reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam z rana ;-).
Wstałam dziś parę minut po 6, bo około 7 przyszli nam wymienić okna w kuchni i łazience:tak: . Są już wstawione i zostało jedynie je uszczelnić i coś tam jeszcze, więc poszło w miarę szybko i sprawnie :tak:. Ależ było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam jak pracownicy wnoszą ze sobą odkurzacz :szok: i dokładnie po sobie sprzątają.. :szok: Bardzo mnie to pozytywnie zaskoczyło.. ;-), nie spodziewałam się czegoś takiego.. :tak:.Naprawdę.. Ponieważ najpierw wymieniają okna, po jednej stronie bloku, to na wymianę w sypialni i salonie przyjdzie nam poczekać tak 2 tyg. :szok:. Mam nadzieję, że nie wysypie się do tego czasu, bo byłoby trochę wesoło.. :eek:

ppatqa - Ja już całkowicie zgłupiałam z tymi czopami.. Liczę na to, że w Twoim wypadku faktycznie to jest to.. ;-)

Marma - Trochę macie roboty z tym malowaniem, ale jestem pewna, że w końcu uzyskasz pożądany efekt ;-). No i koniecznie liczę na fotki.. :tak:

dorota123456789 - Mam nadzieję, że w Twoim przypadku to nie infekcja, ale dla świętego spokoju lepiej to sprawdzić ;-).Ja już po raz 3 jadę na antybiotykach, bo mi się ona cały czas nawraca.. :-(Najlepsze jest to, że nie towarzyszy jej ani żadne pieczenie, czy też swędzenie.. Gdyby nie badania moczu, to nawet bym nie przypuszczała, że złapałam jakieś bakterie..

Wszystkim Mamom, które czekają dziś badania, życzę udanych wizyt :tak:!!!

My wymienialismy okna 2 lata temu. Wszystkie na raz - w sumie 4. Wymieniali prawie cały dzien ale było ich tylko 2. Zgrubsza po sobie sprzątali ale ogólnie to miałam okropny sajgon w domu. Poprzesuwaliśmy meble żeby mieli dojscie do okien i mimo foli i tak było pełno kurzu. Ale buzie nam się uśmiechały od ucha do ucha. Z naszymi starymi oknami był problem. Ani ich porządnie zamknąć ani nie były szczelne:baffled:

Oj Dorotka Dorotka, ja tylko czekam na jakiegos poscika twojego, gdzie napiszesz ze jest fajnie, cieszysz sie z tego co jest:-p:-p:-pi wogole jest fajnie:-p:-p:-pJak tak bedziesz marudkowala to sie udzieli twojej oliwce, usmiech na twarzy i do przodu!!

Hej witam was piątkowo, dzis troche ładniejsza pogoda:tak::tak::tak:zaraz tompu i zmywam sie na miasto pozałatwiac kilka spraw i na mieszkanko bo jeszcze musze dokonczyc sprzatanie:-:)-(ja nadal w dwupaku nic mnie niebieze.
Justynko pewnie w ten weekend sie rozpakujesz:tak::tak::tak:
Kaka ty tez:tak::tak::tak:
ja tez niechce przenosic ciąży:-(
Dorotko a tobie niech sie tak niespieszy do porodu masz jeszzce czas!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia wam życze papap

reklama
Hej! Pogoda dziś sprzyja złemu nastrojowi
Wczoraj pojechałam z mamą na zakupy. Kupiliśmy dla mnie kapcie i klapki pod prysznic. 2 ręczniki. W sumie to to co mi brakowało do torby... Dla maluszka kupiłam tylko czapusie i rękawiczki...szkoda,że nie stać mnie było na kombinezonik:-:)-:)-(heh..

Do góry