reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

motylek6 - Mam nadzieję, że szybko uporasz się z przeziębieniem ;-). Życzę zdrówka zarówno Tobie jak i Maleńkiej :tak:.

Okna umyte, zakupy zrobione i obiad zaliczony :tak:. Teraz pije sobie kawkę i jak już chwilę odpocznę to wybiorę się na mały spacerek :tak:. Jest tak piękna pogoda, że aż mi szkoda w domu siedzieć.. :tak:

Ciągnie mnie ten brzuszek, oj ciągnie..
Ania, mnie wczoraj po przemeblowaniach ciągnął.... dziś ciut mniej... Ginka mi wczoraj powiedziala, że Mały nisko leży i przy wstawaniu mogę czuć dyskomfort

reklama
Witam popołudniowo, pózno bo rano nie bylo czasu zaglądnąć do Was a potem pojechaliśmy na zakupki i dlugo się schodziliśmy po sklepach ale opłacało się M kupil sobie 2 pary spodni a ja zajefajne butki, ktore już wcześniej se upatrzylam, zawieżliśmy małą do znajomej na cale popołudnie bo się na dziś umówiły a teraz w domku już.

Motylku bardzo się cieszę że masz takie grzeczniutkie dzieciątko:tak:
Aniaa- ja też trochę niespokojna jestem bo mało dziecko się rusza, ale zobaczymy do wieczora;-) A u nas też pogoda podobna do tego co u Was, brzydko, ciemno i leje:no:

motylku dobrze cię widzieć, kuruj sie ładnie
Ja juz mam wszystko wysprzatane, pomyte, wiec padłam, jeszcze zostala nam stajnia, ale ja tam tylko zamiatam

Dziewczyny ja nie wiem gdzie wy mieszkacie bo u mnie jest pogoda BUTELKOWA ale nie ma zle mnie jakos to dzis odpowiada Dzis mam nawet fajny humorek :tak:
CZARNA no cos Antuanet nie ma a ona miala teraz jakos termin ???????:-p
MOTYLKU a myslalam dzis o tobie :tak:Normalnie jak czytam twoje posty to sie wzruszam Ciesze sie ze mala rosnie A tobie zycze abys uporala sie z przeziebieniem Jakl ci nie minie to lec do lekarza coby nie narazac Amelki

No ja tez mysle ze jutro lub w poniedzialek Justynka juz bedzie z nami ale moze w poniedzialek bo juto niedziela wiec moze jej nie wypuszcza;-)

Asia odzywala sie dzis wczesniej Mysle ze jak cos to dalaby znac;-)
ANIAA super ze Szymek oddal z nawiazka Moja Oliwa sie non stop rusza ale tak pojdeynczo pewnie wieczorem zacznie tancowac :tak:

Wiecie co usmialam sie bo poczytalam M to co napisal MOTYLEK i mowie mu ZE ONA MA JUZ SWOJA CORECZKE ,A JA KIEDY ??????
a M na to " TY BEDZIESZ MIALA POJUTRZE " :-D:-D:-Dhihihihihihihihihhihi ALE SIE USMIALAM

Ja posprzatalam juz wsio pomylam lazienke i wc,kurze.kuchanie,i zamiotlam i pomylam podlogi Podczas porzatkow bolal mnie brzuch ja na @ i sie stawiam i tez czasem kul i ciagnal.Pozniej jak jadlam obiad to przeszlo jak reka odjal i teraz zas zaczyna mnie brzuszek bolec ale pewnie u mnie na tym sie skonczy hehehe

reklama
gosia to zes odwaliła kawał roboty:tak:

ja chciałam i chce nadal mi sie spac ale jakos nie moge zasnac:szok: moj organizm chyba nieprzyzwyczajony do drzemek:cool2:
ps wlasnie mi sie trawa parzy(czyt liscie malin) tak moj M mówi:-D

Do góry