reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Antuanet miło ze strony teśćiowej, ciekawe jak moja będzie szaleć, a worki i kombinezon nie dotarły. Mam nadzieję, że jutro już tak. Chciałam skorzystać z pogody i wyprać ubranko.
Miroslava gratuluję fasolki :-D
Małaulka bardzo miła niespodzianka od tej kobiety, też by mnie wcięło
Kulfon GRATULACJE!!!
Blond to Ci życzę siły na wszelkie wizyty i cierpliwości dla Rafałka, co by z gośćmi nie chciał się witać ;-)

U mnie dzień cały słoneczny, a jutro to praktycznie cała Polska więc dziewczynki głowa do góry!!!
Plecy tak mnie napier......, że boję się, że jak kiedyś usiądę, to już nie wstanę :baffled:
Mówię dobranoc i do jutra!

reklama
I ja też zmykam do spanka...

Dorotka - mi w sumie ta pogoda też nie przeszkadza...i tak nie mogłabym za wiele korzystać ze słoneczka, a tak to się przynajmniej fajnie siedzi w 4 ścianach...

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku i z pysznej kawki mrożonej !! Ale i tak mi humor siadł i znowu jakieś lęki wróciły, nie związane z porodem... ehhh...

A jutro badanie krwi ...

Gratulacje dla motylka i kulfona. Czekamy na wasze relacje z porodu.

Ja dziś już padam na pysk i idę do łózka. Jutro coś tam napisze bo dziś to już nie dam rady. Dobranoc dziewczynki.

Aaa..a co do spania to nadrabiam za Was zaległości, bo śpię jak dziecko.. mam nadzieje, że Szymek też tak będzie spał ...

Kulfon gratulacje, niech nam Filipek pięknie rośnie :-)
moje przeczucie się spełniło, witamy nowego forumowego bobasa :-)
Ula super ta babeczka u której pracowłaś, miło z jej strony :-)
blond coś czuję że kocurkowi spodobają się wyjścia na dwór
ppatqa na wstrętne babsztyle u gina trafiłaś
Kulfon ale Was przetrzymali zanim zrobili cc, ale już w domku jesteście, super :tak:
a ja pospałam 18-20 i teraz się trochę przemęczę przed kompem

A ja nie mogę spać w nocy! Kładę się późno i leżę jeszcze ze 2 godz a jak już zasnę to nie na długo bo po następnych 2 godz się budzę na siku i dalej próbuję zasnąć.:wściekła/y:
I tak juz od wielu nocy...:no:

hej ja tez mam takie noce ze spac nie moge, ale dzis spałam ładnie, wstawałam tylko raz :baffled: teraz pije kakao i mam nadzieje ze jeszcze pospie

Witam!!!
Myslalam ze bede pierwsza, ale widze ze sa lepsze hihi!!!
Musialam zejsc na dol na male co nie co;-)
U mnie cisza, nawet wieczorne figle z mezem nie ruszyly malej, a ja tak na to liczylam.Przed chwila go obudzilam i powiedzialam ze ja to tylko cc wygna z maminego brzuszka a i tak pewnie bedzie trzymac sie mojej watroby zeby nie bylo za latwo.
Troche juz mi przeszly nerwy ze musze tak czekac, nawet mnie to smieszy jaki los potrafi byc ....
Szkoda tylko mamy bo jest tylko u nas do 5.Chce jej przebukoac bilet, ale ona troche choruje i nie za bardzo chce, no coz, moze zmieni zdanie.Byloby mi przykro gdyby nie zobaczyla malej:-(

Gosia, dzieki ze jestes ze mna, mam jednak nadzieje ze tym razem nie bedziesz musiala tak dlugo czekac na swoje malenstwo;-)
Pozdrawiam i chyba zmykam jeszcze do lozeczka, bo co tu robic:sorry2:

reklama
Hey, witam się i ja :tak:
Agniesia, mam nadzieje, że nasze Maluchy się pośpieszą :tak::tak::tak:
Dziś idę do lekarza między 9-13. Liczę na to USG, bo chę choć przez chwilę popatrzeć na urwisa, co mnie tak kopie.:-D Trzymajcie się, do potem Laseczki :)))))))))))))))) :*******************

Do góry