reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam sie i ja!
Mam paskudny humor od wczoraj wieczorem. Nie wiem, napadło mnie cos i bym tylko beczała :confused::dry: A dziś mnie przez to głowa boli... Lipa...
Idę dziś do ginki, a potem jadę do sklepu po łóżeczko Małemu. Jutro chce gdzieś jechac z M. i z Julą, gdzieś daleko, na cały dzień... Może w swoje stare strony???? Boziu tak mi czegoś brakuje, tylko nie za bardzo wiem... Czego?:confused:

No nic, zbieram się, a Wam życzę miłego dnia:tak::-D Usmiechnijcie się dla Mnie :tak:

reklama
Witam i ja porannie...
gosiu ja mam tak samo. od wczoraj caly cas placze, ze strachu przed tym wszystkim, przez ta sprawe z C:-(pol nocy nie spalam bo najpierw zasnac nie moglam bo plakalam a pozniej mnie w koncu jakies skurcze co 6 minut:szok: obudzily...na szczescie tylko kilka i przestalo.ale strachu sie najadlam i potem znowu nie spalam. wiec pierdziele i bede dalej dolki kopac dzisiaj. dzisiaj C przyjezdza:tak:i moze sie zobaczymy na chwilke chociaz.
a wczesniej przyjezdza brat z przyszla bratowa:tak:bo za 3 tygodnie wyprowadzaja sie na stale do Szwecji:-(ale im dobrze....
ide sniadankowac
smacznego wszystkim

GOSIU i co jednak idziesz dzis do ginki ?Dalej cie szczypi przy sikaniu ?a to cie szczypi od srodka czy na zewnatrz ????Ja planuje jak co to isc w poniedzialek do gina jak mi nie przejdzie bo narazie jest ciut lepiej Mam nadzieje ze nie zaszkodze Oliwi :baffled:
ASIU wspolczuje tej nocki Kurcze zycze ci aby ci sie poukladalo z Cezarym:tak:

U mnie pogoda strasznie barowa :baffled:I ja tez mam taki humorek Chyba dzis wiekszosc z nas tak bedzie miala:wściekła/y:I wogole jakos sie dzis nie za bardzo dobrze czuje ale juz sama nie wiem co mi jest :confused:

Witajcie - przepraszam, ale wczoraj miałam zalatany dzień i dziś też się taki szykuje.
Na 10.30 do gina a później jeszcze parę spraw.

Ja nadal w dwupaku - choć dziś z rana miałam (tak mi się wydaję) dwa skurcze - brzuszek twardniał i bolał jak na @ - cuzłam dyskomfort.
Zaraz wejdę sobie pod prysznic i będzie lepiej.

Przepraszam, że tak tylko o sobie i nie odpisuję na inne posty.
Jak wrócę to poczytam i odpiszę.
Dziękuję bardzo za pamięć.
Buźka dziewczyny.

Mały mnie "masuje" na dole :baffled::baffled::baffled: A ja ma dokladnie taką minę :baffled::baffled::baffled: :-D

Ciągam dalej brodawki, bez wiekszego efektu. Choć skrycie marzę, żeby tylko nie rodzić po terminie :-p:-p:-p

Kaka, cos mi się zdaje, że u Ciebie Hania "wyskoczy" przed terminem :tak:

Skad ja znam tą minę:baffled:. Ja mam tak samo. Brodawy martreture raz dziennie bo na wiecej nie starcza mi cierpliwości. A co do Hani to najwyzej będzie sie tłumaczyłam ciociom z BB dlaczego nie słuchała mamusi;-)

Witam sie i ja!
Mam paskudny humor od wczoraj wieczorem. Nie wiem, napadło mnie cos i bym tylko beczała :confused::dry: A dziś mnie przez to głowa boli... Lipa...
Idę dziś do ginki, a potem jadę do sklepu po łóżeczko Małemu. Jutro chce gdzieś jechac z M. i z Julą, gdzieś daleko, na cały dzień... Może w swoje stare strony???? Boziu tak mi czegoś brakuje, tylko nie za bardzo wiem... Czego?:confused:

No nic, zbieram się, a Wam życzę miłego dnia:tak::-D Usmiechnijcie się dla Mnie :tak:

i Ja dzis do ginki idę. Humorek poprawiła mi herbata z cytryną i jajecznica hehehe

A pogoda może się dziś rozkręci??

W planach mam przychodnię i aptekę.

Korytarz pomalowany jupppy - tylko listwy do założenia ale to po wypłacie;-)

witam sie i ja.

no to zaraz kolejny weekend, kolejny tydzień... jessssu, moja niedziela. umre chyba...Wczoraj czytałam troche o tym masażu i jedne mówia ze to gorsze od porodu inne ze nie jest az tak xle. zależy pewnie kto i jak robi:baffled:
nad ranem obudziło mnie...mokro:zawstydzona/y: miałam nadzieje ze to wody ale :no: i musiałam wstac umyc sie przebrac.matko jedyna masakra. mam dosc. jakies dziwne mam bóle i skurcze ale 0 konkretów.

gosia i blond, noski w góre. może coś słodkiego poprawi wam humorki:confused::-)

Justynka wg tego artykułu powinnam urodzić już w tym tygodniu. Os @ miałam 1 stycznia i to był 1 tydzien roku a teraz kończy nam się 40sty tydz:confused2: a tu nic.

reklama
No Magdziunia fajnie ze juz jestes:tak:
Justyna a moze to jednak wody byly. ja to czuje w kosciach ze sie rozsypiesz w tn weekend:-pw koncu kiedys musisz. i wspolczuje tych telefonow.ja mam termin dopiero na 22 a do mnie juz tez co chwile dzwonia i pytaja dlaczego jeszczeni u rodzilam:wściekła/y::szok:no przeciez mam jeszcze czas do jasnej ciasnej....:wściekła/y:

Do góry