reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja tak samolubnie :zawstydzona/y:
Jakos narazie dokucza mi to moje szczypanie ale chwilowo mniej ale za to czuje silny ucisk zaraz pod prawa piersia Normalnie nie umiem prosto siedziec a co dopiero sie zgarbic Musze plecy do tylu wyginac bo wtedy nie boli Nie wiem czy to Oliwia naciska ze czuje taki ucisk czy co ?????Lezalam na lewym boku i tez uciska i oddychac jest ciezko.Kurcze jak nie urok to sraczka Acha i jak chodze to mnie kuje podbrzusze heheh.Ale sie wyzalilam :baffled:Ale najlepsze jest to ze Oliwia kopie i to dosc bolesnie :tak:

reklama
Ojoj....ale Was ciężko nadrobić !! chwila nie uwagi i już się wypada z rytmu;-)
Asia - no u mnie nie ma możliwości wyłączenia mnie, gdyż akurat rodzice są na urlopie, więc jesteśmy tylko my z M, moja siostra chwilowo i druga babcia z dziadkiem. A babcia jest trochę uparta... wypuścili ją ze szpitala, bo nie bardzo są miejsca, choć do końa nie wiedzą co jest babci, radzą "obserwować" i gdy omdlenia i wymioty się powtórzą to do szpitala znowu. najgorsze, że babcia jest strasznie uparta i za nic nie udało nam się jej przewieźć do nas, żeby z nami została do rana, albo nawet parę dni. Nie, nie i nie.... więc jest u siebie, a ja siedzę jak na szpilkach w stresie czy wszystko z nią w porządku...ehhhh...
Ewela - oj..we mnie też się ostatnio obudził żarłok... aż się sama sobie dziwię, bo cały czas jestem głodna !! a może mi brzuch już na żołądek nie naciska??
Dorotka - hehehe... no chyba każda z nas ma już problemu z ubieraniem butów i skarpetek :-) ale spokojnie !! za niedługo nie będzie z tym żadnych problemów ;-) będziemy za to narzekać pewnie, że nie mozemy siedzieć, i że bolą nas piersi;-)
Czarna - czyli skoro herbartka jest do zgładzania szyjki, to gdy ma sie 1cm rozwarcia to nic a nic nie pomoże ?? na razie i tak nie myślę o żadnych przyśpieszaczach, bo i tak biorę leki.... a nie wiecie jak to jest gdy ma się już 1cm?? czy duże jest ryzyko, że coś może się zacząć??

Zmykam oglądać barwy szczęścia... do zobaczenia za godzinke :-)

ja wlasnie czekam az mi sie grzybki udusza:tak:
pranie wyschlo ale chyba nie mam sily dzisiaj tego lozeczka ubierac bo cos moj brzuch skamienial i ciezko mi sie chodzi:baffled:przeholowalam dzisiaj chyba troszke:-p
Blondi a co to za grzybki, halucynogenne na poród sobie szykujesz zamiast zzo???;-);-):-p:-p

A gdzei nasza Magdziunia???? Moze ktos Sms-ka napisze?

No właśnie też miałam o Magdziunie zapytać, a więc napisałam.......mam wieści :-)
Madzia nadal w dwupaku, tylko ciut zalatana i nie miała czasu wleźć na BB.

PPATQA to mialas dzis ciekawy dzien I dziekuje ze doceniasz moje prasowanie Kochana jestes:tak:
ASIU to juz dzis nic wiecej nie rob chyba ze chcesz urodzic juz ;-)
GOSIU mnie sie wlasnie tez dzis cos stalo i piecze mnie wiecie gdzie Ale jak sikam to nie piecze tylko jak sie podetre i wogole jak nic nie robie to tez czuje pieczenie Kurcze tez chyba bede musiala isc jutro do gina :-(
A co moze sie stac teraz z takiej infekcji ??????? Cos naszym dzidzom moze zagrazac ??????

Ja bylam z M na spacerze Kurcze juz czuje sie jak slon i ciezko jest mi chodzic Nie umiem ubrac sobie nawet skarpetek nie wspominajac o butach Ale na szczescie M to robi za mnie Zaniedlugo bedzie musial mi myc stopy bo z tym tez mam klopot
Nasza ANNA cos sie nie pokazuje a byla dzis zalamana i szkoda ze nie pisze jak sie teraz czuje :no:Aniu jestem z toba
Dorka, nawet jeszcze przed ginką skocze do apteki po urosept i vit c, bo gdzieś dwa miesiące lub miesiąc temu mialam tak samo. Lipa, bo jak by nam przyszło rodzic teraz, to to są chyba najgorsze bakterie, które nie powinny witać naszego Maleństwa. A ten urosept kupisz bez recepty. Trzeba brać 4x dziennie, po 1tabl. z 1tabl. vit.c Pomaga niezawodnie:tak::tak::tak:

No ja niestety do madzi nie napisze, bo od wydzwaniania do M. skonczyla mi się karta, jutro doladuje i napisze. Chyba że Magda się do nas pierwsza odezwie, co i jak.:tak:

Mały mnie "masuje" na dole :baffled::baffled::baffled: A ja ma dokladnie taką minę :baffled::baffled::baffled: :-D

Ciągam dalej brodawki, bez wiekszego efektu. Choć skrycie marzę, żeby tylko nie rodzić po terminie :-p:-p:-p

Minisia, jednak udało Ci sie być z Wikusią :tak: SUPER!!!!!

Kaka, cos mi się zdaje, że u Ciebie Hania "wyskoczy" przed terminem :tak:

Dorotko mam to samo tylko bez tego szczypania , a to pod piersia to dzidzia nie ma miejsca i sie ropycha a boli niestety
Ania takie niestety sa babcie. musza postawic na swoim i koniec:-(moja tez taka, a pozniej wszyscy sie martwia.
--------
Wanilia to tylko podgrzybki:)ale w sumie moze pozbieram jakies "inne" na czarna godzine w szpitalu:))))coby mniej bolalo:)

Ostatnia edycja:
dorotko żurawina też pomaga i pij dużo bys dużo sika

Noe mam zabardzo siły odpisywać, zmykam do wyrka, owocnej nocki

Ja na wszystkie swedzenia i zaczerwienienia uzywam krem Clotrimazolum (kosztuje jakies 4zł), działa na drobne infekcje, optarcia itd... Ale swedzi was tak na zewnatrz czy jakos od srodka??

reklama
Ja na wszystkie swedzenia i zaczerwienienia uzywam krem Clotrimazolum (kosztuje jakies 4zł), działa na drobne infekcje, optarcia itd... Ale swedzi was tak na zewnatrz czy jakos od srodka??

Martynka mnie swedzi na zewnatrz i na zewnatrz czuje takie pieczenie i i nie mile to jest :baffled:
Wiolu ja nie wiem czy to pecherz czy grzybek Ale moze kupie jutro ten urosept i wit c jak pisze Gosia a jak do poniedzialku mi nie przejdzie to w poniedzialek pojde do gina.Piszcie jeszcze jakie macie sposoby Mnie strasznie uciska na gorze oddychac nie umiem i wogole boli :baffled:

Do góry