reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ASIU to mialas nosa aby nie jechac do szpitala No i moze po wczorajszym cos ci sie tam pootwieralo I obserwuj sie bo to sie teraz w kazdej chwili moze powtorzyc tylko pamietaj ze nie za kazdym razem bedzie to falszywy alarm ;-)
MARIANNA milego weekendu
BEZA kurcze ze tez twojemu Jasiowi nie moze zejsc to paskudztwo na stale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Super ze zaczelas dzialac z ta szafa ;-)
MINISIA to czekamy na ciebie wieczorem I dobrze ze przestawilas sie na pozytywne myslenie :tak:A w poniedzialek to nasza WIOLA wybiera sie do szpitala.
WIOLU masz racje porob sobie cos jeszcze bo w szpitalu to juz tylko LB ci zostanie :baffled:

Ja sie drzemnelam hihiWlasnie wroclilismy z M ze sklepuTeraz M gotuje obiad i pozmywal a ja zabieram sie za sprzatanie :tak:Jakos dzis mam pawera zobaczymy co zniego wyniknie ;-)
MADZIU wszystkiego najlepszego dla brata i jego zony ;-)
ANIAA dobrze ze SZYMEK sie rozruszal wieczorem Ja dzis rano tez martwilam sie o moja mala Ale na szczescie po sniadaniu a raczej w trakcie dala popis a teraz tez mnie kopnie do czasu do czasu lub sie delikatnie obruci I juz dzis 3 razy zaliczyla czkawke :-D
Acha pytalam dzis w 3 aptekach i nigdzie nie maja herbatki z lisci malin Nie wiecie gdzie jeszcze taka moge kupic bo obawiam sie ze w aptece zadnej nie kupie :confused:

reklama
ja herbate kupiłam w zielarskim. U mnie juz szkło pomyte,3 prania wywieszone, M był zawieść amortyzator do naprawy a ja w tym czasie połozyłam sie przez ten ból brzucha i usnełam na chwilke. Po obiedzie akcja okna. Pogoda śliczna ale chłodniawka. Widze ze nie tylko u nas pracowita sobota, do później

Hej panieneczki. My po zakupach i obiadku i czuje jakby ktos mi cieżarki na powieki położył:zawstydzona/y: chyba sie zdrzemne dzisiaj po południu;-) I zobacze co z tymi moimi okienkami czy je umyje czy nie:-p Bo jest tak ładna pogoda ze chyba z malutka po drzemce na spacer wyjde. Ale wsio w swoim czasie:-p

Czy któraś wie co z Antuanet????

Ostatnia edycja:
Witajcie1wpadlam zobaczyc co u was.Mala spi,W pojechal na zakupy,a ja mam chwile wolnego.Czas tak ucieka,ze nie macie pojecia.Mala przybrala w koncu na wadze,jestem bardzo szczesliwa.Cycka tez jakos ssie:-D,jest taki maly przytulak.Jak narazie to nie moge narzekac,bo je i spi,czasem mam pare godzin przerwy to sobie lezy:tak:.Ja od wczoraj przeziebiona i boje sie troszke o nia,zeby tez nie zalapala:baffled:Narazie kicha,ale polozna powiedziala,ze to normalne u noworodkow.W tygodniu dostalam zapalenie jednej piersi,bylo strasznie,az drgawki i goraczke mialam,naszczescie po masazach przeszlo:nerd:.serdeczne gratulacje dla justynki!!!Zdrowka dla dziewczyn!!!

O Motylku ucałuj małą od cioteczek z forum :-) I zmien suwaczki jak bedziesz miała chwilke, bo juz nieaktualne :-)
A ja sie obijam, bo mi ciągle niedobrze, qrcze wypadałoby cos zrobic w domku, ale mi sie nie chce :eek:

Motylku - super, że nas odwiedziłaś !! Ekstra, że Mała jest taka grzeczniutka :-)

Czarna - u Ciebie też ładna pogoda ?? zazdroszcze !!

Dorotka - po porannym "nie ruszaniu się" już Szymek nadrobił z nawiązką !! tak się rozbrykał, że aż bolało mnie jak kolanko (czy co to tam było) wbijał w mój brzuch :-)

Asia coś się nie odzywa - mam nadzieję, że skurcze nie powtórzyły się ...

Och jak dziś spokojnie....
Od rana pracowicie (uwielbiam ten stan!!!! jesli mam na niego siły), czyli sprzątanko, wczoraj przemeblowałam w pokojach i dostałam opierdziel, że sama komody przenosilam :-p:-p:-p, dziś więc tylko "dopieszzczałam". Mam juz wsio posegregowane na przybycie Radka, Julki rzeczy letnie czekają na lepsze czasy w szafie (czytaj, moze na młodszą siostrę, chocby cioteczną :-p, ale to tez nie koniecznie :-p). Łóżeczka jednak nie skladalam, bo zrobią to teście, jak będę leżeć w szpitalu:tak:.
Po południu wzięłam Małą na działkę. Znosiła kamienie z 31arów :-D:-D:-D Pracuś Mały :tak: I rzeczywiście przez dwie godziny sporo tego wyszło :szok::-D. Potem ululała się w kilka minut, a ja prałam ręcznie kilka par butów... (nic ciekawego:baffled:). Teraz czeka nas obiado-kolacja, czyli świeży szczupak :-p:-p:-p:-D:-D:-D Ach... jak miło...:-D:-D:-D A na pocz. przyszłego tyg. czeka mnie nieoczekiwany przypływ gotówki... Becikowe od dziadka :-D( na pępkówkę). Ot, zadzwonił i powiedzial, że wysłał :cool2:.

Lubię takie dni :tak::tak::tak:
Buziam mocno :***************
PS. Pewnie Justynę jutro lub w poniedziałek wypuszczą. Jak myślicie???

reklama
motylek6 - Mam nadzieję, że szybko uporasz się z przeziębieniem ;-). Życzę zdrówka zarówno Tobie jak i Maleńkiej :tak:.

Okna umyte, zakupy zrobione i obiad zaliczony :tak:. Teraz pije sobie kawkę i jak już chwilę odpocznę to wybiorę się na mały spacerek :tak:. Jest tak piękna pogoda, że aż mi szkoda w domu siedzieć.. :tak:

Ciągnie mnie ten brzuszek, oj ciągnie..

Do góry