reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Avialle w przyszłym tygodniu idę na badania krwi i właśnie zauważyłam, że lekarz nie dał mi skierowanioa na toksoplazmozę, ale badania robić będzie mi położna, więc poproszę żeby poszła do lekarza i poprosiła o ten wpis na skierowaniu.

reklama
Ja chcę poprosić chrzestnych po porodzie, żeby nie zapeszać :-)
A co do kota, to jak miałam mieć toksoplazmozę, to pewnie już ją przeszłam, bo koty mam od 10 lat :-) A tak wogóle to ze wszystkimi zwierzakami bawiłam się od dziecka. Zawsze miałam kontakt z kotami psami i innymi stworzonkami:-D

ja mam koty od 2 lat a okazało sie że jestem tokso ujemna wiec troszkę sie zmartwiłam,nic bede powtarzac badanka co 2 miesiace aby szybko uchwycić w r

ja mam koty od 2 lat a okazało sie że jestem tokso ujemna wiec troszkę sie zmartwiłam,nic bede powtarzac badanka co 2 miesiace aby szybko uchwycić w razie co.

chiara1, jasne że mi raźniej, dzięki :-)
dziewczyny czy na tokso dostałyście skierowanie w ramach bezpłatnych badań? Ja też w przyszłym tygodniu mam wizytę i wszystkie badania ale położna uprzedziła mnie że tokso jest płatne (43 zł). Tak czy tak zrobię, bo również jestem posiadaczką dwóch kotów (kotek dokładnie :) jedną mam 2 lata, drugą 4. My chrzestnych również prosimy po porodzie

Ja tez robiłam badania na toksoplazmoze na przeciwciała IGG i IGM, ale również dostałam na cytomegalie IGG i IGM. A i te badania są oczywiście płatne w granicach 40-50 zł, zależy jaka przychodnia. Ja za tokso płaciłam 39 zł, a za cytomegalie 42zł.

Ja płaciłam za toxo,a cmv powiedział lekarz ze nei ma sensu i tak tego sie nei leczy bo lek strasznie skozdliwy. CMV przec ciąża mozna zobaczyc

Ja za ani jedno badanie nie placilam, i jestem w szoku ze wy placilyscie, niebardzo wogole dlaczego musialyscie placic skoro mialyscie te badania skierowane....

reklama
Mnie jajniki nie bolą, ale czasmi boli mnie podbrzusze, ale to są krótkotrwałe bóle. Częściej jednak bolą mnie plecy w okolicy lędźwiowej.

Do góry