reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
minisia pewnie już na porodówce siedzi:-) ona miała przecież już rozwarcie.

ja to bym wolała konkretne odejście wód, tak jak z Laura, przynajmniej byłam pewna że to już i nie ma odwrotu. a tak to licze i licze i boli ale nie jest jest aż tak najgorzej wiec sie boje że sie cofnie...:baffled:

Justynka, wierze ze jesteś już tym zmęczona. Chociaż ja Ci z jednej strony zazdroszczę - u mnie cisza, nic się nie dzieje, nic nie boli...i urodze w grudniu pewnie...

Znowu zabrałam się od rana za odpisywanie, ale jak zwykle coś!!
Nie mam szans na bieżące odpisywanie, a co to będzie jak się cudzik urodzi.
Ale domyślam się, że będzie mniej postów to będzie znacznie łatwiej odpisać...
Chociaż nie wiem, pojawią się nowe wątki.... dużo nowych wątków.... :tak::tak::tak::tak:

Dorotko
, super, że udało się z tą pracą!! Początki przeważnie są trudne, ale chociaż kasę zaoszczędzicie na tych dojazdach. A to już coś!

Gusia ja też łyłam leki na tarczycę, codziennie. Zapytałam ostatnio endokrynologa, jak długo mam je łykać. Dopóki nie urodzę wszystkich dzieci... Tzn jeszcze kilka lat przede mną... bo chcemy mieć trójkę, ale muszę odpocząć...

Witam nową koleżankę na forum.Olivia lepiej późno niż wcale!!!
A gdzie można zobaczyć Twoje rękodzieła?? bom bardzo ciekawa :tak:

Aniu , jak się babcia czuje?

Magdasf ja piję przy tym przeziębieniu kilka kubków gorącego soku z malin.
I nic się nie dzieje – no, żebym nie powiedziała tego nie w porę....
Dorotko, nie zapłacisz dużo, a będziesz spokojniejsza. Zrób tę analizę moczu. Będziesz spokojniejsza.

Marma, dobrze, że nie musi czekać do listopada! I mocno trzymam kciuki za tomograf!!
Będzie dobrze.
Ciekawa jestem, czy po 2 m-cach „odstawisz” dzidzie do innego pokoju? :)
Ja miałam problem, że łóżeczko Jasia odstawić od swojego nieco dalej a już nie wspomnę o innym pokoju ;-)
A co do jedzenie, to może Twój organizm robi zapasy przed totalną czystką, kto wie....

Justyneczka, współczuję Ci tych wszytskich dolegliwości.
[FONT=&quot]I niech ktoś powie, że jest inaczej niż tyle ile kobiet w ciąży tyle ich przebiegów...[/FONT]

Ja ciągle zdycham przez to przeziębienie!! Katar trochę mniejszy, ale strasznie mnie węzły chłonne bolą, ale i to da się przeżyć. Muszę się szybko wykurować, bo zaczyna mnie wkurzać.
Jasiek już lepiej się czuje, nie podałam mu antybiotyku i strasznie się z tego cieszę. Pomogły mu syropki i sok z malin. A dzisiaj mu dałam kanapeczkę z małą ilością czosnku, widać, że lubi ostre smaki. Ostatnio wcinał cebulę ze śledzi :-):-)
Mój P już przyjechał, może w końcu uda nam się poukładać rzeczy do szafy, bo do tej pory tego nie zrobiłam...:zawstydzona/y: jak nie lenistwo, to brak czasu. i kółko się zamyka.

czesc dziewuszki ja mam termin na 26 pazdziernika i juz nie moge sie doczekac fajnie ze dzielicie sie swoimi przezyciami szkoda ze tak pozno dolaczylam:/

JUSTYNKA rozumiem cie ze jestes zmeczona Wspolczuje cie ale chyba kazda z nas czeka ten uroczy bol :baffled:
KAKA a moze u nas cisza przed burza :tak:
BEZA wspolczuje tego przeziebienia Kuruj sie kochana ile trzeba A z Jasiem to sie strasznie ciesze ze jest lepiej;-)
ANNA milego sprzatania :tak:
No cos MINISI dzis nie ma Moze ktos ma od niej jakies wiesci ????????
Mnie sie troche humorek poprawil Bo OLIWIA potancowala w brzuszku A ja z nia sobie porozmawialam i od razu mi lepiej :-D
Moj M juz dlugo nie dzwonil wiec musi byc zapracowany hehe:-D

Mitaj Marianna. U nas teraz jak w ulu. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami i będziesz się udzielać. Zapraszamy na inne wątki;-)

czesc dziewuszki ja mam termin na 26 pazdziernika i juz nie moge sie doczekac fajnie ze dzielicie sie swoimi przezyciami szkoda ze tak pozno dolaczylam:/

WITAJ ja tez mam dokladnie termin na 26 :tak: Choc suwaczki pokazuja ze 25 ;-)Ciekawe ktora sie szybciej rozpakuje .Zapraszam do czestego udzielania sie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotko ciesze się, że humorek lepszy - ja doskonale wiem, bo jak Sebuś tańczy w brzuszku to aż mi się łezki kręcą w oczach.
O matko to co będzie jak się urodzi - powódź istna :-D

Do góry