

A ja czekam na męża - zaraz wróci podgrzeję jemu obiadek i pogadamy troszkę.
A o 20.40 Sami swoi :-D
Więc chyba już nie wejdę, bo mąż przejmie laptopika i dopiero rano zajrzę.
Także buziaczki dla Was i spokojnej nocy.

Dziewczyny ja przezylam dzis straszny wstrzas :-( Do teraz sie trzese :-(
Poszlam z M na spacer i szlismy cos sobie zjesc dobrego I jak przechodzilismy na pasach juz na polowie bylismy to z gory i tak troche z lewej strony samochod wyjezdzal i by mnie POTRACIL :-(
Gdybym nie odskoczyla z M to by mnie przejechal i to jeszcze z mojej strony Ja stanelam po odskoczeniu jak wryta a M zaczal na srodku tej ulicy sie rzucac do tego kierowcy a to byla babka.ja sie trzaslam ale musialam gdzies usiasc wiec poszlismy do tego baru co sie wybieralismy tam mnie zaczal brzuch bolec poryczalam sie i trzaslam sie jeszcze dlugo Oliwia przez jakis czas nie ruszala sie ale na szczescie zaczela sie ruszac :-)
Dziewczyny boli mnie brzuch ale tylko Oliwia mnie pociesza Kurcze mama nadzieje ze jej ten moj stres nie zaszkodzi :-(
A babka tlumaczyla ze nas nie widziala

CZUJECIE TO CO ONA ROBI ZA KOLKIEM ????????

ide was poczytac

PATRYCJA to mily spacerek i fajnie z tymi grzybkami :-)
MINISIA 3 mam kciuki za was A w domu doskonale dadza sobie rade zobaczysz ;-)
MADZIU milego filmu :-)
GOSIU I ja sie dolanczam do petycji u tego U GORY ;-)

Ja tez zaraz ide spac po tych przejsciach :-(

reklama
Dziewczyny ja przezylam dzis straszny wstrzas :-( Do teraz sie trzese :-(
Poszlam z M na spacer i szlismy cos sobie zjesc dobrego I jak przechodzilismy na pasach juz na polowie bylismy to z gory i tak troche z lewej strony samochod wyjezdzal i by mnie POTRACIL :-(
Gdybym nie odskoczyla z M to by mnie przejechal i to jeszcze z mojej strony Ja stanelam po odskoczeniu jak wryta a M zaczal na srodku tej ulicy sie rzucac do tego kierowcy a to byla babka.ja sie trzaslam ale musialam gdzies usiasc wiec poszlismy do tego baru co sie wybieralismy tam mnie zaczal brzuch bolec poryczalam sie i trzaslam sie jeszcze dlugo Oliwia przez jakis czas nie ruszala sie ale na szczescie zaczela sie ruszac :-)
Dziewczyny boli mnie brzuch ale tylko Oliwia mnie pociesza Kurcze mama nadzieje ze jej ten moj stres nie zaszkodzi :-(
A babka tlumaczyla ze nas nie widziala

CZUJECIE TO CO ONA ROBI ZA KOLKIEM ????????

ide was poczytac
Dorotka, ja rozumiem, co czułaś w tym momencie, bo ja latem miałam podobną sytuację. Tyle że mi z naprzeciwka wyjechal jakiś młodziak i tak zapieprzał na nas, że myślałam, że nie wyhamuję.... szok po prostu.... Mocno tulę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry