reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ewela24Tak jak na 37 tydz to spory ale ja w ciąży przytyłam 33 z czego 3170 to niunio:-)
Zdjęcia zamieszczę jak mój mąż wgra do kompa. Ja rodziłam w otwocku i bez wód trzymali mnie 30 godzin licząc że poród się ruszy dlatego ja i Fifi braliśmy antybiotyk przez 4 dni naszczęście juz jest dobrze niunio dostał 10 punktów a ja na pocieszenie szwy rozpuszczalne. Myślałam że ja pierwsza mam dzidziusia a tu wchodzę i proszę ile nas jest!!!!Dziewczyny GRATULACJE!!!

Ostatnia edycja:
reklama
KULFON a wiesz jak my ci tu teraz zazdroscimy :-) Tez bysmy chcialy miec swoje maluszki przy sobie :-)
MINISIA dobrej nocki :-)
JUSTYNKA tule cie mocno Moze jutro bedzie lepszy dzien

Moj M juz wraca do domu i juz z nakarmienia pieska A ja sie ide wykapac :-)

Kurcze a ja wciaż powera mam....trochę mnie plecy bolą ale trudno. Mam nadzieję, ze prześpię dziś dobrze noc.

ja niewiem co ja mam ostatnio z tym spaniem...nie moge spac w nocy bo myle albo o porodzie, albo o kocie, albo o jeszcze innych durnych rzeczach....a pozniej w dzien mi sie oczy zamykaja:wściekła/y:a chcialam sie jeszcze nacieszyc troche wolnoscia i sobie pospac a tu d...:dry:
mama przyjechala z pracy wiec ide gotowac knedle:tak:
dobranoc;-)

Czyli nie tylko mnie "nachodzi" w nocy myślenie... Ech.. Po to właśnie kładę się późno, żeby spać do 6. Wiecie, tak teraz myślę, że jak chodzilam do szkoły, to sama z siebie nie zbudziłabym się za Chiny o 6 :szok::-D:-D:-D

Mój M. z Niunią już zasypiają. A ja mam LB :-D Miłego wieczorku :************

Hej dziewczynki!!!
Justysia, glowa do gory, wiedz ze nie jestes sama ja tez chodze jak bomba zegarowa i tylko czekac na wybuch:wściekła/y:

Dzis bylam na wizycie u poloznej ( ostatniej przed porodem), mala ma juz cala glowke w miednicy, ale czy to znaczy ze juz blisko:dry:, nie wiem.Pani mnie pocieszyla ze tylko 4% rodzi sie w terminie wiec mam sie nie przejmowac.Jesli nie urodze do 30 to mam wizyte w szpitalu i tam jakis (napewno bardzo delikatny lekarz)bedzie staral sie" przygotowac moje cialo do porodu"(czytaj:wlozy mi reke miedzy nogi tak gleboko ze bede wyla z bolu i bedzie poszerzal mi szyjke).Normalnie super, juz nie moge sie doczekac:wściekła/y:

Hej dziewczynki!!!
Justysia, glowa do gory, wiedz ze nie jestes sama ja tez chodze jak bomba zegarowa i tylko czekac na wybuch:wściekła/y:

Dzis bylam na wizycie u poloznej ( ostatniej przed porodem), mala ma juz cala glowke w miednicy, ale czy to znaczy ze juz blisko:dry:, nie wiem.Pani mnie pocieszyla ze tylko 4% rodzi sie w terminie wiec mam sie nie przejmowac.Jesli nie urodze do 30 to mam wizyte w szpitalu i tam jakis (napewno bardzo delikatny lekarz)bedzie staral sie" przygotowac moje cialo do porodu"(czytaj:wlozy mi reke miedzy nogi tak gleboko ze bede wyla z bolu i bedzie poszerzal mi szyjke).Normalnie super, juz nie moge sie doczekac:wściekła/y:
"A miało być tak pięknie..."
Agnieszka, jestem z Tobą!!!! Ja swoją Julę urodziłam 9 dni po terminie, wspomagana oksytocyną.

reklama
Do góry