reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam!!! Niestety mimo ze bardzo bym chciala nie jestem na porodówce:baffled:
Od rana pojechalam na zakupy po buty dla mlodych i kurtke dla Wiki.Wsio kupione wiec jestem spokojniejsza jak bede w szpitalu ze mam juz to za soba :tak:
Wiecie co i ja mam dzis taki humor ze masakra rano plakalam i gdyby nie wyjazd do miasta wylabym tak chyba do wieczora a tak musialam sie opanowac.Niby wiem ze mam kilka dni do terminu ale ja juz chyba psychicznie wysiadam:-( Mam skurcze mniej i bardziej bolesne ale to zadna regularnosc i nic nie zapowiada rychlego porodu co mnie dobija:no: tym bardziej ze wizja patologii w czwartek mnie przeraza!!! ja sie zaplacze za dziecmi:-:)-(
Juz nawet zaczelam myslec zeby dac te 700zl ginowi aby odrazu urodzic ale moj S zachowuje zimna krew i nie daje sie namowic:baffled:co i ja rozumiem bo to jets troche kasy a urodzic i tak trzeba:happy2:

Justynka ja mysle ze tym razem sie cos u Ciebie juz konkretnego zaczelo trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!z calych sil!!!!!!!!!!!!:tak:
u mnie nadal co pół godz:baffled: i zaj..ty ból. oby cos z tego wyszło jak juz tak jęcze ale znając siebie to sie rozmydli...
Ide czytac dalej na inne watki.
Jednym słowem mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Oj Domi przytulam - myślałam, że już poszło dalej a tu stoi i stoi.
Trzymam kciuki.

Dziewczyny a co u Wioli od rana jej nie ma - może zabiegana jak ja wczoraj.
Napisze do niej sms-ka.

Zmykam pleżęć.

MADZIU wlasnie jak dzis do Niej mowilam to sie poplakalam ze wzruszenia :-)
MINISIA twoj M dobrze robi ze nie chce dac ci tej kasy A dziecmi to on sie zajmnie a ty sie zajmiesz coreczka w brzuszku Ja rozumiem ze masz juz dola bo ja juz zaczynam miec a ja mam jeszcze czas :-(

Dziękuje wam wszystkim za miłe przywitanie, też wyszłam z tego założnia, że lepiej później niż wcale i dlatego zalogowałam się jak tylko wpadłam na ten portal:)
lool a tu dyskusje się tak szybko u was toczą, że trudno się połapać co i jak.
Widzę że jakaś poranny zły humor dopadł niektóre z was, ja na szczęście mam wmiare dobry nastrój, chodź sama się dziwie jakim cudem, nie wiem czy wy też tak macie jak ja?, ale od jakiś 2-3 tyg muszę wstać dwa razy wnocy na siusiu i jednocześnie napić sie czegoś bo mnie suszy jak cholercia. A nacisk na pęcherz to natychmiast mi się włącza jak tylko moja mała Emilcia zacznie buszować, a niekiedy tak daje czadu, że aż taki pirunujący ból czuje na dole, i potem jeszcze skurcz przychodzi.... No ale mimo kolejnej nieprzespanej nocki i porannego deszczu, wstałam dziś prawą nogą i jest ok.

Beza
Witam nową koleżankę na forum.Olivia lepiej późno niż wcale!!!
A gdzie można zobaczyć Twoje rękodzieła?? bom bardzo ciekawa :tak:
[/QUOTE]
co do biżuteii kilka zdjeć jest na image shack wmiare możliwości wrzucam tam nowe ImageShack® - Register
ImageShack - Hosting :: m033box4.jpg
i zaczęlam wystawiać ją też na allegro
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
i sprzedaje po znajomych i znajomych znajomych, ale ost mialam strasznie dużo roboty (praca i przygotowania do wielkiego dnia:) i nic nowego nie wystailam.
moje prace graficzne są na digarcie http://00livia.digart.pl/digarty/ ale tam to trzeba być zalogowanym żeby móc podglądać (mój nick tam to 00livia <przez 2zera>)

WITAJ ja tez mam dokladnie termin na 26 :tak: Choc suwaczki pokazuja ze 25 ;-)Ciekawe ktora sie szybciej rozpakuje .Zapraszam do czestego udzielania sie :tak:
hehe ja to znowu mam termin na 27 października ale z usg wychodzi na 26 albo i wczesniej - hehe wiec pewnie bedziemy się "rozpakowywać" w niedlugim odstępie czasu :)

Ostatnia edycja:
MINISIA ja myśle że to najdalej tylko kilka dni!!! wyjdź sobie gdzieś z mężem wieczorem, wykorzystaj te chwile. Rozumiem cie najbardziej na swiecie.Dobrze jest sie wypłakć, posiedzieć we wannie a potem pojechać gdzieś na dobre jedzonko i wieczór z mężulem:-)

u mnie niby co 10min ale jakoś słabo. z laura było gorzej.wiec sama nie wiem. ide do wanny.................zobaczymy.

Ufff - skończone :-). Od razu jest przyjemniej w mieszkaniu, kiedy wszystko błyszczy i tak ładnie pachnie;-). Powera miałam dziś jak nigdy :tak:, a może to jakiś niewyjaśniony przypływ energii mnie ogarnął :-p.
P odsypia teraz nockę, ale jak tylko wstanie namówię go na małe zakupy ;-). Jak już zjemy obiad, będziemy jeździć z meblami po sypialni :tak:, tak aby wygodnie ulokować łóżeczko na Niuni ;-). Już jest ubrane, więc postaram się później wstawić parę fotek :tak:.

beza - Kuruj się kuruj ;-) co nam tu do zdrówka jak najszybciej powrócisz :tak:.

marianna3 - Miło mi Cię powitać :tak:. Mam nadzieję, że będziesz u nas częstym gościem :tak:. Ale uważaj :-p, bo jak pisały wcześniej dziewczyny BB uzależnia :-p:tak::tak:.

minisia - Tulę mocno i życzę szybkiego rozwiązania.. :tak:

JUSTYNKA wiesz nie musisz miec takich skurczy teraz jak mialas z Laura :-)
a TY spakowana juz jestes? i kiedy jedziesz do szpitala Jak beda co 5 min ?
Cos czuje ze to tylko kwestia czasu jak nie bedzie ci u nas bo pojedziesz do szpitala :-)

u mnie niby co 10min ale jakoś słabo. z laura było gorzej.wiec sama nie wiem. ide do wanny.................zobaczymy.

Skurcze co 10 minut, a Ty nam to tak spokojnie mówisz.. :-):tak:?
Rany Kobieto - co za stoicki spokój.. :-p;-)Mam nadzieję, że ciepła kąpiel podgrzeje trochę akcję i jeszcze dziś utulisz swe Maleństwo do piersi.

Zaciskam kciukasy :-p

Dzieki za pocieszenie ale jakos mi tak cholernie zle i smutnoooooooo!!!!!!!
Chce juz wieczor cisze i spokoj a wtedy wezme podusie i zaczne do niej plakac :(( maz w pracy wiec od 20 mam wolne bo maludy juz beda u siebie.
Justys chetnie bym wyszla gdzies z mezem ale dzis pracuje do 23 a jutro rodzice wypraw.rocznice slubu zas co do niedzieli to nie wiem ale ja mam problem czy mi starsi zostana z dziecmi ;((
Ja nawet lubie sobie z nim posiedziec wieczorkiem po kapieli przy swieczkach i cicha muzyczka przy karmi (ja) i prowadzimy wtedy rozmowy-uwielbiam ta cisze i spokoj a potem male przytulanko i nyny :))))
Justys i jak po kapieli?????????????

reklama
Do góry