reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

My także witamy się w nowym tygodniu...

...i mamy nadzieję, że nasze grono znacznie rozszerzy się w tym tygodniu
:-p:-)

Miłego dzionka dla was dziewczyny, będziemy zaglądać za dnia choć ja mam plan na dziś- wreszcie położyć się spać- ale zobaczymy co z tego wyniknie:confused::cool2:
Za wszystkie badanka dzisiaj my też 3mamy kciuki!!!

reklama
Marma widzę, że dzionek pracowity.
Ja miałam ochotę na mycie okien, ale teściowa powiedziała, że mnie wyręczy.
Wczoraj troszkę ogarnęłam chałupkę a dziś LB raczej.

Świeżo upieczone mamusie - podziwiam że macie siłe tu zagladac do nas - marudnych bab.

Poczytałam co sie działa przez weekend...szczerze liczyłam na jakiegos dzieciaczka a tu cisza.

Znikam po pączki;-)

marma pracowity dzień cię czeka
justyneczka tobie odpoczynek jak najbardzie wskazany

W tym tygodniu na bank sie posypie, bo jakoś ma być ta pełnia. A ja planów na dziś brak, zobaczymy co wyjdzie

Witam!;-)
Justynko staram sie nie zadreczac ale sie nieda :-( jednak musze sie brac za siebie i usmiechac bo bym zwariowala. Hormonki jednak szleja od placzu do lez masakra!!!!!!!!!juz chce czwartek i miec to za soba isc tam i juz niech sie cos dzieje bo w domu tylko mysle ile do czwartku zostalo:baffled:
Madzia chetnie bym sie wryla w kolejke ale cos mi sie zdaje zie nie mam szans i ty jednak zostaniesz przedemna;-)
Ja juz zawiozlam dzieci do szkoly teraz mam troszke spokoju a potem sprzatanko lekcje i jedziemy z S do miasta.Obiadek dzis mamusia robi wiec ja mam LB.
Jakos tak nie moge sie rozweselic i sama nie wiem czemu??? czy przez to ze musze isc do szpitala czy ze nie urodzilam jeszcze :baffled: glupia jestem juz sama na siebie mam nerwa!!:wściekła/y:
WANILIA ANETKA TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
melduję sie nadal 2w1
czekam z niecierpliwościa na wizyte dzis u gina i decyzję
trzymam za Was kciuki
buziaczki wielkie przesyłam

MARMA to zas pracowity dzionek cie czeka ;-)
JUSTYNKA wyspij sie w koncu jak bedziesz miala tylko taka okazje :tak:
MINISIA wspolczuje zlego humorku :baffled:Minisiu jak do czwartku nie uodzisz to idziesz do szpitala w czwartek ????A jak u Ciebie robia w szpitalu ze pomoga ci urodzic wczesniej czy beda czekac kilka dni po terminie ??????

Kurcze dziewczyny KAKA ma 1 dzien do terminu ,MINISIA 2 dni,
Na dzis ma termin Anetka i ZAWADKA jest juz 1 dzien po terminie Normalnie wiecie co jak zaczniemy sie zaraz wszystkie naraz rozdwajac to nie bedzie komu przekazywac wiesci ze szpitala bo kazda bede rodzila heheh:-D
Ja oddalam dzis tylko mocz bo byla straszna klolejka a nikomu nie przyszlo do glowy zeby mnie przepuscic:no:Wiec wepchalam sie w kolejke tylko z moczem:cool:I bylam na oddziale i rozmawialam z polozna i dowiedzialam sie ze jak chce aby zrobili mi KTG to musza mnie przyjac :baffled:I jeszcze jak mnie cos niepokoji np brak ruchow to mam przyjsc na ogolna izbe przyjec i wtedy tez zawsze przyjmuja A jak mam jakies bole to na poloznicza izbe przyjec i wtedy tez przyjmuja i robia badania Wiec jak chce KTG to tylko jak bede lezala w szpitalu PARANOJA :baffled:Mowilam tez jak to jest jak ja rodze pierwszy raz i nie jestem pewna czy to co czuje to sa prawidllowe skurcze czy tylko falstart to polozna powiedziala ZE TO NIE MA ZNACZENIA ZE MAM PRZYJSC wiec tak na serio to sie nic zbytnio nie dowiedzialam.Ja mam dzis w planach umycie choc jednego okna,prasowanie i ogarniecie mieszkania i na rynek isc moze znajde te liscie malin i do lumpeksu chce isc .Moj M jest w pracy i jeszcze nie dzwonil heheh:tak: A u mnie z brzuchem narazie jest oki ale zobaczymy co bedzie dalej ;-)

I ja sie witam w poniedzialek. dzisiaj juz troszke nerwowo, bo maly od wczoraj wieczorem sie nie ruszyl, i troche sie martwie, no dobra nie troche tylko bardzo. Jacek od 6 w pracy i nawet nie mam jak jechac do szpitala sprawdzic czy wszystko jest w porzadku. Zjadlam sniadanko, nawet zjadlam cos slodkiego bo zawsze po tym sie ruszal a teraz dupa....az mi sie chce ryczec.
To jest okropne uczucie, taka niewiadoma, cyba zarz zadzwonie do znajomej ktora pracuje w szpitalu i wypytam sie kiedy pracuje, oby popoludniu to bym do niej podjechala.
Ide sie polozyc, moze sie zacznie ruszac....

Madzia a weż ciepłą kąpiel...jak polewam wodą brzuch to Mała zaczyna trochę wierzgać. Trzymam kciuki zeby wsio było ok. Buziam

Dorka widze, ze ma powera:-D

reklama
KAKA no narazie mam plany ehhe i zobaczymy co z tego wyjdzie Narazie nic nie zrobilam jeszcze bo jakos mi niedobrze :-(

MAGDA ja bym na twoim miejscu postarala sie aby ktos zajal sie Zosia i ja bym jechala do szpitala.3 mam kciuki aby dzidzia zaczela sie ruszac .Moja tez dzis jakos malo aktywna ale 10 ruchow w godzine zaliczyla HEHE kiedys wyczytalam w necie ze tak mozna liczyc Teraz rusza sie ale nie za wiele ale wiem ze to nie to samo
MAGDA pisz nam co i jak MOze poprostu dobrze mu sie spi ?

Do góry